Δεκ 102014
 

016_5ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ… ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ( ΤΣΙΠΡΑ πρα πρα τσιπρα πρα πρα…) ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΣ…

ΟΙ ROTHSCHILD’S ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Ο Τσίπρας βάζει τα Τουρκικά στη Θράκη!! «κι εσείς κάθεστε και κοιμάστε…»

ΕΛΛΗΝΑ! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ Ε; ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΕ!!!

ΤΣΙΠΡΑΣ 18/7/2014: «ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ»!! 26/5/2014 «Εμείς το μόνο χρέος που αναγνωρίζουμε είναι αυτό απέναντι στις επόμενες γενιές, όχι απέναντι στους τοκογλύφους»!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ 5-7/9/2014

ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ (ΣΑΜΑΡΑ) ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ… «ΤΡΙΑ ΜΑΤΙΑ»;;; Antonis Samaras (politico, affiliato alla “Three Eyes”)

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΧΑΖΑΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

………………………………………………………………………………

Αναλαμβάνετε κ. Δήμα την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας…

Αγαπητέ κύριε Δήμα,

ως πολίτες που σέβονται τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε και να σας συμπαρασταθούμε στην  υποψηφιότητα σας για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Αφού μελετήσαμε την ορκωμοσία του οσονούπω “Τέως” Πρόεδρου της Δημοκρατίας  κύριου Παπούλια,  και αφού ρίξαμε μια μικρή ματιά στο βιογραφικό σας , είπαμε να προσφέρουμε  ιδέες για την δική σας ορκομωσία-λόγο στην περίπτωση που εκλεγείτε. 
Καταρχήν θα πρέπει σίγουρα με δέος και σεβασμό να διαδεχτείτε τον νυν πρόεδρο, συγχαίροντας τον για την επιτυχία του στο δύσκολο έργο του περιορισμού των δικαιωμάτων του πολίτη , του περιορισμού των συνόρων, της διάλυσης του Δημόσιου τομέα, την διάλυση του κράτους γενικότερα και όλα τα άλλα achievements στα οποία ορκίστηκε. Σκεφτείτε επίσης το ενδεχόμενο να κάνετε μια ειδική μνεία στην οικογένεια του νεαρού επαναστάτη της Εκάλης , ανάλογη και σχετική με τις εξελίξεις που θα δρομολογήσουν πάνω σε αυτό το θέμα οι υπόλοιποι αγαπητοί εκλεγμένοι. Τόσο κάψιμο έκαναν οι ένστολοι στην πρωτεύουσα, να μην αναφερθούμε λοιπόν στην νίκη της κατάσχεσης των ιδιωτικών περιουσιών των τεμπέληδων Ελλήνων που ψηφίστηκε αυτές τις μέρες; Να αναφερθεί και αυτή η επιτυχία έναντι ημών των κοιμισμένων χαραμοφάηδων.

Προτείνουμε τα εξής λόγια κύριε υποψήφιε Πρόεδρε :
“Αναλαμβάνετε κύριε Πρόεδρε την Προεδρία της Ελληνικής Απολυταρχικής Δημοκρατίας για μια πενταετία , οπού θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Η Ευρωπαϊκή Ισλαμοποίηση θα προωθηθεί με την συνεισφορά της τεχνογνωσίας που κατέχεται στις ειδικές μεταφορές ως μέλος του Δ.Σ. της διεθνούς εταιρίας Navicon . Στην οποιαδήποτε περίπτωση προκύψουν δυσκολίες στην μεταφορά , τοποθέτηση και εγκαθίδρυση των όποιων εμπορευμάτων της αλλοδαπής υπάρχουν και τα Φ.Ε.Κ. κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Κατά αυτόν τον τρόπο τα Εθνικά σύνορα θα συρρικνωθούν σημαντικά και θα επικυρωθεί διεθνώς η παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Νέα διευρυμένη Ευρώπη .”


Φ.Ε.Κ. 264

“Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα εξαφανιστούν και η “Υγεία” θα καθορίζεται από νέες αρχές και εξουσίες, ονομαζόμενοι εφεξής διεθνής “εταιρίες θεσμοί” σαν την Astron Chemicals στης οποίας το Δ.Σ. έχετε διατελέσει μέλος και συνδυάζοντας τροφή με χημεία είναι δεδομένο πως όλοι οι στόχοι θα επιτευχθούν! “

‘Η Δημοκρατία δεν θα συναντήσει καμιά περαιτέρω πρόκληση γιατί απο την εμπειρία σας ως διοικητικό μέλος και στην Performance SA που αναλαμβάνει όλο τον προγραμματισμό και την δικτύωση των “εταιρίων θεσμών” που χρηματοδοτούνται εξ-ολοκλήρου απο τους πολίτες για τον έλεγχο της οικο- νομικής τους ευημερίας ,πιστοποιείται πως η νέα αυτή μορφή διακυβέρνησης δεν δύναται να αποτύχει.’

Όλοι μαζί για μια Ελλάδα νέα …μεταφερόμενη , χημειοεμβολισμένη και πλήρως δικτυωμένη! 
Άξιος !!

Διαβάστε επίσης : Δημας: ο εκλεκτός της παγκόσμιας τράπεζας 
                         Χαιρετίζει την επιλογή Δήμα ο Βενιζέλος 

http://sorraskerkyra.blogspot.gr/2014/12/blog-post_49.html

  One Response to “Αναλαμβάνετε κ. Δήμα την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας…”

  1. Κάθε δύο χρόνια θα ανεβάσουν καινούρια κυβέρνηση, για να γίνουν τα χατίρια τον τραπεζιτών. Μετά τα πρακτορακια όπως τον παπανδρέου, βενιζέλο, σαμαρά, τσίπρα τους επιτρέπουν να κάνουν insider trades γα να χρυσώσουν τους προδότες.
    ο παπανδρέου με την οικογένεια του φάγανε μέσα από τα CDS δισ. . Τον στουρνάρα τον πάνε από μια θέση στην άλλη, και τα γνωστά ταμεία στα cayman islands έχουν φουσκωση.
    Ο επομένως θα είναι ο τσίπρας και μερικά αλλά μικρά κόμματα. Τώρα μόνον στήνουν κώλο στους επικυρίαρχους, ποιος θα εκτέλεση σύντομα και με τον πιο απανθρώπινο τρόπο τον θάνατο της πατρίδας.

...