Νοέ 182014
 

ΜΑΙΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ

Γιαννα Παρχαριδου Η ΜΑΙΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ…(ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ )… ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΕΛ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΔΕ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ… ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ…

……………………………………………………..

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

  3 Σχόλια to “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΑ 600δις$ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ”

 1. Δυστυχώς η απόφαση του δικαστηρίου δεν αναφέρει ότι ´αποδειχθηκε η ύπαρξη των 600´ αλλά ότι •ουδολως απεδείχθει η ανυπαρξία των 600´ εδώ υπάρχει μια σημαντικότατη διαφορά. Μην εθελοτυφλείτε .

 2. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ;;; ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

  ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ; https://alfeiospotamos.gr/?p=7392

  ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Είστε πλέον επικίνδυνος !!!
  https://alfeiospotamos.gr/?p=10543

 3. Το ένα λέει ότι υπάρχουν, και το άλλο ότι δεν υπάρχουν στιχεια οι ενδείξεις ότι δεν υπάρχουν. Τίποτα νέο μας είπες , το κεντρικό ερώτημα και ζήτημα είναι γιατί οι αρμόδιes υπηρεσίες δεν πράξανε τα δέοντα μετά την διαβίβαση του δικαστηρίου, σε ένα θέμα κρατικού διαφέρον.
  ο κυρίως Γεωργαδής , ένας υπουργός άσκησε αγωγή(διορίστηκε υπουργός λίγες μέρες πριν την δική) απέναντι στον κύριο Σώρρα και Λαμπράκη, την έχασε την δική και ο συνάδελφος του Υπουργιο οικονομικών δεν έδωσε σημασία. Μήπως δεν περίμεναν αυτό το αποτέλεσμα και από τότε πολιτική αποφεύγουν το θέμα ΣΏΡΡΑ για να μην κινδυνεύουν για ψευδείς κατάθεσης ?
  Το μονo που κάνουν οι πράκτορες και πολιτική είναι να αλιευουν της λέξεις όπως εσει και να ξεφευγουν σε βλακώδες πρότασης να φέρει ο κ. Σωρρας την βαλίτσα με λεφτά οι να αγοράσει ελληνικά ομόλογα στο χρηματιστήριο, για να συνεχίζουν τα προδόσκυλα το πάρτυ της εξαγοράς της ελλάδας.

...