ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ! ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ “ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ” ! ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΖΩΟ, ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ !!! ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΡΙΝΟΚΕΡΟΥΣ !!! ΑΥΤΟΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ !!! ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΖΩΑ, ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΛΙΠΟΣ, ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ !!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ !!!  Από τους βυζαντινούς αντέγραψε τα κάθε είδους χαράτσια η ΤρόικαΣτην εφορία θα δηλώνονται και τα κατοικίδια ζώα από το 2016!
Την επέκταση του συστήματος των τεκμηρίων διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων και στα κατοικίδια ζώα (σκύλους, γάτες, καναρίνια κ.λπ.) μελετά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο των αλλαγών που προωθεί για τον εκσυγχρονισμό και την απλοποίηση της φορολογίας εισοδήματος!

Το μέτρο θα ενταχθεί στο ευρύτερο πακέτο «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» που προωθεί η κυβέρνηση, όπως προβλέπουν τα αναλυτικά σημειώματα που απεστάλησαν ήδη στους εκπροσώπους των «θεσμών» κατά τις πρόσφατες συζητήσεις με εκπροσώπους τουυπουργείου Οικονομικών στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τον “Ελεύθερο Τύπο”, το σύστημα προσδιορισμού των εισοδημάτων των φορολογουμένων με βάση τα τεκμήρια θα συμπεριλάβει από το 2016 και τις δαπάνες απόκτησης και συντήρησης κατοικιδίων ζώων, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών έκριναν και κατάφεραν να πείσουν τον υπουργό Γιάνη Βαρουφάκη ότι το επίπεδο διαβίωσης των φορολογουμένων και συνακόλουθα η πραγματική εισοδηματική τους κατάσταση μπορεί να προσδιοριστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια εάν οι φορολογικές αρχές συνυπολογίζουν και τις δαπάνες αυτές!

Οι φορολογούμενοι που έχουν κατοικίδια στα σπίτια τους θα πρέπει από το 2016 να τα δηλώνουν στις φορολογικές τους δηλώσεις σε ειδικό αναλυτικό πίνακα που θα προστεθεί στην 4η σελίδα του Ε1. Στον πίνακα αυτό θα πρέπει να αναγράφουν αναλυτικά στοιχεία για τοείδος και τη ράτσα του ζώου και για τις διαστάσεις του, ώστε η εφορία να διευκολύνεται στον προσδιορισμό του τεκμηρίου διαβίωσης με βάση αντικειμενικά κριτήρια που θα καθοριστούν με τη σχετική νομοθετική ρύθμιση. Τα τεκμήρια διαβίωσης με βάση τις δαπάνες συντήρησης κατοικιδίων θα μειώνονται όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία των ζώων. 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση