Αυγ 162015
 

11760176_10206131838407147_4194664185226325372_n1Miltos Anastasiadis
Ένα δωράκι για όσους εξακολουθούν να με διαβάζουν. Μάλλον το καλύτερο μέχρι σήμερα. Γιατί ήρθε ο καιρός. Η αφύπνιση έχει προχωρήσει ικανοποιητικά.

Ερώτηση: Γιατί ο ΟΗΕ δεν έχει παρά μόνο μικρή δύναμη επάνω στα Κράτη;
Ε; Φαντάζομαι τί σκέπτεστε, αλλά όχι δεν είναι αυτό.
Για να μην γεμίσουμε με άστοχα ποστς από κάτω και χαθεί η ουσία θα σας απαντήσω.
Απάντηση: Επειδή είναι Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, όχι Κρατών. Προστατεύει Έθνη και όχι Κράτη.
Επειδή, το σοκ είναι βαρύ, κι αν δεν είναι οφείλεται σε άγνοια, για κάθε περίπτωση εξηγώ παρακάτω.

Μην αγχώνεστε για το Κράτος, για το Έθνος να αγχώνεστε. Αν θέλετε να έχετε Ελληνικό Κράτος το διεκδικείτε ΜΟΝΟΝ ως Ελληνικό Έθνος. Διεκδίκηση ατομική, οπαδική, κομματική, δογματική, χρωματική, περιβαλλοντική, αθλητική, ιατροφαρμακευτική, τραπεζική… ή όποιου άλλου είδους μπορείτε να φανταστείτε, μπορεί να δημιουργήσει Κράτος αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι Ελληνικό ( κατ’ επίφασιν ίσως αλλά όχι εθνικό ). Η Εθνική Κυριαρχία είναι το κλειδί.

Μόνον αν λειτουργήσουμε Εθνικά θα λάβουμε υποστήριξη από τον ΟΗΕ και τις Υπηρεσίες και Οργανισμούς του, στα μεγέθη των δυνατοτήτων του. Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ, CIA, Διεθνή Δικαστήρια και Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν Έθνη αλλά ως Θεσμούς, όχι όμως για Κράτη. ( Όσο και αν έχει παρεισφρήσει η ΝΤΠ δεν παίζει μπάλλα μόνη της, τρώει μεγάλη αντίσταση, ειδικά σήμερα, αλλά η λύση βρίσκεται στα Έθνη ) 

Γι αυτό και όποιοι έρχονται εδω, Πακιστανοί, Αφγανοί, Αλβανοί κλπ αποκτούν μεγαλύτερη ισχύ από το Κράτος σε ζητήματα εθνικής προστασίας, επειδή κινούνται ως Έθνη και ζητούν προστασία από τον ΟΗΕ, και τα Διεθνή δικαστήρια, την έχουν και υποχρεώνουν το Κράτος να συμμορφωθεί και συμμορφώνεται, παρότι η ΝΤΠ που ελέγχει Κράτη ( και το δικό μας ) μπορεί να το εμποδίζει ( αναλόγως συμφερόντων ) να το κάνει σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τόσο απλά.

Μπορούμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται είναι με δημιουργία Εθνικού Φορέα που πρέπει να αναγνωριστεί Παγκοσμίως. Έχετε ακουστά τις ΜΚΟ; Ναι, σαν αυτές που είναι πίσω από κάθε εθνική μειονότητα στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον Κόσμο. Οι ΜΚΟ είναι όπλο των Εθνών κατά των Κρατών, προσφορά του ΟΗΕ. Γιατί δεν τα γνωρίζετε αυτά; Επειδή τα Κράτη και τα ΜΜΕ τα ελέγχουν οι Τράπεζες, οι Εταιρείες και οι Ιδιώτες. Γι αυτό εξάλλου και τα Κράτη λειτουργούν ως Τράπεζες, Εταιρείες, Ιδιώτες.

