Γιατί ο ΟΗΕ δεν έχει παρά μόνο μικρή δύναμη επάνω στα Κράτη;

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

11760176_10206131838407147_4194664185226325372_n1Miltos Anastasiadis
Ένα δωράκι για όσους εξακολουθούν να με διαβάζουν. Μάλλον το καλύτερο μέχρι σήμερα. Γιατί ήρθε ο καιρός. Η αφύπνιση έχει προχωρήσει ικανοποιητικά.

Ερώτηση: Γιατί ο ΟΗΕ δεν έχει παρά μόνο μικρή δύναμη επάνω στα Κράτη;
Ε; Φαντάζομαι τί σκέπτεστε, αλλά όχι δεν είναι αυτό.
Για να μην γεμίσουμε με άστοχα ποστς από κάτω και χαθεί η ουσία θα σας απαντήσω.
Απάντηση: Επειδή είναι Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, όχι Κρατών. Προστατεύει Έθνη και όχι Κράτη.
Επειδή, το σοκ είναι βαρύ, κι αν δεν είναι οφείλεται σε άγνοια, για κάθε περίπτωση εξηγώ παρακάτω.

Μην αγχώνεστε για το Κράτος, για το Έθνος να αγχώνεστε. Αν θέλετε να έχετε Ελληνικό Κράτος το διεκδικείτε ΜΟΝΟΝ ως Ελληνικό Έθνος. Διεκδίκηση ατομική, οπαδική, κομματική, δογματική, χρωματική, περιβαλλοντική, αθλητική, ιατροφαρμακευτική, τραπεζική… ή όποιου άλλου είδους μπορείτε να φανταστείτε, μπορεί να δημιουργήσει Κράτος αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι Ελληνικό ( κατ’ επίφασιν ίσως αλλά όχι εθνικό ). Η Εθνική Κυριαρχία είναι το κλειδί.

Μόνον αν λειτουργήσουμε Εθνικά θα λάβουμε υποστήριξη από τον ΟΗΕ και τις Υπηρεσίες και Οργανισμούς του, στα μεγέθη των δυνατοτήτων του. Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ, CIA, Διεθνή Δικαστήρια και Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν Έθνη αλλά ως Θεσμούς, όχι όμως για Κράτη. ( Όσο και αν έχει παρεισφρήσει η ΝΤΠ δεν παίζει μπάλλα μόνη της, τρώει μεγάλη αντίσταση, ειδικά σήμερα, αλλά η λύση βρίσκεται στα Έθνη ) 

Γι αυτό και όποιοι έρχονται εδω, Πακιστανοί, Αφγανοί, Αλβανοί κλπ αποκτούν μεγαλύτερη ισχύ από το Κράτος σε ζητήματα εθνικής προστασίας, επειδή κινούνται ως Έθνη και ζητούν προστασία από τον ΟΗΕ, και τα Διεθνή δικαστήρια, την έχουν και υποχρεώνουν το Κράτος να συμμορφωθεί και συμμορφώνεται, παρότι η ΝΤΠ που ελέγχει Κράτη ( και το δικό μας ) μπορεί να το εμποδίζει ( αναλόγως συμφερόντων ) να το κάνει σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τόσο απλά.

Μπορούμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται είναι με δημιουργία Εθνικού Φορέα που πρέπει να αναγνωριστεί Παγκοσμίως. Έχετε ακουστά τις ΜΚΟ; Ναι, σαν αυτές που είναι πίσω από κάθε εθνική μειονότητα στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον Κόσμο. Οι ΜΚΟ είναι όπλο των Εθνών κατά των Κρατών, προσφορά του ΟΗΕ. Γιατί δεν τα γνωρίζετε αυτά; Επειδή τα Κράτη και τα ΜΜΕ τα ελέγχουν οι Τράπεζες, οι Εταιρείες και οι Ιδιώτες. Γι αυτό εξάλλου και τα Κράτη λειτουργούν ως Τράπεζες, Εταιρείες, Ιδιώτες.

