Νοέ 282014
 

Απορρίφθηκε το αίτημα για άρση ασυλίας του Γ. Μιχελάκη

Δεν ήρθη τελικά η ασυλία του βουλευτή της Ν.Δ. και πρών υπουργού Γιάννη Μιχελάκη κατά την ονομαστική ψηφοφορία που έγινε στη Βουλή. Ο κ. Μιχελάκης κατηγορείται για εμπλοκή της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας με τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη, ο οποίος προφυλακίσθηκε για παράνομα όπλα.

Στην ονομαστική ψηφοφορία συμμετείχαν 190 βουλευτές. Συγκεκριμένα «ναι» στην άρση ασυλίας ψήφισαν 86, «όχι» ψήφισαν 96, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.

Επίσης δεν ήρθη η ασυλία του βουλευτή της Ν.Δ. Παύλου Βογιατζή (9 «ναι», 178 «όχι», 1 «παρών», 2 λευκά) για υπόθεση που αφορά επιχείρηση της Νομαρχίας Λέσβου, την περίοδο που ήταν Νομάρχης.

newsroom naftemporiki.gr

  4 Σχόλια to “ΒΟ(Υ)ΛΗ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ “ΑΘΩΩΣΑΝ” ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ !!! ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ”

 1. Ρε συνέλληνες! Tη πρέπει να πράξουνε η προδότες του πολιτικού σκηνικού για να ξεσηκωθήτε κατά του καθεστώς? Ακόμα οι πλειοψηφία τον ελλήνων έχει της σωματικές δυνάμεις για συνέλευση πριν έρθουν η μέρες που μοιάζουν πραγματικού πολέμου και πιέζει τους έλληνες να μινουν στο κρεβάτι να μην καταναλώνουν θερμίδες λόγω πινας ?
  τώρα δωροδοκούν τους βουλευτές με εκατομμύρια, σε λίγο χρόνο θα τους παίρνουν τον ψήφο με πενταροδεκάρες όπως σε τριτοκοσμικές χώρες τον χειροτέρων.

  και με την συνελευση του Sorra να μην συμφωνείτε, οργανωθείτε με τους φίλους και γνωστούς σας και χτυπήστε της πόρτες τον χωριανών και γειτόνων σας για να πειέσται τον δήμαρχο,νομαρχο και τους βουλευτές της περιοχή σας.
  Αφήστε τα πολιτικά κόμματα, όλοι είναι μια ωραία παρέα του κουκλοθέατρο. Τελικά μόνον φημίσουν τους εαυτούς τους να φάνε περισσότερο λάδωμα από τους βουλευτές τον άλλων κομμάτων.
  Από τις εμπειρίες τον συγγενείς έχω μάθει ότι με πίεση εύκολα εκνευρίζεται το καθεστώς. Μέχρι που ανανγάζονται δημάρχη να παραιτηθούν.
  Εάν αναφέρεται μαζί με μερικούς χωριανούς το θέμα Σώρρα με μεγάλη πιθανότητα μετά από την ζητήσει λογιστικού ελέγχου τον δήμων και του κράτος, και να σας διευκρινίσουν σε ποιους χρωσταμε, πόσα χρωσταμε και γιατί τους έλληνες υποχρεώσανε να εγγυηθούν και νε ξεπληρώσουν χρέος και χασούρα τον ιδιωτικών τραπεζών θα μάθετε πόσο ισχυρή είναι αυτέςoi σκελετώμενες μονάδες.

  Εάν δεν ασκεται πίεση πάνω στα δημοτικά πρόσωπα ο αγώνας της απολευθέρωσης είναι μάταιος.

 2. ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΡΦΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΩΝΤΑ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 3. οι τελευταίες 2 γενιες δεν μάθανε σε μια κατάσταση κρίσης, πολιτικής ανασφαλίας και πραγματικές καταπίεσης από καθεστωτικές κατάστασης. Βέβαια το καθεστώς πάντα ήταν υπαρκτό αλλά σε πιο ραφιναρισμένες διάστασης , οποίες δεν αντιλαμβανόταν σαν πειθήνιο όργανο με της τσέπες γεμάτες.
  Αυτός θα είναι ο λόγος γιατί δεν παραβρίσκονται πόλη νέοι στις οργανωτικές συναντήσεις τον ομάδων. Σίγουρα στους ηλικιωμένους είναι τo πρόβλημα της κομματολατρείας από συνήθιο.
  Μάλλον όπως σε όλη την ευρώπη οι νέοι είναι απελπισμένοι από το πολιτικό σκηνικό και αντί να αναλύουν και εξετάζουν πιος μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση αδιαφορούν.
  εγώ ήμουν της γνώμης ότι μόνον στην γερμανία πρέπει να δίνεις διαταγές τους γύρω σου για αποτελέσματα και ο έλληνας είναι τόσο αυτάρκης, που με της συζητήσεις για μνημόνια και χαρατζιά μόνο θα έστελνε τους πολιτικούς στον αγύριστο.
  αλλά μετά από άτολμες διαδηλώσεις οι πλειοψηφία τον ελλήνων επηρεάστηκε από την προπαγάνδα, όπως το περιγραψες πόλη σωστά.
  Ήρθε ή ώρα τον τολμηρών συνελληνων και ηγετών να ενθουσιάσουν και ενθαρρύνουν τους διπλανούς απογνοούμενους. Αφήστε τα προσωπικά σας προβλήματα. Όποιος έχει να φάει και λεφτά για θέρμανση και οι οικογένεια του υποχρεούτε την ενεργοποίση σε αυτών τον αγώνα.

...