Σεπ 182015
 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ
Κύριε Κουτσογιάννη
Στις 30-03-2015 και με αριθμό πρωτοκόλλου 8052/2015 , σου καταθέσαμε αίτημα πολιτών ζητώντας από εσένα να μελετήσεις προσεκτικά το υψίστης σημασίας αίτημα 202 πολιτών που είχε γίνει το 2014 , προς τον προηγούμενο Δήμαρχο κ. Καραμπατζό και να μας απαντήσεις αφού πρώτα γίνει σαφές και πλήρως κατανοητό το θέμα από εσένα και την νομική σου ομάδα .

Πληροφοριακά για τους αναγνώστες , θα αναφέρω ότι το αίτημα αφορούσε την πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Νάουσας από το παγκόσμιο ταμείο , από τα χρήματα των Ελλήνων , με εγγυητή τον κ. Αρτέμιο Σώρρα . Ο Δήμος Νάουσας , χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ , χωρίς να ενεχυριάσει δημόσια περιουσία , χωρίς να διακινδυνεύει τίποτα απολύτως , είχε την δυνατότητα να φέρει την ευημερία στους πολίτες του , εξοφλώντας αρχικά το Δημοτικό και ιδιωτικό χρέος , δημιουργώντας ανάπτυξη και ανοικοδόμηση , εξαλείφοντας δια παντός την ανεργία και την μιζέρια που μαστίζει γενικά τον τόπο και την χώρα μας . Παρ’ ότι είχε ενημερωθεί κατ’ ιδίαν , ένα μήνα πριν την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών , από ειδικά στελέχη , πάνω στο τεραστίων διαστάσεων θέμα , είχε την υποχρέωση , όταν εξελέγη , να το φέρει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου και αφού ενημερωθεί και το Δ.Σ. , να αποφασίσουν θετικά ή αρνητικά δικαιολογώντας φυσικά , την απόφασή τους .

Κύριε . Κουτσογιάννη 1) ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΗΔΗ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ.

2) ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ , ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν συζητείται το σοβαρότερο θέμα του αιώνα ; Έχεις κάποια εντολή από το Δημοτικό συμβούλιο , που σου δίνει το δικαίωμα να αποφασίζεις μόνος σου ; Μήπως υπάρχει κάποιος ‘’ΚΟΦΤΗΣ’’ που δεν επιτρέπει την ανάπτυξη αυτού του θέματος ; Δεν μας απαντάς και το άτιμο το μυαλό μας γεννά διάφορες και περίεργες ιδέες .

Είμαι αναγκασμένος να επισημάνω ότι , η απαθής και ελλιπής στάση που παρουσιάζει ο θεσμός της Νάουσας , που ονομάζεται ‘’ΔΗΜΑΡΧΟΣ’’ δεν συνάδει με την λογική και την νομιμότητα που χαρακτηρίζει έναν άρχοντα της πόλης ο οποίος έχει ρητή εντολή από τους πολίτες να πασχίζει για το συμφέρον του Δήμου του και των Πολιτών . Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο θα ευημερήσει ο τόπος . Σύντομα θα αντιληφθούν όλοι , μηδενός εξαιρουμένου , ‘’περί ού ο λόγος’’ .

Δυστυχώς για μερικούς διότι ο χρόνος τους , τελείωσε και δεν γυρίζει πίσω , και σύντομα θα πρέπει να λογοδοτήσουν , διότι μάλλον δεν είχαν αντιληφθεί ότι οι θέσεις που τους ανέθεσαν οι πολίτες είναι για να εκτελούν προς το συμφέρον των πολιτών και όχι προς άλλο συμφέρον .

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι που δεν ενημερώθηκαν σχετικά …. Τώρα έχουν δημόσια ενημερωθεί και καλά θα κάνουν , λόγω θεσμικής υποχρέωσης να ψάξουν τον φάκελο και να τον μελετήσουν ή να περάσουν από το γραφείο της Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ , για λεπτομερή ενημέρωση . Διότι , ούτε αυτοί θα μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν ήξεραν .

Δεν υφίσταται κανένας λόγος εκφοβισμού , παρά μόνο λόγος επισήμανσης προς αρμοδίους για την άδικη πράξη εγκληματικής αμέλειας που διεπράχθει προς τους πολίτες , εσκεμμένης ή μη , από όπου και αν προέρχονταν .

‘’Ελήληθεν η ώρα’’ που όλα θα βγουν στην επιφάνεια και τίποτα δεν θα μπορεί να κρυφτεί .
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ ( ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ )11424726_769035153214371_6410527131964234577_nΕ.ΣΥ ΝΑΟΥΣΑΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΩΝΟΥ 28

...