Αυγ 122015
 

ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 9 8 2899

Artemis Sorras:
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΗΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΗΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΓΟΝΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΣΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ

ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΑΓΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Vasilis Theodoropoulos ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ / ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. !!!!!!! ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟN ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΙΚΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΥΛΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ. Η ΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΦΤΑΣΕ. !!!!!
ΕΤΣΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ :

1) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/08/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00΄ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑsounio-easter2004 003

2) ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/08/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00΄ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΛΥΚΑΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΑΣ. ( ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ). ΠΡΟΤΑΣΗ-ΛΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥΣ (ΛΥΚΑΙΟ ΟΡΟΣ 15/8 & ΔΕΛΦΟΙ 16/8/2899)

ΝΑΟΣ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟ ΛΥΚΑΙΟ ΟΡΟΣ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΛΥΚΑΙΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣΛΥΚΑΙΟΝ ΟΡΟΣ ΙΕΡΟΝ ΔΙΟΣΛΥΚΑΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΑΔΙΟΝ 

ΛΥΚΑΙΑ 2009. ΟΙ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.

Στο φωτεινό και λαμπερό Λύκαιον Όρος, στη καρδιά της Πελοποννήσου, τα Πανάρχαια Λύκαια, που χάρισαν στην ανθρωπότητα τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, αναβίωσαν για 10η ανά τετραετία φορά και φωτοβόλησαν τα ευγενικά ιδανικά που γέννησαν το πρώτο δάφνινο στεφάνι.

ΙΕΡΟ ΛΥΚΑΙΟΥ ΔΙΟΣ ΒΕΒΗΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ

 …………….

 ΝΑΟΙ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ

2steps.gr_ancient_temple_hercules_kleones_nemea_korinthos_001ΝΑΟΣ ΗΡΑΣ ΝΕΜΕΑ

3) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/08/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00΄ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ.Delphi_naosApollona

………………………………….

9/8/2899 ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ Κ” ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ (φωτο+βιντεο)

………………………………….

091

Vasilis Theodoropoulos ΌΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΒΑΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗ, ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο “ΘΕΟΣ” ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ . ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΘΕΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟ. !!!!!!!!!

Ο ΔΟΚΤΩΡ TICK, ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ. ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «SOLDIER’S HEART PROGRAM DIRECTOR». ΕΙΔΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΝΑ «ΜΠΟΥΚΩΝΟΝΤΑΙ» ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ. Η ΒΑΘΕΙΑ ΠΛΗΓΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ. ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ, ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.

“……. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΥΚΛΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !”

ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟ. !!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;

…………………………………………………………………………

asclepius_and_hygieia_reliefAsklepios_ygeiaπωριασ (1)1neb43b

Οι αναστάντες εκ νεκρών από τον Ασκληπιό,ονομαστικά.

Ο Καπανεύς και ο Λυκούργος , όπως αναφέρει ο Στησίχορος στο έργο του Εριφύλη. ( Αυτοί είχαν σκοτωθεί στη διάρκεια του πολέμοτ των Επτά επί των Θηβών ) .
Ο Ιππόλυτος , όπως γράφει ο συγγραφεύς των Ναυπακτικών. ( Ο Ιππόλυτος ήταν γιός του Θησέως ) .
Ο Τυνδάρεω , όπως λέει ο Πανύασσις.
Ο Υμέναιος , όπως λένε οι Ορφικοί.
Ο Γλαύκος , ο γιός του Μίνωος , όπως αναφέρει ο Μελησαγόρας.

11831676_400509770155193_7841193603027733574_n1180474_orig
…………………………………………..

  6 Σχόλια to “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ ΣΕ ΙΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥΣ. 13/8 ΝΑΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΟΥΝΙΟ, 15/8 ΝΑΟΣ ΔΙΟΣ ΛΥΚΑΙΟ ΟΡΟΣ, 16/8/2899 ΝΑΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΔΕΛΦΟΙ.”

 1. ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (ΚΥΡΙΑΙ ΔΟΞΑΙ)

  ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟΝ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΩ ΠΑΡΕΧΕΙ,ΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΙΣ ΟΥΤΕ ΧΑΡΙΣΙ ΣΥΝΕΧΕΤΑΙ,ΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙ ΓΑΡ ΠΑΝ ΤΟ ΤΟΙΟΥΤΟΝ.

