Οκτ 292014
 

1782149_223768047829367_26443175_n

 

 

Στις 11,30′ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ Ο Vasilis Theodoropoulos

http://www.e-radio.gr/Radio-Arta-1015-Arta-i2130/live

  One Response to “29/10/2898/Ω:11.30 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ”

 1. δηλαδή, τώρα οι ει-ενδ φτιάχνει κόμμα. οκ, το θέμα είναι που και πιες είναι οι αποδιξεις του κ. λαμπράκη για της κατηγορίες που ανάφερέ δημόσιος?
  νωρίτερα όλη συμφωνούσαν ότι τα κόμματα διαιρούν το έθνος. και πάλι λέω, οκ, εάν το μοτίβο είναι καλοπροαίρετο θα δείξει.

  αλλά αυτό, το οποίο δεν επιτρέπεται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς να αφήνουν άτομα να τορπιλίζουν της προσπάθειες και της μελέτες μαζί με τα όπλα να αμφισβητούνται χωρίς καμία αποδείξει του κ. λαμπράκη.
  ξεκάθαρα ο κ. καλογερόπουλος εξέφρασε την ολοκλήρωση το όπλων σε νόμιμα επίπεδα και γραμμές και το μόνο που έμεινε είναι να το πέραση ο κεντρικός τραπεζίτης.
  γιατί δεν το αφήνει, μπορεί ο κάθε έλληνας παρακολουθώντας της πράξεις τον τραπεζών και πολιτικών να φανταστεί.
  και πράγματι, την στιγμή που περίσεψαν οι ανλοιχτόκαρδοι δημαρχεί, επιτήθηκε ο κ. λαμπράκης με πόλη άσχημο τρόπο και μια καμπάνια κατά του κ. σώρρα στοχεύοντας την αναξιοπιστία αυτού του προσώπου.

  θα ήθελα και εγώ να παρακαλέσω τους παριούσαστες τον ραδιοφωνικών σταθμών μελλοντικά να μην επτρέπουν της κατηγορίες από όλες της πλευρές εάν δεν φέρουν μάρτυρες, στιχεια και δοκυμέντα μασί τους.
  πως αφήνεται τον κύριο. κάμβρακι μέρα με την μέρα να ρίχνη λάσπη χωρίς ένα στιχείο στα χέρια του?
  ο κ. σωρρας μετά του θέματος για το δημοτικό συμβούλιο της ει-ενδ κτλ ανέβασε ολόκληρο το καταστατικό.
  η κ. χαραλάμπους δημοσεύσε της μελέτες για διάφορους δήμους, γιατί ο κ. λαμπράκης ισχυρίζεται ότι δική του εξπερτ της ει-ενδ κάναν της μελέτες.
  τελικά την μια πλευρά θα κάνει αναγγέλειες αερολογίας και οι άλλη μόνον να εκφράζεται μέσα από δοκυμέντα κτλ ?
  τελικά, εάν με της πράξεις τους ήθελαν να διασπάσουν τους ενεργούς έλληνες, το καταφέρανε. αλλά νομίζω πως εάν υπάρχει ώστε και ελάχιστο ελληνικό δνα και στις δύο πλευρές πρέπει να αρχίσει ένας αγώνας, όχι χρόνου, αλλά αναμεταξει τον δύο ελευθερικών ομάδων, πιος θα καταφέρει να πνίξει τους καθεστωτικούς, ο καθένας με τα δικά του όπλα , και να ενθουσιάσει τους συνέλληνες για την ενεργοποίση.

  όποιος φτάσει πρώτος στην κορυφεί της ανναρήσεις δεν έχει σημμασία, γιατί θρόνος δεν ειπαρχει στην δημοκρατία, όλοι μοιράσομαστε το ίδιο όνειρο.
  από την μια πλευρά όμως δεν βλέπω δημουργικότητα οι ενεργοποίση παρά λασπολογίες και κενές υποσχέσεις στρατηγικής. ακόμα περιμένω τους πόρους, οποίους υποσχέθηκαν μέσω σκάιπ ο. βαλσαμάκης και λαμπράκης την ανακούφιση τον ελλήνων από κόκκινα δάνεια κτλ.
  πέρασαν σχεδόν δέκα μέρες (δέκα μέρες δεν έδειχνε ο κ. βαλσαμάκης όταν τον ερωτούσαν για ποτέ οι θαυμαστές τους?).
  όταν μάλωναν δημόσια ο κ. ρινός και ο κ. λαμπράκης και τώρα συνεργάζονται(μάλλον για ένα κόμμα, οποίο ο κ. ρινός νωρίτερα προσπάθησε στις ευρωεκλογές ), πως να μην υποθέτουμε ότι ο πρόεδρος της ενδ άλλαξε πλευρά(καθεστώς) όταν συνεχώς τον ρινό τον χαρακτήρισαν πράκτορα χαμηλού επιπέδου ?

  η υπόθεση βρωμάει, μάλλον αυτός που δεν τρώει την καθημερινή απογοητεύσει, της εκρήξεις θυμού, και την δυσφήμηση από κοντά, όπως οι ομιλητές της ενδ στην ελλάδα της τελευταίες βδομάδες, από το μακρινό μανχάτταν με μεγάλη ευκολία αλλάζεις στράτευμα, ιδέες και τους φίλους σου.
  μακάρι κάπου αυτό το κόμμα να φέρει το πολιτικό βάρος να εισπράτουν τα 600 δισ και τα λεφτά τον δήμων, αλλά έχω πόλης αμφιβολίες για την αυτοπεποίθηση μερικών ανδρών τον ελληνοαμερικανών της ει-ενδ.

  γενικός, πριν από πόλη καιρό είχα κριτικάρει την οργανώσει για τα ψηφίσματα και άλλων γεγονότων. Γίνονται τόσες διαδικασίες οικονομικές και νομικές για αξοιοπιειση οικονομικών όπλων, αλλά να μασέψεις ψηφίσματα οι να μεταφέρονται οι εκπομπές με καλό ήχο και καλή ποιότητα ,και μάλιστα ο κυρίως σωρρας να επενδύσει σε αυτά τα σοβαρά διαργονίτικα θέματα.
  αυτό δεν είναι φιλανθρωπία, απλά δίνεις και πάλι όπλα τον συενλλήνων να μπορέσουν να ενεργοποιήσουν άλλους συνέλληνες.
  εάν χρειαστούν χρήματα, και ο κ. σωρρας δεν έχει 200.300 χιλιάδες ευρώ για τον βασικό εξοπλισμό βεβαίως ο κρητικος τρέφεται να πει ο σωρρας είναι άφραγκος.
  και παρακάτω θα προσπαθούσα με τους γνωστούς τρόπους να επενδύσω κάπου ,έστω και να μπρόει να πει, δέστε αυτοί οι εταιρία, αυτές οι μετοχές αυτής της εταιρίας , οι αυτό το deal είναι δικό μου. για ελάτε να μου πείτε εάν έχω οι δεν έχω οικονομικές δύναμης.
  αφού δεν θέλει φιλανθρωπία σαν έλληνας, να ανοίξει ένα καταφύγιο ζώων.
  δεν γίνεται παντού να τον μπλοκάρουν, και εάν είναι πράγματι τόσο δύσκολο, ας κάνει αγορά μέσω διαφόρων εταιριών. εάν τα πόσα είναι μικρά δεν θα ελεχθούν και δεν χρειάζονται την υπογράφει του κεντρικού τραπεζίτη να περάσουν στην ελλάδα.
  για επήδηξει μπορεί και να κάνει σπονσορινγ στο εξωτερικό.

...