Ιαν 192015
 

Το Βέλγιο ζητά την έκδοση υπόπτου για τρομοκρατία που συνελήφθη στην Ελλάδα.
Τελικά, τι μας έλεγε ο Αντώνης;Samaras-1
Ας λένε αυτοί και ας έγιναν …Τσάρλι. sine
I’ m not Charlie. I’ m Nik. And Greek
Je suis Charlie? No, no JE SUIS GREC
Σχετικό θέμα:Αποκάλυψη του παρελθόντος:Υπόθεση Σινέ-Eκδιώξη από το Charlie Hebdo!

  6 Σχόλια to “Ε όχι δα…έχουμε μορφή και όνομα. Δικό μας.”

 1. Την στιγμή, που μιλάνε για τρομοκρατία, το μεγάλο παιδί πίσω από κάθε ιδεολογία και δόγμα, είταν και είναι ο φάσχισμός με τα τρανά παιδάκια τον ρατσισμό, Ναζισμό κτλ., κατευθυνόμενο από το τραπεζικό συνδικατο.
  Και ποιος υποστηρίσει αυτεί την Ιδεολογία και αρνήται να το καταδικάσει και πολεμήσει πολιτικά ?

  Για να δούμε πως αποφασίσανε τα κράτη και έθνη στο ΟΗΕ της 21.12.2014 στην αίτηση να πολεμούν τον Ναζισμό, Νεοναζισμό, Ρατσισμό κτλ.

  http://www.un.org/en/ga/third/69/docs/voting_sheets/L56.Rev1.pdf

  Μάλιστα, 115 κρατοι συμφώνησαν, 3 αρνήθηκαν και 55 απέχουν από την ψηφοφορία.

  Τα 3 κρατοι είναι οι ΗΠΑ, Καναδά και οι Ουκρανια. βέβαια , αφού οι Ναζιστές φεραν το πραξικόπημα μαζί με Μοσσαδ και αμερικανικούς μισθοφόρους.
  Οι έλληνες και ευρωπαίοι απέχουν. Για κάτσε, δηλαδή δεκαετίες μας sαλιζουν για το ολοκαύτωμα και τώρα δεν τους ενδιαφέρει να πολεμήσουν όλες της μορφές του φασισμού ?!
  Από την μια κριτικαρουν εθνικιστές, αλλά οι ιδιοι υποστηρίζουν Ναζισμό οι τουλάχιστον δεν τον πολεμούν?

 2. Τελικά Micoud, εσύ δεν μου φαίνεσαι για …Τσάρλι….

 3. Υπήρξε καμία αμφιβολία από πλευρά σου για τα πολιτικά φρονήματα μου ?!
  Το Timing αυτών τον τρομοκρατικών αποστόλων στην μέσω ευρώπη δεν είναι καθόλου τυχαία οι απροσδόκητα.
  Τα ενωμένα έθνη τον Δεκέμβριο είχαν πολλά θέματα στην αγέντα τους και έκαιγε τους Ισραηλινούς και την τραπεζική ελίτ κάτω από τα νύχια . Για το δίκαιο της θάλασσας ακούσαμε από τον αλφειό ποταμό. Έτσι και για την χρηματοδότηση για τα δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ποινική δίωξη γενοκτονιών.
  Την υποστήριξη ενός κυρίαρχο κράτος της παλαιστίνης και στις περιοχές της Γολάν, της ανατολικής ιερουσαλήμ και τα φυσικά πορίσματα κουβεντασίαν επίσης…

 4. Οχι, δεν έχω καμία αμφιβολία είσαι έξυπνος και σπάνιος άνθρωπος , ξέρεις να τεκμηριώνεις καλά και γι αυτό και θέλω να διαβάσεις ολόκληρη την έρευνα που με πολύ κόπο έκανα για τους ΤΣΑΡΛ(Ι)ατάνους,,,,

 5. Το έχω διαβάσει . Νωρίτερα και σε ένα ξένο σάιτ το είχα βρει τυχαία . Το δικό σου άρθρο είναι σίγουρα πιο λεπτομερής και αναλυτικό . Οι Ζιονιστές την δουλειά τους κάνουνε. Εκπροσωπούντε ισχυρά σε όλα τα σημαντικά λόμπι και σε όλα τα ιδρύματα εξουσίας παγκόσμιους. πιέζουν γιατί μπορούν. Ας το κάνουμε και εμείς…, αλλά όχι με τρομοκρατικά μέτρα και παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως αυτοί οι ανθρωποφάγει.

 6. Ξένο σάϊτ;Σίγουρα δεν υπάρχουν πολλά και ασφαλώς δεν θα ήταν ελληνικό. Πολλά στοιχεία πήρα από τους Ανώνυμους. Δυστυχώς έχεις δίκιο και έχουμε την ίδια γνώμη. Οι εργασίες μου που έχω κάνει και ΔΕΝ ξύπηνσαν πολλούς (πρόβατα φίλε μου):
  Τα γεγονότα στην Ιουδαία

  Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Νέρωνα,ο Παύλος και ο Χριστός

  Ιωσήφ μπεν Ματθίας, ή Ιώσηπος

  Ο λόρδος Βύρων και η σημερινή οικονομική κρίση

  BOMBA! Ποιός ήταν ο Διονύσιος Σολωμός.Ντροπής, Αργίτες!


  Frederic Mistral, “Ο ελληνικός ύμνος” –

...