ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

10523557_1582737121960479_6997916578270531612_nΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΜΑ…. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ….
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Τα οικονομικά εργαλεία που έχω προσφέρει είναι ήδη τοποθετημένα εκεί που πρέπει. Ακούω διάφορους προπαγανδιστές και δίπλα μας, να ξέρετε, υπάρχουν περισσότεροι προπαγανδιστές, παρά Έλληνες. Οι Έλληνες έχουν τα προβλήματά τους και τώρα θα σηκωθούν από τον καναπέ! Γι’ αυτό θα φτιάξουμε το Ε. ΣΥ. σε κάθε Δήμο, σε 910 σημεία. Δεν είναι τυχαίο που διαλέξαμε το καποδιστριακό σύστημα. Δεν είναι τυχαίο που αναφερόμαστε και στην 5η Εθνοσυνέλευση. 

Από την άλλη, πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Έλληνας τώρα, δεν περιμένει να ακουστεί η φωνή του στην Αθήνα, ούτε να ακουστεί η φωνή κάποιου από ένα καθεστωτικό κανάλι ή να ακούσει τον κομματάρχη του. Σήμερα διαλύονται τα πάντα. Εχω ξαναπεί ότι η διοίκηση στην χώρα μας είναι η Βουλή κι όχι η Κυβέρνηση. Είναι τρία κόμματα και μια αντιπολίτευση, η οποία είναι ανύπαρκτη. Το απέδειξα με όλες τις κινήσεις των εργαλείων μου που έθεσα στην διαδικασία της Βουλής, γιατί εγώ δεν μίλησα μόνο με την Κυβέρνηση, αλλά μίλησα στην Βουλή. Εκεί είναι που πάγωσαν και δεν έκαναν τον θεσμικό τους ρόλο και αυτό που έπρεπε. Άρα, έχουν αποδειχτεί πολλά πράγματα και το σημαντικότερο είναι ότι πέρασα από όλα τα δικαστήρια που θα μπορούσα να περάσω και συνεχίζω να περνάω δηλαδή. 

Το ζήτημα είναι ότι στα 600δις ή στα καταπιστεύματα δεν υπήρχε ποτέ καμία αρνητική απάντηση από κανένα θεσμικό όργανο, ούτε από την Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, γιατί έχει απαντήσει κι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και μπορώ να κάνω μια πολύ καλή αναφορά σε όλα αυτά, ακόμα και για την Κύπρο.

Έχουμε λοιπόν πίσω μας ένα τεράστιο υλικό που δεν το έχουμε βγάλει. Έχουμε πάρα πολλά στοιχεία να χρησιμοποιήσουμε, σε τεράστιες αλήθειες που έχουν γίνει. Όλοι λοιπόν κόπτονται, αν θα κάνουμε κόμμα και τι πολιτικό λόγο θα έχουμε.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΓΏ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Όλα αυτά τα κόμματα είναι λείψανα και δεν υπάρχει κανένα για μένα. Σήμερα, το θέμα είναι η Ελλάδα και μπορούν οι αυτόχθονες Έλληνες να διοικήσουν την Ελλάδα μέσα από την «Ελλήνων Συνέλευση» χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα. Δεν αναγνωρίζω να έρθει να κάνει πολιτική κανένα δόγμα. Απαγορεύεται να κάνει πολιτική κάποιο δόγμα που σίγουρα κάνει. Πολιτική είναι αυτό που κάνουμε τώρα. Ποια ήταν η πολιτική όλων αυτών των κομμάτων; Να διαχειριστούν τα χρέη μας. Δηλαδή, να βγαίνει κάποιο κόμμα και να λέει αν θα μου δώσει 14ο μισθό; Ποιο μισθό; Τον δικό μου; Μα τι συζητάμε τώρα; Συζητάμε τόσα χρόνια στην πολιτική για το ποιος θα μου δώσει τα παραπάνω, αλλά τελικά έχουμε εισπράξει ένα τόσο μεγάλο ψέμμα;

Έχει σημασία όλοι να χωνέψετε κάτι: Ο πολιτικός έχει μάθει μέσα από τον αποστατικό μηχανισμό του ότι πρέπει να σου πει ένα τεράστιο ψέμμα. Όσο πιο μεγάλο ψέμμα θα σου πει, τόσο πιο πολύ θα το πιστέψεις. Είναι σαν αυτό που συμβαίνει με μένα κι έχει γυρίσει μπούμεραγκ, ότι «είναι τόσα πολλά τα λεφτά, που είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό».

Προσέξτε! Είναι τόσο μεγάλη η αλήθεια που δεν μπορεί να την πιστέψει. Έχει μάθει να τρώει το ψέμμα. Είναι τόσο μεγάλα τα ψέμματα από τα δόγματα και τα κόμματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ψέμματα έχουν πει και τι έχουν κάνει. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και εγώ θύμησα πράγματα κι ήρθα με αποδείξεις για να δείξω σε όλους τι έχει γίνει, πώς έχει γίνει και το πώς το έχουν κάνει. Είναι τόσο μεγάλη η αλήθεια που δεν μπορούν να την πιστέψουν, γιατί στο μυαλό τους έχουν ένα τεράστιο ψέμμα που τους το καρφώνουν συνέχεια κι όχι μόνο στους Έλληνες, αλλά σε όλους τους ανθρώπους πάνω στην γη. Έτσι είναι τεχνικά το αποστατικό κομμάτι κι ειδικά της Νέας Τάξης.