Θέλετε να πάρετε πίσω το Ελληνικό Κράτος; Γίνετε επισήμως Ενιαίος Φορέας Έθνους ( όχι 500 ασύνδετοι φορείς να σκοτωνόμαστε πάλι σαν ηλίθιοι μεταξύ μας, αλλά ένας ) άρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ και θα το πάρετε λόγω ισχύος ( ο πληθυσμός του Φορέα δίνει ισχύ όταν εκπροσωπεί Έθνος ). Και παίρνεις και το Κράτος πίσω όποτε θέλεις ακόμη και με εκλογική διαδικασία παρακαλώ ( αν χρειαστεί ), χωρίς ανάγκη ανατροπών, διαδηλώσεων, πολέμων και σφαγών. Βγαίνουμε Κυβέρνηση εμείς ως Έθνος και μετά διαμορφώνουμε το Ελληνικό Κράτος όπως πρέπει να είναι με βάση το Έθνος και σεβασμό στα Έθνη.

Αν υπάρχει τέτοιος φορέας στην Ελλάδα; Ναι, υπάρχει και μεγαλώνει. Δεν θα το πουν τα ΜΜΕ ποτέ, γιατί δεν πρέπει να το μάθετε. Πολεμείται και θα πολεμηθεί λυσσαλέα για να μην υλοποιηθεί. Αλλά η απόφαση είναι ατομική και ακόμη ευτυχώς δεν ορίζουν την αυτοκυριαρχία μας σε ατομικό επίπεδο. Και η απόφαση για την λειτουργία μίας ΜΚΟ, αντίθετα με κρατικούς οργανισμούς ή ιδιωτικές εταιρίες, δεν εναπόκειται στις διαθέσεις των κρατικών λειτουργών.
ΟΚ, το είπα.

Αγαπητά πουλημένα τομάρια… σας τελειώνουμε. Αφανίστε με αν μπορείτε αλλά είναι αργά. Η πορεία προς την Αληθινή Απελευθέρωση των Εθνών και κυρίως του Ελληνικού ήδη τελείται. Γι αυτό και βιάζεστε να ιδιωτικοποιήσετε το Ελληνικό Κράτος, μπας και προλάβετε να καταργήσετε τις εκλογές και δώσετε γραμμή επιβολής της ΝΤΠ στον υπόλοιπο κόσμο. Βιάζεστε να προλάβετε τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Γιατί δεν προλάβατε να με καταστρέψετε ως Έθνος αλλά τουλάχιστον εύχεστε να προλάβετε να μην μπορέσω να έχω Κράτος. Εδώ και χρόνια ψηφίζετε ό,τι νά ‘ναι αρκεί να μην έχω Ελληνικό Κράτος. Παίρνετε χρηματοδοτήσεις για τις ήδη πτωχοποιημένες τράπεζες να ζήσουν όσο μπορούν μπας και προλάβετε. Δεν δίνεται δεκάρα (κυριολεκτικά) για τον Ελληνικό Λαό και του παίρνετε ό,τι μπορείτε όσο μπορείτε γιατί δεν θέλετε να έχετε Ελληνικό Έθνος για λαό.

Έχετε ξεφτυλιστεί πλέον απροκάλυπτα, κλέβετε μπροστά στα μάτια των Διαιτητών και Θεατών, προκειμένου να φτάσετε πρώτοι στον τερματισμό. Η υπέρτατη ΞΕΦΤΙΛΑ. Είστε τόσο ασήμαντοι και ανίκανοι… Για να δούμε αν θα με προλάβετε… Για να δούμε πώς θα επιβιώσετε μετά… καί Ξεφτιλισμένοι καί Ηττημένοι. Όχι ότι αν κερδίσετε θα σας χαριστεί ο Διαιτητής.

Όπως και να έχει εσείς είστε τελειωμένοι. Γι αυτό και για εμένα και τους Έλληνες, ήδη δεν υπάρχετε. Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε.
Από τους Έλληνες, με αγάπη και κυρίως με χαμόγελο.

……………………………………………….

  9 Σχόλια to “Γιατί ο ΟΗΕ δεν έχει παρά μόνο μικρή δύναμη επάνω στα Κράτη;”

 1. Εύγε!
  Πολύ χρήσιμη πληροφορία περί ΟΗΕ.
  Μια μικρή διόρθωση, παρακαλώ: Αγάπη (=υπέρτατη ενέργεια) δεν δίνουμε ποτέ στο σκότος και τα …..παράγωγα του.
  Χαμόγελα ναι!! Και πολλά πολλά γέλια γι αυτά που έρχονται και γι αυτά που φεύγουν….