  Το μακάριο και άφθαρτο ον (ο θεός) ούτε το ίδιο γνωρίζει ενοχλήσεις ούτε σε άλλους προξενεί ενοχλήσεις. Ώστε δεν επηρεάζεται ούτε από θυμούς ούτε από ευχαριστίες. Γιατί όλα αυτά είναι γνωρίσματα ενός αδύναμου όντος.”

 2. ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΕΡΟΥ ΤΟΠΟΥ

  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ
  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
  ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ

  ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ
  ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
  ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ
  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ
  ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ
  ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΙΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ
  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ
  ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ
  ΜΕΧΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ
  ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

  ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ
  ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
  ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
  ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
  ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ
  ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
  ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΣ
  ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

  ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ Η ΑΥΡΑ ΜΑΣ
  ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ
  ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΤΡΥΠΗΣΕΙ
  ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΙΕΡΗ ΦΛΟΓΑ ΜΑΣ
  ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ
  ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ
  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ

  ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΔΩ
  ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ
  ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ
  ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ
  ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΙΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ
  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ
  ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ

  ΟΛΑ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ
  ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

  ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ

 3. Καλα δεν είπαμε χωρίς ΔΟΓΜΑ?

 4. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΙΔΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

 5. “Εις την Ελληνικήν Μυθολογίαν πράγματα άττα πόρρω απέχουν του μύθου και Ιστορίαν αποτελούν”.
  Αριστίων Αρέθας.

  “Εις τους μεταγενέστερους από τους αρχαίους και παμπάλαιους (Ανθρώπους) υπάρχει μία παράδοσις κληροδοτηθείσα και εκφρασμένη εις σχήμα μύθου. Κατ’αυτήν τα άστρα είναι θεοί και το θείον περικυκλώνει ολόκληρον την φύσιν…τους χαρακτηρίζουν λοιπόν ως ανθρωπομόρφους και τους δίδουν μορφήν που έχουν μερικά ζώα, και άλλα γνωρίσματα συγγενικά και παρόμοια προς αυτάς τας ιδιότητας, Εάν όμως ξεχωρίση κανείς και πάρει από αυτά (τα άστρα) την αρχικήν βάσιν, ότι δήλα δη επίστευσαν (οι αρχαίοι και παμπάλαιοι Άνθρωποι) ότι αι πρώται ουσίαι είναι θεοί, θα ημπορέση να διαπιστώση ότι όντως πρόκειται περί θεϊκών πίστεων, και ότι εν μέσω εναλλαγών, καθ’ ας με την σειράν των και αναλόγως προς την δύναμιν εκάστης εποχής αι τέχναι και αι φιλοσοφικαί επιστήμαι κατ’ επανάληψιν κατά πάσαν πιθανότητα ανεκαλύφθησαν και εχάθησαν, αι δοξασίαι αυταί των προγόνων μας διετηρήθησαν μέχρι των ημερών μας σεβάσμια λείψανα”.
  Αριστοτέλους “ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ”

  “Εκείνοι που καθώρισαν των θεών τα ονόματα, δεν ήταν ασήμαντοι, αλλά κάποιοι αστρονόμοι και λεπτολόγοι”. Πλάτωνος “ΚΡΑΤΥΛΟΣ” (401).

  “Υπερβαίνει τας δυνάμεις μας το να ομιλήσωμε περί των άλλων δαιμόνων (Θεών=Αστερισμών και Άστρων) και να εξακριβώσωμεν τα περί της γεννήσεώς των, ως προς τούτο πρέπει να πιστεύσωμε όσους ομίλησαν προ ημών,που ήσαν, καθώς έλεγον,απόγονοι θεών και ασφαλώς εγνώριζον πολύ καλά τους προγόνους των. Είναι αδύνατον, λοιπόν να μη πιστεύσωμε εις τους απογόνους των Θεών, μολονότι αυτοί ωμίλησαν χωρίς πιθανάς και αναγκαίας αποδείξεις, επειδή όμως αυτοί ισχυρίζονται ότι ομιλούν δια οικογενειακά των ζητήματα πρέπει να τους πιστεύσωμεν ακολουθούντες τα καθιερωμένα…”
  Πλάτων “ΤΙΜΑΙΟΣ” http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/12/triesperon-twn-pampalaiwn-astronomwn-kai-leptologwn-ellhnwn-seba.html
  …………………………..

  ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ; ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;;; ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ;;;
  ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΠΟΙΟΣ ΣΒΗΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ;;;
  ΚΑΘΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ Ή ΘΡΗΣΚΕΙΑ !!! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ… ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ;;;

 6. ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΑΓΑΛΜΑΣΙ ΔΕ ΤΟΥΤΕΟΙΣΙΝ ΕΥΧΟΝΤΑΙ , ΑΚΟΙΟΝ ΕΙ ΤΙΣ ΔΟΜΟΙΣΙ ΛΕΣΧΗΝΕΥΝΕΥΕΙΤΟ, ΟΥ ΤΙ ΓΙΓΝΩΣΚΩΝ ΘΕΟΥΣ ΟΥΔ ΗΡΩΑΣ ΟΙΤΙΝΕΣ ΕΙΣΙ.

  Και στα αγαλματα αυτοι προσευχονται, πραγμα το οποιο ισοδυναμει με το να θελει κανεις να μιλησει στους τοιχους, χωρις να γνωριζει τι ειναι στην ουσια τους οι θεοι και οι ηρωες.

  ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

  Δεν θεωρω οτι υπολειπεται η σφαιρικη θεαση των θεων, εναντι της δικης μας, ωστε να χρειαζονται υποδειξεις και επικλησεις ως προς το τι πρεπει να πραξουν περι του δικαιου και ορθου νομου της Θεμιδος. ΘΕΜΙΣ ΔΕ ΕΣΤΙΝ ΦΥΣΙΣ ΠΕΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΜΟΙΗ ΩΣΤΕ ΣΕ ΜΗΤ Α ΕΛΠΕΤΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙΝ , ΜΗΤΕ ΤΙ ΛΙΘΗΝ. ΓΝΩΣΗ ΔΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ
  ΤΛΗΜΟΝΑΣ ΟΥΤ ΑΓΑΘΟΝ ΠΕΛΑΣ ΟΝΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΕΣΩΡΟΣΙΝ , ΟΥΤ
  Ε ΚΛΟΙΟΥΣΙΝ , ΛΥΣΙΝ ΔΕ ΚΑΚΩΝ ΠΑΥΡΟΙ ΣΥΝΙΑΣΙΝ . ΤΟΙΗ ΜΟΙΡΑ ΑΥΤΩΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΦΡΕΝΑΣ ΩΣ ΔΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΛΛΟΤ ΕΠ ΑΛΛΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ . ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΠΥΘΑΓΟΡΟΥ. Οι θεοι ειναι Νοητοι και ειναι παντου, ουδεμια σχεση εχουνε με συναισθηματικου τυπου ενεργειες και παρορμησεις του μεσου επιπεδου κατανοησης των κοσμικων πραγματων απο τον ανθρωπο. Οσο για την πατριδα που γεννηθηκαμε , ελευθερη βουληση των ΘΕΩΝ,το επετρεψε για ολους τους ανθρωπους τοσο στην γεωγραφικη θεση της Ελλαδος , οσο και στον υπολοιπο πλανητη. Η συμπαντικη ουσια δεν δομει τερατα , αλλα επιτρεπει σε ανθρωπους να σκεπτονται τερατωδως για τους αλλους, ενεργοποιωντας δικλειδες ασφαλειας απονομης δικαιοσυνης, περικοπτοντας την θεαση και το οιδειν απο τους μη σεβοντες την κοσμκη ταξη.Στις βακχες του Ευριπιδη ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ειναι αυτος που ΔΙΑ ΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ τον νου των ανθρωπων , χτυπωντας τους στο πνευμα, ως μη ΒΑΚΧΙΖΟΝΤΕΣ για αυτο καταληγουν σαν τον Πενθεα , πενθουντες την μοιρα τους και τον Νοητικο θανατο των ιδιων. Οι θεοι δεν θελουν υπερασπιστες ουτε εχουν εχθρους , η περιορισμενη μας αντιλυψη δημιουργει λαθεμενες εκτιμησεις του νοητου δημιουργου. Δεν ξεφυγε και δεν ξεφευγει τιποτα εξ αρχης, παρα μονο η περιορισμενη θεαση , του μη ενεργοποιημενου Απολλωνιου οφθαλμου απο το συνολο της ανθρωποτητας. Οσο για την μητρα γεννεσως ΕΞΟΧΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΙΝΥΩΝ ΑΙΜΑ ΓΕΝΕΘΛΗΣ . ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΑ ΟΡΦΕΩΣ.

...