Φεβ 252015
 

10968380_390143851163769_7826468300850560100_nΑπό τις πρόχειρες και μη αποτελεσματικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, η Χώρα κινδυνεύει να χάσει την εδαφική της ακεραιότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν παραβιαστεί ανεπανόρθωτα, η ασφάλεια της χώρας δεν είναι αποτελεσματική και αντιμετωπίζει σοβαρές απειλές ενώ η άμυνα – στρατός έχουν αποδυναμωθεί δραματικά, η υγειονομική περίθαλψη γκρεμίστηκε, η εκπαίδευση γκρεμίστηκε, τα συνταξιοδοτικά ταμεία γκρεμίστηκαν, η κοινωνική πρόνοια κατέρρευσε, το κόστος αυξάνεται δραματικά, η ανεργία καλπάζει ανεξέλεγκτη σε επικίνδυνα αυξανόμενους ρυθμούς οι αυτοκτονίες πληθαίνουν, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια πίσω από την άλλη, ο κόσμος τρέφεται από σκουπίδια ενώ οι άστεγοι καθημερινώς αυξάνονται, η φορολογία έχει ανέβει δραματικά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ικανοποιηθεί ες αεί και το εξωτερικό χρέος σε σχέση με το ΑΕΠ αυξήθηκε κάθετα, από το 113 % το 2008 έφτασε σχεδόν στο 210 % 2015. !

Είναι πασιφανές ότι τελικώς κανένα από τα μέτρα εξυγίανσης που εφάρμοσε η κυβέρνηση με εντολές της ΤΡΟΙΚΑΣ δεν έχει πιθανότητα να υλοποιηθεί με επιτυχία καθώς οι υπολογισμοί βασίστηκαν σε λανθασμένους «πολλαπλασιαστές» αφού τέθηκαν ανέφικτοι οικονομικοί στόχοι, προκαλώντας έτσι ενορχηστρωμένα την οικονομική αστάθεια της πληγείσας Ελλάδας. Οι θεσμικές μεταρρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν με τους εγκληματικούς χειρισμούς υπέρ των δανειστών αλλά και την ενίσχυση των τραπεζών, μπορούν επιεικώς να χαρακτηριστούν ως πλήρως αναποτελεσματικές και αποτυχημένες. 

Με τέτοια ανεύθυνη στάση, υπογραμμίζεται από όλους τους πολιτικούς οι οποίοι συναινούν στα κακώς κείμενα που δεν είναι απλά ατυχείς επιλογές πολιτικές και διοικητικές, αλλά είναι αποτελέσματα χρόνιων στρατηγικών και πιέσεων εξωθεσμικών κύκλων που λαμβάνουν χώρα λόγω της ελλειπούσας αποφασιστικής και δημιουργικής πολιτικής και που καλύπτονται κάτω από το όνομα της οικονομικής κρίσης και της παγκοσμιοποίησης. Κατ’ εξοχήν υλοποιείται κάθε είδους Νόσφιση, δηλαδή τελείται συνειδητά και καθολικά η υπέρβαση εξουσίας. 

Οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι, μηδενός εξαιρουμένου, για παράβαση καθήκοντος, κακουργηματική απιστία και βαθμολογούνται για Εσχάτη προδοσία!

  3 Σχόλια to “ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι, μηδενός εξαιρουμένου, για παράβαση καθήκοντος, κακουργηματική απιστία και βαθμολογούνται για Εσχάτη προδοσία!”

 1. Βαρουφάκης: Ελπίζω ότι η ΕΚΤ θα βοηθήσει την Ελλάδα να μην χρεοκοπήσει το Μάρτιο

  ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ……..

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ Ρ/Φ ΣΤΑΘΜΟΥΣ…

  ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΕ,ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ…

  ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑ…..!!!!!!!

 2. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ… “ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…” ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ ΔΕΣ… https://alfeiospotamos.gr/?s=%CE%92%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A6+%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3&searchsubmit=

  ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑ…………………..

 3. ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΗΣ,ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ….

  ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ??

...