 2. Έχω την εντύπωση ότι ο ΟΗΕ είναι όργανο της ΝΤΠ. Απαρτίζεται από κράτη μέλη τα οποία ψηφίζουν αποφάσεις. Τα κράτη μέλη υπόκεινται σε πιέσεις και λόμπι που επηρεάζουν την απόφαση..
  Ένα παράδειγμα με το Διεθνές δικαστήριο είναι η δίκη του Μιλόσεβιτς που τον ταλαιπώρησαν για χρόνια χωρίς να καταλήξουν σε απόφαση μέχρι που πέθανε..
  Και που είναι το Διεθνές Δικαστήριο να δικάσει τους υπαιτίους του μακελειού που έγινε χρονιά πριν στη Σαμπρα και Σατιλα;

 3. Όταν έχεις μέσα σου Αγάπη δεν την δίνεις, εκπέμπεται. Άρα όποιος θελήσει μπορεί να την λάβει. Οπότε σωστά διατυπώθηκε. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν οι υποψήφιοι αποδέκτες θα θελήσουν την λάβουν.

  Ο ΟΗΕ δεν είναι όργανο της ΝΤΠ, είναι Οργανισμός που εκτελεί κατ’εντολή των Εθνών. Τα Κράτη-Μέλη θεωρούνται εκπρόσωποι Εθνών αλλά δεν είναι. Ο τρόπος που υπηρετεί ο ΟΗΕ την ΝΤΠ είναι διά της αντιθέτου πορείας: Η ΝΤΠ πήρε τον έλεγχο του ΟΗΕ από τα Έθνη. Η διέξοδος που έχει δοθεί το 1947 από τον ΟΗΕ (προβλέποντας πιθανώς το ενδεχόμενο να συμβεί κάποτε από που τελικά συνέβει) είναι οι ΜΚΟ. Μέσω ΜΚΟ ένα ΈΘνος που δεν εκπροσωπείται μπορεί να δημιουργήσει ΜΚΟ. Δηλαδή, μέσω ΜΚΟ μπορεί να εκπροσωπηθεί το Ελληνικό Έθνος αλλά και το Γερμανικό, Γαλλικό, Ιταλικό, Αγγλικό, Αμερικανικό κλπ που σήμερα εκπροσωπούνται από τα Κράτη Ιδιωτικών Συμφερόντων που προφανώς και δεν θα υπηρετήσουν τα Έθνη, άρα δεν θα ενεργοποιήσουν υπέρ Εθνών και όποιους άλλους οργανισμούς υπό του ΟΗΕ, όπως Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ, CIA, NATO και Διεθνή Δικαστήρια κλπ.

  Ένας άλλος τρόπος να παρθεί ο έλεγχος υπέρ Εθνών είναι μέσω ανάληψης του ελέγχου των Κρατών από τα Έθνη ή από οργανισμούς (ακόμη και από κομματικούς) που λειτουργούν υπέρ Εθνών, ενεργοποιώντας συνταγματικά προστατευμένους (όπου υπάρχουν) μηχανισμούς. Αυτό έχει συμβεί στην Ρωσία, αυτό συμβαίνει σήμερα και στις ΗΠΑ. Αυτό που για την ώρα δεν φαίνεται ότι μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα. Φυσικά το ιδανικότερο όλων είναι να αναλάβει το Κράτος ένα Έθνος χωρίς εκπροσώπησή του από κάποιο Χρώμα, Κόμμα ή Δόγμα, γιατί όταν εκπροσωπεί Έθνος οργανισμός που υπηρετεί σε πρώτο βαθμό ένα χρώμα, κόμμα ή δόγμα, είναι ευάλωτος στο να αλλάζει προτεραιότητες υπέρ χρώματος-κόμματος-δόγματος εις βάρος του Έθνους που υπηρετεί σε δεύτερο βαθμό.

 4. δηλαδη οι ΜΚΟ ειναι καλες τελικα η οχι..??? Η ξεχωριζουν μερικες απο αλλες..???

