Ιαν 152015
 

10289871_1489350484612848_309928634416553471_nEleni Mazi ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ, ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΜΤΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15-1-2015 ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ – ΕΓΓΥΗΤΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ.

Η ΔΕ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΗ ΣΙΜΙΤΣΗ, ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΑΣΑΦΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ. ΕΙΘΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΚΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  One Response to “Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ – ΕΓΓΥΗΤΗ”

  1. Για να δούμε πως και me ποιον τρόπο θα καθυστερήσουν αυτό τον έλεχο του αίτημαtos ?!
    θα λέει τον φλεβάρη, μετά θα λιπούν οι νομική, και θα μας πάει απρίλιος, μετά θα συνχωρήται οi δήμαρχος για προσωπικούς λόγους, μετά θα ζητάνε κάποια στιχεια , και επομένως θα μας αρχίσουν να λένε ότι δεν είναι επενδυτική προσφορά επιδείς δεν προσφέρνει κάτι συγγεκριμένο ο κυρίως Σωρρας. Τελικά θα μας παρουσιάσουν πιο καυτά θέματα του δήμου από την οικονομική έξοδο του φαύλο κύκλο και θα μελετήσουν εάν ο δήμος μελοντικα πρέπει να μαζεύει τα σκουπίδια 2 φορές την βδομάδα για να μην κινδυνεύουν οι πεινασμένη έλληνες από μουχλιασμένα αποφάγα…

    Μα πόσο εξπερτ πρέπει να είναι οι νομική και οικονομική επιτροπή του δήμου εάν δεν μπορέσουν μέσα σε μια εβδομάδα να ελέξουν την χρηματοδότηση με εγγυείσης του κ. Σώρρα ?

    Εγώ νομίζω, ότι πάλι θα βρουν υπεκφυγές, μια οι δήμαρχος, από την άλλο ο πρώην δήμαρχος, όποιος εδιξε πόλη ενδιαφέρον για τον αλφειό ποταμό , και μετά θα βάσουν αλλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου να καθυστερήσουν την έκρηξη που θα φέρει οι πρώτη χρηματοδότηση μέσα από τους δήμους, δηλαδή μέσα από τα καταπιστευματα. Εάν σπαση η μήτρα, όλη θα τρέχουν. Πριν επιτρέψουν αυτό το πράγμα, θα ρίξουν εκκατομορια δολλάρια στο δημοτικό συμβούλιο για να αρνηθούν την πρόταση

...