ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (βίντεο)

ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΈνα 4λεπτο βίντεο-κόλαφος για την Τρόϊκα και τους «εταίρους μας». Προβλήθηκε από το 1ο κρατικό κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης.

…………………………………………………………………………………………

Ακούστε τώρα: Φεύγει ο Βαρβαρέσος από την Τράπεζα της Ελλάδας, από το γραφείο του, παίρνει το τραμ, πηγαίνει στον Πειραιά, δεν του λέει κανένας τίποτα, έχει και 65.000.000 δολλάρια στην τσάντα του γιατί αποδεικνύεται απο Φ.Ε.Κ του Ελληνικού κράτους, πόσα λεφτά βάζουμε στη συνθήκη. Μπαίνει μέσα στο καράβι της γραμμής.., υπάρχει λογική ότι υπάρχει καράβι Πειραιάς – Νέα Υόρκη το ’44, με Γερμανούς; Και φεύγει, χωρίς να του πει κανένας κουβέντα από τους Γερμανούς κατακτητές, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και πηγαίνει στην Αμερική να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο  Bretton Woods που υπογράφεται η συνθήκη.

Και τι λέει η συνθήκη αυτή; Εδώ είναι ο πίνακας από το Φ.Ε.Κ. του Ελληνικού κράτουςθα σας το αναλύσω ακριβώς. Η συνθήκη του Bretton Woods ιδρύει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που η Ελλάδα βάζει 40.000.000 δολλάρια μετοχικό κεφάλαιοΚαι είναι μέτοχος και μέλος του Δ.Ν.Τ..

Και βάζει και 25.000.000 δολλάρια για την ίδια συνθήκη και ιδρύεται η Παγκόσμια Τράπεζα. Έχετε ακούσει για την Παγκόσμια Τράπεζα; Δεν έχετε ακούσει για την Παγκόσμια Τράπεζα; Μπορεί ένας να μου πει όλον της τον τίτλο; Τι παγκόσμια τράπεζα είναι; Παραθύρων; Σπέρματος; Οργάνων; Όταν πούμε όλον τον τίτλο θα καταλάβουμε τι φτιάξαμε.

Είναι η Παγκόσμια Τράπεζα  Ανασυγκροτήσεως και Ανοικοδομήσεως. Είναι ο τραπεζικός οργανισμός που ιδρύουν για να «βοηθήσει», μέσα στην καταστροφή του 2ου παγκοσμίου πολέμου, τα Έθνη, τα κράτη, να ξαναστήσουν τις υποδομές τους. Και τι άλλο λέει η συνθήκη και είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας, για να καταλάβετε και την κουβέντα του Βαρουφάκη, του σημερινού υπουργού οικονομικών, πριν από δεκατρείς μέρες, μέσα στη Βουλή, .. Μπράβο.. Αλλά το λέει μέσα στη βουλή, ο υπουργός οικονομικών, ο Βαρουφάκης, από το βήμα της Βουλής. Και λέει ότι η Ελλάδα είναι δεσμευμένη στο Bretton Woods και στο Δ.Ν.Τ.

Είναι ο πρώτος υπουρργός οικονομικών που το παραδέχεται δημόσια, από το βήμα της Βουλής.Γιατί όμως..;  Όταν φτιάξανε το Δ.Ν.Τ. στο Bretton Woods τι κάνανε.., δώσανε όλες τις αρμοδιότητες διαχείρισης του πλούτου όλοι οι λαοί στο Δ.Ν.Τ..

Τι του δώσαν δηλαδή; Το χρυσό σε μέταλλο, σε πλάκες. Του Ελληνικού έθνους, όχι μόνο απλά του κράτους, όπως αυτό το χρυσό που δώσανε στους Γερμανούς, που είχαμε πέσει έξω αλλά βρήκαμε 3.5δις δολλάρια χρυσό και τους δώσαμε δάνειο. Δίνεις την διαχείριση λοιπόν, με την εκπροσώπηση, υπογραφή του κεντριοού τραπεζίτη τότε, του Βαρβαρέσου κι ενανού βρωμοϋπάλληλου του υπουργείου εξωτερικών που είναι πρέσβης επί των οικονομικών. Γιατί αυτό προέρχεται ένα οικονομικό κομμάτι του υπουργείου εξωτερικών από πριν, τις προηγούμενες συνθήκες του 1990, του ’08, του 1975. Αυτοί οι δύο τενεκέδες κι ένας ακόμα εκπροσωπούν την Ελλάδα.

Και τι δίνουν;.. Την διαχείριση κάθε Ελληνικού περιουσιακού στοιχείου και πλούτου στο Δ.Ν.Τ. και του δίνουν το χρυσό σε μέταλλο, το χρυσό σε χρυσά νομίσματα, τα ομόλογα χρυσού, ΑΑ. Υπάρχουν κι ομόλογα χρυσού, το εθνικό νόμισμα, προσέχτε.. το εθνικό νόμισμα κι όλα τα έργα τέχνης. Ξέρετε πολλούς λαούς να έχουν έργα τέχνης;

Αλλά ξέχωρα απ’ αυτό του δίνουν και το εθνικό νόμισμα. Τι σημαίνει αυτό. Ό,τι μετρητά έχει το Ελληνικό κράτος, στο εθνικό τυπογραφείο δεν μπορεί να το κάνει αυτόνομα πλέον γιατί το δίνετε το νόμισμα του Δ.Ν.Τ. .