Θέλετε να πάρετε πίσω το Ελληνικό Κράτος; Γίνετε επισήμως Ενιαίος Φορέας Έθνους ( όχι 500 ασύνδετοι φορείς να σκοτωνόμαστε πάλι σαν ηλίθιοι μεταξύ μας, αλλά ένας ) άρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ και θα το πάρετε λόγω ισχύος ( ο πληθυσμός του Φορέα δίνει ισχύ όταν εκπροσωπεί Έθνος ). Και παίρνεις και το Κράτος πίσω όποτε θέλεις ακόμη και με εκλογική διαδικασία παρακαλώ ( αν χρειαστεί ), χωρίς ανάγκη ανατροπών, διαδηλώσεων, πολέμων και σφαγών. Βγαίνουμε Κυβέρνηση εμείς ως Έθνος και μετά διαμορφώνουμε το Ελληνικό Κράτος όπως πρέπει να είναι με βάση το Έθνος και σεβασμό στα Έθνη.

Αν υπάρχει τέτοιος φορέας στην Ελλάδα; Ναι, υπάρχει και μεγαλώνει. Δεν θα το πουν τα ΜΜΕ ποτέ, γιατί δεν πρέπει να το μάθετε. Πολεμείται και θα πολεμηθεί λυσσαλέα για να μην υλοποιηθεί. Αλλά η απόφαση είναι ατομική και ακόμη ευτυχώς δεν ορίζουν την αυτοκυριαρχία μας σε ατομικό επίπεδο. Και η απόφαση για την λειτουργία μίας ΜΚΟ, αντίθετα με κρατικούς οργανισμούς ή ιδιωτικές εταιρίες, δεν εναπόκειται στις διαθέσεις των κρατικών λειτουργών.
ΟΚ, το είπα.

Αγαπητά πουλημένα τομάρια… σας τελειώνουμε. Αφανίστε με αν μπορείτε αλλά είναι αργά. Η πορεία προς την Αληθινή Απελευθέρωση των Εθνών και κυρίως του Ελληνικού ήδη τελείται. Γι αυτό και βιάζεστε να ιδιωτικοποιήσετε το Ελληνικό Κράτος, μπας και προλάβετε να καταργήσετε τις εκλογές και δώσετε γραμμή επιβολής της ΝΤΠ στον υπόλοιπο κόσμο. Βιάζεστε να προλάβετε τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Γιατί δεν προλάβατε να με καταστρέψετε ως Έθνος αλλά τουλάχιστον εύχεστε να προλάβετε να μην μπορέσω να έχω Κράτος. Εδώ και χρόνια ψηφίζετε ό,τι νά ‘ναι αρκεί να μην έχω Ελληνικό Κράτος. Παίρνετε χρηματοδοτήσεις για τις ήδη πτωχοποιημένες τράπεζες να ζήσουν όσο μπορούν μπας και προλάβετε. Δεν δίνεται δεκάρα (κυριολεκτικά) για τον Ελληνικό Λαό και του παίρνετε ό,τι μπορείτε όσο μπορείτε γιατί δεν θέλετε να έχετε Ελληνικό Έθνος για λαό.

Έχετε ξεφτυλιστεί πλέον απροκάλυπτα, κλέβετε μπροστά στα μάτια των Διαιτητών και Θεατών, προκειμένου να φτάσετε πρώτοι στον τερματισμό. Η υπέρτατη ΞΕΦΤΙΛΑ. Είστε τόσο ασήμαντοι και ανίκανοι… Για να δούμε αν θα με προλάβετε… Για να δούμε πώς θα επιβιώσετε μετά… καί Ξεφτιλισμένοι καί Ηττημένοι. Όχι ότι αν κερδίσετε θα σας χαριστεί ο Διαιτητής.

Όπως και να έχει εσείς είστε τελειωμένοι. Γι αυτό και για εμένα και τους Έλληνες, ήδη δεν υπάρχετε. Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε.
Από τους Έλληνες, με αγάπη και κυρίως με χαμόγελο.

……………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση