Οκτ 252014
 

10702171_1556100571290801_3578382137316831437_n

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Μ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

Είναι τελείως διαφορετικό να σφραγίζεις τον λόγο σου με όρκο στο σύμπαν σε μυσταγωγίες , σε διάφορες τελετές αδελφοτήτων , στοών και κομμάτων από τον όρκο που δίνεται από ανθρώπους με αγαθή πρόθεση, πολεμιστές για την ιερή ένωση, που σκοπό έχει την ενεργοποίηση και αφύπνιση της νοημοσύνης για την ελευθερία.
Οι διάφοροι -ισμοί ανήκουν σε μυστική συμφωνία που πράττουν μεταξύ τους οι αποστάτες και οι μαυροφορεμένες ρόμπες με τα επιβλητικά τους κλεμμένα και παραποιημένα σκήπτρα, έχοντας κλέψει όλη την γνώση των αρχαίων σοφών διδασκάλων μας και την οποία χρησιμοποιούν για τη χειραγώγηση της συνείδησης και της βούλησης των ανθρώπων με σκοπό το προσωπικό τους συμφέρον και όφελος. Δηλαδή τη δύναμη και την εξουσία να καταδυναστεύουν, να εξαναγκάζουν την ανθρωπότητα και το χειρότερο από όλα να ναρκώνουν τη θέληση και να υπνωτίζουν την νοημοσύνη των ανθρώπων. Επίσης οι διάφοροι θρησκευτικοί όρκοι παράγουν δόνηση φόβου, εκβιασμού, παρουσιάζοντας τον Θεό τιμωρό και τον άνθρωπο έρμαιο των θρησκευτικοψυχαναγκαστικών ψευδαισθήσεων . Τα παραπάνω έχουν σκοπό μόνο τον φανατισμό, δηλαδή την ακύρωση του νου και συνάμα της λογικής , άρα την ακύρωση της ελεύθερης σκέψης και της ελεύθερης βούλησης. 
Τα ελαττώματα που εισπράττει ο άνθρωπος και γίνονται εμφύτευμα στη συνείδηση του είναι εγωιστική και ζηλότυπη αγάπη, υπερβολική εξάρτηση στους άλλους, μεροληψία, αυταπάτη , μισαλλοδοξία, προληπτικότητα και προκατάληψη. Το άτομο έχει πάντα έναν προσωπικό Θεό, κάτι για να λατρεύει. Δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση όλα αυτά με τη συνέλευση ανθρώπων με αγαθή πρόθεση να υπερασπίσουν και να τιμήσουν τα ιδανικά της πατρίδας τους. Η ατμόσφαιρα ηχούσε τη φωνή της συνείδησης πολεμιστών ψυχών συντονισμένοι όλοι με τη δύναμη της θέλησής τους στο υπέρτατο αγαθό, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ. Δεν έγινε καμία τελετή,αντιθέτως υπήρξε ΕΡΩΤΑΣ, δηλαδή η ενέργεια που παράγεται από τον συντονισμό της βούλησης ελεύθερων ανθρώπων που ως μονάδα φωτός με το ιερό όπλο που τους έχει δώσει το σύμπαν τον λόγο και την ιερή ουσία της συνείδησης το ύδωρ, σφράγισαν την αφοσίωση τους στην υπηρεσία του Θείου σχεδίου.

Όταν βρέθηκαν οι Θεοί να αντιμετωπίσουν μία τεράστια αποστατική δύναμη ορκίστηκαν στα νερά της Στυγός. Έτσι και εμείς σήμερα πράξαμε το ίδιο.

“ΒΛΕΠΕΤΕ,ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΗΣ”. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

Μνημοσυνη

Προτείνουμε:

  No Responses to “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Μ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ”

 1. Είναι αλήθεια πως στην αρχαιότητα και ως τα τέλη του μεσαίωνα η ολοκληρωτική άρνηση του Θεού ήταν σπάνιο φαινόμενο. Αθεΐα σήμαινε κυρίως την άρνηση παραδεδομένων θρησκευτικών πεποιθήσεων. Οι διαβόητες δίκες περί αθεΐας στην αρχαία Ελλάδα αφορούσαν κατά κύριο λόγο την άρνηση των σοφών και επιστημόνων να λατρέψουν τις «θεότητες» των πόλεων. Οι ειδωλολάτρες χαρακτήριζαν τους πρώτους Χριστιανούς ως «άθεους», διότι δεν λάτρευαν τους «θεούς» του παγανισμού. Ο παρανοϊκός Ιουλιανός (361-363), ονόμαζε τους Χριστιανούς «άθεους», διότι απέρριπταν τον παγανισμό, τον οποίο ήθελε να νεκραναστήσει και να επιβάλει στην αυτοκρατορία.

  Ολοκληρωτική άρνηση της ύπαρξης του Θεού συναντάμε στη δυτική Ευρώπη στα χρόνια του λεγόμενου «διαφωτισμού». Υπερφίαλοι φιλόσοφοι, έχοντας υπόψη τους την προβολή ενός αντίχριστου Χριστιανισμού και την εικόνα ενός αντίθεου Θεού, από τον παπισμό και το γνήσιο τέκνο του τον προτεσταντισμό, διατύπωσαν τη θεωρία της απουσίας του Θεού. Η ευρωπαϊκή διανόηση και πρακτική ως τα σήμερα είναι στρατευμένη να καταρρίψει την πίστη στο Θεό. Όμως τα αποτελέσματα αυτής της γιγαντιαίας προσπάθειας εδώ και τριακόσια χρόνια, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Οι άνθρωποι αδιαφορώντας για τα κηρύγματα του αθεϊσμού, συνεχίζουν να πιστεύουν στο Θεό και να θρησκεύουν.
  Με την κατάρρευση του μαρξισμού, ο αθεϊσμός εκφράζεται πλέον με τον αστισμό. Κατάλαβαν οι απανταχού της γης αθεϊστές ότι με τη βία δε μπορούν να πραγματοποιήσουν το σκοπό τους, και το χειρότερο διαπίστωσαν ότι η βία φέρνει αντίθετα αποτελέσματα! Έτσι τα τελευταία χρονιά μας προέκυψε μια νέα μορφή αθεϊσμού, την οποία οι ειδικοί χαρακτηρίζουν ως «Νέοαθεϊσμό». Παγκόσμιοι ηγέτες του, οι διαβόητοι εκπεφρασμένοι αθεϊστές: Richard Dawkins, Cristopher Hitchens, Sam Harris, V. Stenger κ.ά.

  Σήμερα οι αθεϊστές είναι «διανοούμενοι» και λιγότερο πολιτικοί. Χρήσιμα εργαλεία τους. τα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα το διαδίκτυο. Χιλιάδες ιστοσελίδες με αθεϊστικό περιεχόμενο βομβαρδίζουν τους επισκέπτες τους, προβάλλοντας τα δήθεν κακά της θρησκείας και τα δήθεν καλά του αθεϊσμού. Οι στρατευμένοι αθεϊστές, δίκην ιεραποστόλου, επιχειρούν να «απαλλάξουν την ανθρωπότητα από την ασφυκτική μέγγενη της θρησκείας», να «ελευθερώσουν τον σύγχρονο άνθρωπο από την καταπιεστική πίστη στον ανύπαρκτο Θεό, με σκοπό να τον οδηγήσουν στην πρόοδο και την ευημερία, την οποία του στερεί η θρησκευτική πίστη», «να καταλάβουν οι άνθρωποι πως η μόνη λύση των προβλημάτων τους και η ευτυχία τους εξαρτάται αποκλειστικά από την επιστήμη, από την οποία τους αποξενώνει η θρησκεία», κλπ. Μεγαλοστομίες, χωρίς ουσία και περιεχόμενο! Συνθήματα χιλιοειπωμένα, από την εποχή του «διαφωτισμού», τα οποία δεν πείθουν κανέναν σοβαρό άνθρωπο.
  Προσφιλής τους μέθοδος, η παραποίηση και η παραχάραξη της ιστορίας. Μια δοκιμασμένη μέθοδος από τις ομάδες του σύγχρονου αποκρυφιστικού πλέγματος της «Νέας Εποχής» και ιδιαίτερα του νεοπαγανισμού. Όσοι γνωρίζουμε ιστορία μένουμε έκθαμβοι μπροστά στο εύρος της ιστορικής παραχάραξης. Κάνουν επίσης φρικτή παραποίηση και εκμετάλλευση των επιστημονικών δεδομένων. Έχοντας ως «ευαγγέλιο» τους τις νεοδαρβινικές θεωρίες και επιλέγοντας με δεξιοτεχνία όσες επιστημονικές θεωρίες και πορίσματα τους εξυπηρετούν, προσπαθούν να στηρίξουν τις αλλοπρόσαλλες δοξασίες τους.
  αλλη πρόσφορη τακτική του νεοαθεϊσμού είναι η κοινωνική οργάνωση. Αθεϊστές σε όλο τον κόσμο ιδρύουν οργανώσεις και ενώσεις αθέων για τον καλλίτερο συντονισμό της δράσης τους, καταθέτοντας σ’ αυτές τις απόψεις τους και τον οβολό τους για τη διάδοση των αθεϊστικών αρχών και την ενδυνάμωση της αντιθρησκευτικής προπαγάνδας. Στην Αγγλία το αθεϊστικό ρεύμα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Κατόρθωσαν οι αθεϊστικές οργανώσεις και αγόρασαν διαφημιστικό χώρο στα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία), όπου αναρτούν αφίσες με αθεϊστικά συνθήματα, όπως «Πιθανότατα δεν υπάρχει θεός, απολαύστε τη ζωή σας»! Το ίδιο και στις ΗΠΑ, όπου αγόρασαν διαφημιστικό χώρο στο μέτρο της Νέας Υόρκης, αναρτώντας αθεϊστικά μηνύματα, με τα οποία βομβαρδίζονται εκατομμύρια επιβάτες την ημέρα.
  Δεν είναι υπερβολή να χαρακτηρίσουμε τον νέο αθεϊσμό ως μια «νέα θρησκεία χωρίς θεό», διότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά της θρησκείας, ήτοι: μεταφυσική πίστη στην ανυπαρξία τον Θεού, πνευματικούς ηγέτες, δόγματα, φανατισμό, ιεραποστολικό ζήλο, οργάνωση και στράτευση οπαδών, φόνταμενταλισμό, μεσσιανισμό, κλπ. Αυτό το πιστεύουν και το δηλώνουν και οι ίδιοι οι άθεοι. Ο ελληνικής καταγωγής αθεϊστής λέκτορας στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης Θωμάς Πατάκης δήλωσε: «Αρχίσαμε να κάνουμε θεσμούς, όπως μια θρησκεία, έχουμε ιερείς, αποστόλους και οπαδούς»! Διαθέτει η σύγχρονη αθεϊστική θρησκεία ακόμα και «μάρτυρες», όπως ο Taslima Nasreen, αντιφρονών από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έγινε στόχος από τους μουσουλμάνους για την αθεϊστική του δράση! Ένας από τους ηγέτες του παγκοσμίου νεοαθεϊσμού ο Sam Harris, δίκην γνησίου θρησκευτικού προφήτη, «προφήτεψε» πως «αν ο σύγχρονος άνθρωπος δεν απαρνηθεί τη θρησκευτική του πίστη, θα επέλθουν τεράστιες φυσικές καταστροφές»

  Το γκρέμισμα του αληθινού Θεού, που οραματίζονται και επιδιώκουν οι αθεϊστές, δε θα σημάνει την απουσία Του, αλλά την αντικατάστασή Του από τον αρχέκακο επαναστάτη, ο οποίος επιβουλεύεται το θρόνο της μεγαλοσύνης Του! Αυταπατώνται οικτρά όσοι από τους θλιβερούς οπαδούς του αθεϊσμού πιστεύουν σε μια απόλυτα άθεη μελλοντική κοινωνία, διότι στη θέση του Θεού θα θρονιαστεί εξάπαντος ο διάβολος, αυτόν που λατρεύουν και προωθούν οι σκοτεινοί ηγήτορες της «Νέας Εποχής» και της «Νέας Τάξεως Πραγμάτων», οι ιθύνοντες νόες των αθεϊστών!

...