Άρα το Δ.Ν.Τ. παίρνει πλήρως την διαχείριση κάθε πλούτου, κάθε λογαριασμού, είτε είναι σε χρυσό είτε είναι σε χαρτονόμισμα είτε είναι σε δολλάρια είτε είναι σε μάρκα είτε είναι σε δραχμές, του κάθε λαού, του κάθε κράτους.

Κι αυτό το υπογράφουν 44 χώρες τότε. Και βάζουνε επικεφαλής ταμείου και διοικητή του Δ.Ν.Τ. τον διοικητή της Federal και συμφωνούνε όλοι μαζί το 50% των αποθεμάτων του κάθε κράτους να πάει στο ταμείο της Federal. Το υπόλοιπο 40% να ξαναπάει στη τράπεζα της Federal, στην τράπεζα της Αγγλίας, στην τράπεζα της Ρωσσίας και στην τράπεζα του Πεκίνου και στην τράπεζα του Παρισιού. Και μόνο το 10% να μείνει μέσα στο κλαθε κράτος. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Ότι το 1944, με αυτή τη συνθήκη, συμφωνούν όλοι και στήνουν την παγκόσμια τράπεζα και το Δ.Ν.Τ. και επικεφαλής ταμείου βάζουν την Federal Reserve στην Αμερική. Η Federal Reserve είναι η τράπεζα που δανείζει την Αμερική. Είναι ο δανειστής της Αμερικής γιατί η Αμερική έχει πέσει έξω από το ’29. Και το ’33 προς ’34 με προεδρικά διατάγματα του προέδρου Ρούσβελτ, τότε, της Αμερικής, παραδίδεται, οι Ηνωμένες πολιτείες παραδίδονται στο δανειστή τους τη Federal Reserve. Επικεφαλής του ταμείου του πλανήτη η Federal Reserve.

Οι πρώτοι που το υπογράφουν είναι οι Ρώσσοι κομμουνιστές. Και δέχονται. Οι Ρώσσοι κομμουνιστές, που είναι εναντίον του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού κι ό,τι άλλες κουταμάρες μας είπαν τόσα χρόνια, να δώσουν το δικό τους νόμισμα, το ρούβλι, το εθνικό, τον χρυσό τους, τα πάντα, στην Federal  και στην διαχείριση των ιμπεριαλιστών της Αμερικής.

Και μετά από ένα χρόνο ξεκινάμε εμείς οι ηλίθιοι, εδώ πέρα, να σκοτωνόμαστε, δεξιοί κι αριστεροί.

Και να μας ρίχνουνε οι Άγγλοι τον Ελληνικό χρυσό. Γιατί οι λίρες στο αντάρτικο δεν είναι ρωσσικές, Αγγλικές δεν είναι; Λες να μας κάνανε χάρη; Μας πέταγαν το δικό τους το χρυσό;

Όχι. Μας βάλανε και υπογράψαμε να τους δώσουμε το χρυσό μας, τη διαχείριση και μας το πέταγαν για λύπηση, το ’44 αυτό και μας το πετάγανε πίσω. Και συνεχίσαμε και μετά… Γιατί έχει προηγηθεί κι ο χρυσός σε άλλες συμφωνίες…

Μπορούμε να το συζητάμε μέχρι το πρωϊ. Να σας δίνω ημερομηνίες, ακριβώς τι έχει γίνει στις διεθνείς συμβάσεις που δέσμευσαν την Ελλάδα. Την ουσία.. Μην τσακωνόσαστε για τις ημερομηνίες. Υπάρχουν τα ιστορικά στοιχεία όλα. Η ουσία είναι άλλη. Ο κεντρικός τραπεζίτης μέσα στην Ελλάδα κι ο κεντρικός τραπεζίτης μέσα σε κάθε κράτος διορίζεται ως διαχειριστής θεματοφύλακας για λογαριασμό του Δ.Ν.Τ., μέσα στη χώρα.

Άρα, αφού σου παρακρατεί το νόμισμα, τη διαχείριση, στο Δ.Ν.Τ. κι έχει έναν υπάλληλο μέσα στη χώρα, εάν εσύ θέλεις να πάρεις ένα μπουκάλι νερό, ένα μπουκάλι γάλα, ένα κιλό ψωμί, αφού του έχεις παραδώσει το εθνικό σου νόμισμα πρέπει να συμφωνήσει ο κεντρικός τραπεζίτης για να μας το δώσει. Το ’42, δεν είπα το ’44, είπα το ’44 έγινε το Bretton Woods και ανέλυσα τι συμφωνία κάνανε στο Bretton Woods. Το 10% του χρυσού έμεινε μέσα στα κράτη υπό θεματοφύλακα, τον κεντρικό τραπεζίτη. Αυτό συμφωνήθηκε τον Ιούλιο, στις 21 Ιουλίου το ’44. Αυτά όλα, επιτρέψτε μου, δεν είναι δικά μας λόγια. (συνεχίστε στον τίτλο)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Αφήστε μια απάντηση