Από εδώ και πέρα, ας χαράξουμε τις γραμμές και ας καταλάβουν όλοι! Εμείς δεν ζητάμε τίποτα από τους Έλληνες, δεν είπαμε να έρθουν στην δική μας Μ.Κ.Ο. Εγώ ζητάω από όλους τους Έλληνες και είναι εντολή για κάποιους, να ανοίξουν τους δικούς τους οργανισμούς, να ενταχθούν στον κάθε Δήμο και να ενημερώσουν και να αφυπνίσουν όλους τους Έλληνες. 

Φαντάζεστε έναν άνθρωπο στην Γαύδο να κάθεται να περιμένει από ένα κανάλι να ακούσει εμένα και να ακούσει την αλήθεια; Όχι βέβαια! Γι’ αυτό εμείς μεριμνήσαμε και βγάλαμε μια εφημερίδα την «Συνέλευση Ελλήνων», μαζί με αυτούς τους οργανισμούς. 
Η Εφημερίδα έρχεται με πραγματικά στοιχεία και κάθε φορά θα έρχονται καινούργια και θα δίνεται στον πολίτη για να γνωρίσει τι έχει γίνει. Θα έχει πολλά sites και διευθύνσεις για να ενημερωθεί, αλλά, η καλύτερη ενημέρωση που μπορεί να έχει ο πολίτης και να συνομιλεί με άλλα αδέρφια του, σε άλλους Δήμους, είναι μόνο η Συνέλευση.

Εμείς θέλουμε να ανοίξουμε Μ.Κ.Ο σε όλη την Ελλάδα, γιατί η Μ.Κ.Ο θα ανήκει στον πολίτη. Ο πολίτης θα ψηφίζει με μηχανισμούς, καθαρά δημοκρατικούς και αν κάτι δεν του αρέσει κάτι από το καταστατικό, θα το δούμε αργότερα. Αργότερα, θα είμαστε πάρα πολλοί και θα υπάρχουν διορθωτικές γραμμές, σύμφωνα με το μέγεθος του Δήμου. Γιατί, αλλιώς διαχειρίζεσαι ένα Δήμο με 800 χιλιάδες ανθρώπους και διαφορετικά έναν Δήμο με 50, φυσικά πάντα με δημοκρατικούς θεσμούς. Έτσι,
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.

Όχι μόνος του βέβαια, δεν υπάρχει αρχηγός, δεν υπάρχει ηγέτης, δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχει, αν το θέλετε μια κοινωνική ελευθερία, αλλά δεν μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Υπάρχει ένα μανιφέστο για το πώς φέρεστε. Υπάρχει μεγάλη πειθαρχία για την μεγάλη Συνέλευση των Ελλήνων. Θα πρέπει όλοι μαζί να πάμε στην Εθνοσυνέλευση για την Απελευθέρωση της χώρας μας και αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς πειθαρχία. 

Άρα, ο κόσμος έρχεται, συστρατεύεται, αφυπνίζεται, ζητάει αυτό που θέλει, ξέρει πού πάει και τι θα κάνει. Ξέρει τι τον έχει σκοτώσει και τι θα τον σκοτώσει και αφανίσει. Ξέρει και τι θα τον απελευθερώσει και με ποια εργαλεία, με ποιες συντενταγμένες και με ποια στρατηγική.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ! ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

Θα πάμε για την 5η και είναι κοντά. Όσο πιο γρήγορα μαζευτείτε, θα πάμε για την Εθνοσυνέλευση. Κανένας δεν θα κάτσει μπροστά σου, γιατί απλά δεν θα υπάρχουν! Ποιος θα είναι ο αντίπαλος; Ένα κόμμα;

Δηλαδή, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ. ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

Η Ένωση Ελλήνων απανταχού της γης είναι γεγονός και δεν είναι μόνο εδώ. Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΈΧουμε Έλληνες στην Αμερική που δεν ψηφίζουν στην Ελλάδα. Θα ανοίξουμε παντού, στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία. 
ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ! Θα έχουμε και κεντρικά σε λίγες μέρες στην Αθήνα. 
Θα υπάρξει μια μεγάλη κινητικότητα και πρέπει να υπάρξει, γιατί πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι Συνέλληνες.
Δεν θα μπορέσει να μας αντισταθεί τίποτα στον δρόμο μας. Πάμε να κάνουμε την Εθνοσυνέλευση. Δοκιμάστε το! Δεν κοστίζει κάτι, παρά μόνο την νίκη! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και σας αφήνω σε άξιους συνεργάτες για να σας αναλύσουν τα πάντα. 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Μνημοσυνη

Αφήστε μια απάντηση