Απρ 082015
 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗΣ ΝΥΚΤΟΣ…russia-greece-putin-tsipras.si

Greece hasn’t applied for economic help from Russia – Putin

Η Αθήνα δεν έχει ζητήσει επισήμως τη Μόσχα οικονομική βοήθεια για την αποπληρωμή του χρέους της, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό ο Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα την Τετάρτη.

“Η ελληνική πλευρά δεν επικοινώνησε μαζί μας με τυχόν αιτήματα για βοήθεια”, είπε ο Ρώσος πρόεδρος, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εάν η Ρωσία θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα με το βάρος του χρέους της.

Η Ρωσία δεν θα βοηθήσει άμεσα την Αθήνα για την αποπληρωμή € 316 δισεκατομμυρίων του χρέους της, αλλά η Μόσχα θα μπορούσε να βοηθήσει με την αγορά ελληνικών κρατικών περιουσιακών στοιχείων στις πωλήσεις των ιδιωτικοποιήσεων, ή σε άλλα επενδυτικά σχέδια, όπως τουρκική Stream, δήλωσε ο Πούτιν.

ΠΟΥΤΙΝ ΤΣΙΠΡΑΣΥπήρξαν εικασίες ότι ο Τσίπρας, ο οποίος ταξίδεψε στη Μόσχα, λίγες μόλις ημέρες πριν από την δόση $ 500 εκατομμυρίων προς το ΔΝΤ, θα ζητήσει από τη Ρωσία οικονομική βοήθεια.

Στις αρχές Φεβρουαρίου ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Anton Siluanov ήταν ο πρώτος Ρώσος αξιωματούχος που είπε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να παράσχει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα αν ζητηθεί. Έκανε το σχόλιο αμέσως μετά τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που κέρδισε τις εκλογές με την υπόσχεση της λήξης της λιτότητας και για καλύτερες συνθήκες για το χρέος της ΕΕ. http://rt.com/business/247921-russia-greece-putin-tsipras/

  3 Σχόλια to “Πούτιν: Η Ρωσία δεν θα βοηθήσει άμεσα την Αθήνα,… αλλά η Μόσχα θα μπορούσε να βοηθήσει με την αγορά ελληνικών κρατικών περιουσιακών στοιχείων…”

 1. Αναλύσαμε ότι με την εκχώρηση της κυριαρχίας μέσω του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης δεν επιτρέπεται η ανατροπή χρέους εκτός ευρωπαϊκής ένωσης.
  Αυτό γνωρίζουν ο Τσίπρας και ο Πούτιν. Ποιος είναι ο λόγος ο κ. Τσίπρας να τονίζει ιδιαιτέρως την κυριαρχία της ελλάδας μόνο αυτός ξέρει, αφού με την υποθηκεύσει τον ιδιωτικών, δημοσίων και την νέα πιστωτική δημιουργία της ιδιωτικό-δημόσιας περιουσίας παραχωρήσαμε όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα ενός κράτους.
  Με γνώση αυτής της κατάστασης ο κ. Πύτιν μιλά για επενδυτικές συναλλαγές, εμπορευματικές ανταλλαγές για να καταστρατηγεί τους όρους της δανειακής σύμβασης, οποίες δεν επιτρέπουν δάνεια από αλλά κράτη.
  Νομίζω πωs ο ρώσσος αρχηγός εδιξε απόλυτη θέληση συνεργασίας σε όλους τους τομής.
  Μόνο εμείς με μια σοβαρή εκπροσώπηση του λαού θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πιέσει της ευρώπης και αμερικής, οποίη αυτή την στιγμή ρουφάνε το αίμα τον λαών τους για να προετιμαστούν για της διαφωνίες της παλιάς οικονομικής ελίτ με της νέες ελίτ της ασίας. Ήδη φαίνεται η Λαγαρδε να τα βρίσκει με τα νέα αφεντικά, όπως δίχνειi συνεργασία με την νέα παγόσμια οργάνωση/τράπεζα της ΑΙΙΒ. Σε αυτήν συμμετέχουν 4 δις πληθυσμός από διάφορες χώρες.
  Η γαλλία, γερμανία, αγγλία, ιταλία, ελβετία, αυστραλία, λυξεμβούργο και άλλες χώρες
  εκτός ασίας ανακοίνωσαν τοendiapheron τους να συμμετέχουν.
  Βέβαια, το μυστικό τον παγκόσμιων ταμείων θα το αποκρύψουν από τους λαούς, μόνο τα αφεντικά αλλάζουν, από μασονοδύναστές σε κινεζικούς άρχοντες, οποίη ομόφωνουν με τους προηγούμενους κυρίαρχους στην λείψει ανθρωπίνων αξιών.

 2. (Ο κ. Βλ. Πούτιν, δηλαδή, απάντησε ουσιαστικά και σε όσους διερωτώνται ποιος θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή του αγωγού. Είπε χαρακτηριστικά ότι διερευνάται η «δυνατότητα άμεσης προκαταβολής μελλοντικών κερδών και αποπληρωμής από την έναρξη της λειτουργίας του αγωγού». Ότι, δηλαδή, η Ρωσία μπορεί να προκαταβάλλει άμεσα τα μελλοντικά κέρδη από τον αγωγό προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το έργο και η Ελλάδα να αρχίσει να ξεπληρώνει από το 2019,)

  ((((η Ρωσία μπορεί να προκαταβάλλει άμεσα τα μελλοντικά κέρδη από τον αγωγό)))))

  ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ,Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ..

  Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ,ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΤΕΡΜΟΝΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΑ ΜΠΕΕΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ,ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΠΑΣΧΑ ΣΚΗΝΙΚΟΥ..

 3. Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ,Η ΣΕ ΑΘΩΩΝΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ…

  ΠΟΛΥ “ΛΕΦΤΟ” ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ…

...