Μαρ 312015
 

O Πάτρικ Μουρ, υποστηρίζει πως το ζιζανιοκτόνο γλυφοσάτ που χρησιμοποιεί η Μοσάντο είναι εντελώς ακίνδυνο, παρότι έχει χαρακτηριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως η δεύτερη πιο καρκινογόνα ουσία…

Το βίντεο αυτό του γαλλικού καναλιού canal + κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.

 

 

Ο Γάλλος δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από έναν επιστήμονα, τον Πάτρικ Μουρ, που υποστηρίζει πως το ζιζανιοκτόνο γλυφοσάτ που χρησιμοποιεί η Μοσάντο είναι εντελώς ακίνδυνο, παρότι έχει χαρακτηριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως η δεύτερη πιο καρκινογόνα ουσία.
Ο Μουρ υποστηρίζει πως ο ΠΟΕ έχει άδικο και πως ακόμα κι αν πιει κανείς ένα ολόκληρο ποτήρι νερό με γλυφοσάτ, δεν θα πάθει τίποτα. Ο δημοσιογράφος προσφέρεται να του δώσει ένα ποτήρι με γλυφοσάτ, να το πιει και να δείξει σε όλους πόσο ακίνδυνο είναι. Ο διάλογος εξελίσσεται ως εξής:

Μουρ: Δεν πιστεύω ότι το ζιζανιοκτόνο γλυφοσάτ, έχει αυξήσει τους καρκίνους στην Αργεντινή. Μπορείτε να πιείτε ολόκληρο ποτήρι νερό και να μην πάθετε τίποτα.

Δημοσιογράφος: Εσείς θα θέλατε να πιείτε;

Μουρ: Μετά χαράς… Εντάξει όχι, αλλά ξέρω πως δεν θα με πειράξει

Δημοσιογράφος: Αν θέλετε πάντως έχω

Μουρ: Όχι δεν είμαι ηλίθιος. Όμως δεν είναι επικίνδυνο. Προσπαθούν να αυτοκτονήσουν με γλυφοσάτ και δεν τα καταφέρνουν

Δημοσιογράφος: Ας πούμε την αλήθεια

Μουρ: Δεν είναι επικίνδυνο για τους ανθρώπους.

Δημοσιογράφος: Είστε έτοιμος λοιπόν να πιείτε ένα ποτήρι γλυφοσάτ

Μουρ: Ε όχι, δεν είμαι ηλίθιος.

Η συνέντευξη διακόπτεται άδοξα, με τον επιστήμονα Πάτρικ Μουρ να φεύγει νευριασμένος, βρίζοντας τον δημοσιογράφο. Ο Μουρ κατηγορήθηκε ότι πληρώνεται από την Μοσάντο, όμως και ο ίδιος και η εταιρεία το διαψεύδουν.
Πηγή…

  6 Σχόλια to “Επιστήμονας διαβεβαιώνει πως το ζιζανιοκτόνο της Μονσάντο είναι «να το πιεις στο ποτήρι», αλλά αρνείται να πιει”

 1. Ο Διεθνής Οργανισμός Ερευνών για τον Καρκίνο(IARC) της Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας κατηγόρησε το Γλυφοσάτ σαν πιθανώς καρκινογόνος.
  Διευθυντές της Μονσάντο πίεσαν να ακυρώσουν την κατηγορία.

  Μας περιμένουν όμως και χηρότερα. Δεν είναι απλά τα chemtrails οι το Γλυφοσάτ , οποία πρέπει να μας στεναχωρούν. Η βιομηχανία φυτοφαρμάκων τον εταιριών Bayer, Dupont, Syngenta, Μονσάντο περιέχει πιο εξειδικευμένους τρόπους γενοκτονίας με μυκητιακούς παθογόνους γενετικά τροποποιημένα με βακτήρια.

  Ο Σάμιος καταλαβαίνει γερμανικά/ το έχει στα αγγλικά για τους συνέλληνες , γιαυτό κάνω το λινκ στην σελίδα για τα λεγόμενα Morgellons, ο μύκητας.

  γερμανικά http://www.morgellons-research.org/morgellons2/morgellons_einfuehrung.htm

  αγγλικά http://www.morgellons-research.org/morgellons/morgellons-intro.htm
  Η εικόνες θα σας κάνουν να φρίξετε, και οι γιατροί το πάνε στο ψυχοσωματικό, όπως πάντα όταν δεν ξέρουν τη τους γίνεται, η δεν τους επτρέπουν να μιλήσουν.
  Όταν αναλυσα τα υποκαταστήματα της Μονσάντο στην γερμανία , ακριβώς δίπλα υπάρχουν στα περισσότερα τόσο τυχαία και στρατιωτικά αεροδρόμια. Τη ακριβώς ρίχνουν τα chemtrails, δεν είμαι σίγουρος, αλλά αυτά που χρησιμοποιούν η μάλλον χρησιμοποιούσαν για δεκαετίες και τα έκριναν επικίνδυνα για την υγεία και διλτιριώνουν το έδαφος και ακόμα για της επόμενες γενιές φτάνει.
  Παρασιτοκτόνα ίσως είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος μαζί με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.

 2. Ευχαριστώ φίλε μου, όταν έχεις καιρό και εάν δεν το είδες μέχρι τώρα δες το ΟΛΟ βίντεο
  https://www.youtube.com/watch?v=2×1-lyzW5PE

  είναι ό, τι καλύτερο έχω δεί σε θέματα οικονομίας!!! (Εκανα αρκετά χρόνια Finanzberater….ξέρω καλά το θέμα από πρώτο χέρι,,,και τα παράτησα).

 3. Eίναι λίγο επιφανειακό, αλλά παραπάνω πληροφορίες και αλήθειες δεν αντέχει ο πολίτης.
  Αυτό το βίντεο τουλάχιστον οι γερμανοί, απλή άνθρωποι χωρίς γνώσης στα οικονομικά και παραπληροφορημένη από ΜΜΕ του καρτέλ, τους έδωσαν με σατιρικο τρόπο να καταλάβουν πόσο αντιδημοκρατικό, μη αποδοτικό και παράδοξο είναι το δήθεν χρηματοοικονομικό σχέδιο τον εταίρων της ευρώπης και αμερικής-

  Μακάρι, ένα ελληνικό κανάλι να παρουσίαζε μια παρόμοια αποκαλυπτική Εκπομπή.
  Αλλά, όλα τα ιδιωτικά κανάλια τροφοδοτούνται από το ίδιο το καρτέλ.
  Δεν το περίμενα από ένα γερμανικό,κρατικό κανάλι, μπράβο !

 4. Επάθα πλάκα ειδικά με τον συνδυασμό αρχή/τέλους…:
  1.Regeln sind Regeln
  2. Schulden müssen batahlt werden.
  3. Keine Tricks.
  Το γύρισαν μπούμερανγκ στην Γερμανία οι ίδιοι οι Γερμανοί…Μπράβο τους!

 5. Δε το είδα το βίντεο γιατι οι υπότιτλοι λένε άλλα ντ άλλων…απλά να υπενθυμίσω ότι Λαζόπουλους(που και καλά τα χώνουν στο σύστημα) έχουν κι άλλες χώρες..

 6. […] Επιστήμονας διαβεβαιώνει πως το ζιζανιοκτόνο της Μονσ… […]

...