 5. ΓΕΝΟΙΤΟ

 6. Είμαι ευγνώμων στον Αρτέμη Σώρρα που ενεργοποίησε τα πανίσχυρα εργαλεία του και τις ΜΚΟ Ε.ΣΥ. που με αυτές θα πάρουμε τη διακυβέρνηση του κράτους μας. Οι ΜΚΟ Ε.ΣΥ. είναι πανίσχυρες και είναι ο Ενιαίος Φορέας εκπροσώπησης του Έθνους των Ελλήνων, γι αυτό ας μη καθυστερούμε. Όσο πιο γρήγορα γίνεται ας ενωθούμε όλοι κάτω από την ομπρέλα των ΜΚΟ Ε.ΣΥ. να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα με τους ηλίθιους και πουλημένους που μας κυβερνάνε!

 7. εγκρινω και επαυξανω!

 8. Αγαπητε Πατριωτη, για το εν πολλοις βασιμο και δυναμικο αρθρο σου εναντι των Ελληνοφωνων κομματικων ανδρεικελων που διαχειριζονται την εξουσια δικην πρακτορων των κατακτητων της χωρας μας, θερμα συγχαρητηρια! Ωστοσο, ας μου επιτρεψεις μια επισημανση:
  OHE σημαινει Οργανισμος Ηνωμενου Εθνους και οχι Ηνωμενων Εθνων οπως παραποιημενα (και σκοπιμως η εν αγνοια αποκαλειται). Ο Νομικα καταχωρημενος τιτλος του στα Αγγλικα ειναι: United NATION (και οχι Nations) Organization. Ειναι προπομπος της Παγκοσμιοποιησης, και οπως η Παγκοσμια Τραπεζα και το ΔΝΤ ειναι δημιουργηματα του Ιερατειου των διεθνων Χαζαροεβραιων Τραπεζιτων στη κορωνιδα του οποιου ειναι εγκατεστημενη η Τραπ. Δυναστεια των Ροθτσαιλντ. Η τελευταια ελεγχει το Παγκ. Τραπεζικο Συστημα με εξαιρεση τα Κρατη¨της Β. Κορεας, του Ιραν, της Κουβας και Συριας (μετα το πολεμο εναντιον της απ` τι γνωριζω). Το σκεπτικο δημιουργιας αυτων των οργανισμων ηταν η συγκεντρωση και κυριως ο ΕΛΕΓΧΟΣ του Παγκοσμιου Πλουτου στα χερια των Παγκ. Αφενταδων. Αυτοι, ελεγχοντας τα κυριαρχα ντοπια και διεθνη ΜΜΕ μας απεκρυπταν τα “νομικα παραθυρακια“ αυτων των Οργανισμων (“παραθυρακια“ απαραιτητα για να γινει διεθνως αποδεκτη η συσταση αυτων οργανισμων). Παραυτα, το μεγα ελπιδοφορο εγχειρημα του Αρτεμη Σωρρα για να παρουμε πισω τη πατριδα μας ειναι οτι δεν το επαιξε Δον Κιχωτης κηρυτωντας μετωπικο πολεμο στη τερατωδη δυναμη των διεθνων τραπεζιτων πραγμα που θα σημαινε γροθια στο μαχαιρι, αλλα αντ` αυτου (και πολυ σωστα!!!) κινειται ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕΙ!!! Δεν ειχαμε ιδεα για τα καταλυτικα οικονομικα και νομικα εργαλεια: “Παγκοσμιο Καταπιστευμα“ και “Αναγκαστικο Δικαιο των Εθνων“ αντιστοιχα. Με την εμφανιση του Α. Σωρρα το μαθαμε.Εν κατακλειδι: Η απλη λογικη επιτασσει οτι οταν χανω τη Πατριδα μου απο τη διαχρονικα αντεθνικη συμπεριφορα των Ελληνοφωνων πολιτικων κομματων, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, διοτι ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟσ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ. . Με αγαπη, σθενος και ελπιδα για την απο κοινου προσπαθεια μας να παρουμε πισω τα ΟΛΑ τα κλεμενα μας. Δ. Β.

 9. Οπως “Το ρασσο δεν κανει τον Παπα“ ετσι και με τις ΜΚΟ. Πρεπει να γινεται διαχωρισμος (οπως και με τα διαδικτυακα blogs) Αλλες ειναι υπερ και αλλες κατα των λαικων συμφεροντων

...