Απρ 212015
 

10906267_740797556027379_4625525629319858685_n

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ…

Προτείνουμε:

  One Response to “SORRASFM NEWRADIOFM 20/4/2899 MEΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ”

  1. Μπράβο , Βασίλη Σωτήρα, στην τελική φάση της συζητησης σας αποκαλύπτει τον κώδικα τον κωδικών. Η αρχαία ελληνικά γλώσσα δίνει της έννοιες, νοήματα, το παρελθόν, το παρόν και μαζί με την αλήθεια το πρόβλημα για το αύριο.
    Η κάθε λέξη, το κάθε όνομα αρχαίο δίνει πληροφορίες για το συμβάν, οποίο δυσκολεύει το διαστρεύλωμα της πραγματικής ιστορίας από τους εχθρούς του ανθρώπου.
    Όπως έλεγαν η λατινική και αντιγράφαν από έλληνες φιλοσόφους Νομεν εστ ομεν, η ονομασία δίνει πληροφορίες για τον χαρακτήρα του ανθρώπου και για τα διάφορα αντικείμενα, περιεχόμενα, σχήματα, μορφές κτλ. του κόσμου και τον πάντων.

    Όσο πιο αποδοτικά εκφράζει μια γλώσσα το νου, οποίο λειτουργεί με λογική αλλά πιο μνημονικά όταν απευθύνεται και βασίζεται σε μια διαρθρωση και διάταξη γραμματικής όπως η αρχαία ελληνική γλώσσα και δίνει με ελάχιστες συλλαβές έναν τεράστιο αριθμό συνδυασμών λέξεων η μάλλον λόγων χωρίς της γνωστές εξαίρεσης της νέας ελληνκής γλώσσας, οποία δεν έχει την αρμονία σε φωνητικό αλλά και νοητικό επίπεδο. Μιλάμε για ένα σύστημα λειτουργίας της γλώσσας όπως ένας φυσικός η βιοτικός οργανισμός χωρίς ερωτηματικά. αντίθετα! όταν πάρεις μια φορά την ουσία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, πολλά εξηγούνται και στην συνέχεια εκφράζονται με έναν φυσικό τρόπο …

...