ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ: “…με δική σας υπαιτιότητα χάνουμε την δική μας τιμή και υπόληψη , όταν καλούμεθα και πάλι να ξεπλύνουμε την ίδια λάσπη ,για την οποία παλεύουμε επί δυο σχεδόν χρόνια..”

END ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

517447-1974981_10203423414969002_1366671585_n1Marina Latsi Με αφορμή όσα τις τελευταίες μέρες είδα και άκουσα σχετικά με αντιπαραθέσεις, μεταξύ Λαμπράκη – Σωρρα και EI END, που στην ουσία είστε εσείς οι δυο και πάλι, στις διευκρινιστικές ομιλίες σας , δεν είδα να ασχολείστε με τίποτε άλλο πέραν του αν έχει πλειοψηφία το Δ.Σ. , πόσα ξόδεψε ο ένας και πόσα ο άλλος και άλλα ευτράπελα και γλοιώδη.
Εντύπωση μου προκαλεί ότι διέφυγε παντελώς ,της προσοχής σας το ουσιωδέστερο, δηλαδή η ευθύνη που έχετε και οι δύο απέναντι μας, (πλην των αυλικών σας που ξεκατινιαζονται διαδικτυακά και έχουν θέση και γνώμη επί παντός επιστητού )
Μας είπατε πόσα ξόδεψε ο ένας και πόσα ο άλλος , υλικά πάντα, αλλά δεν σκεφτήκατε τι ξοδέψαμε εμείς οι ενεργοί Έλληνες. Να σας πω λοιπόν ξοδέψαμε Ελληνική ψυχή γιατί την είχαμε και την έχουμε ενώ εσείς όχι.
Αν είχατε ίχνος από αυτήν , την ψυχή εννοώ, το πρώτο που θα σκεπτόσασταν θα έπρεπε να είμαστε εμείς ο λαός η Πατρίδα.
Εμείς που παλέψαμε να πετάξουμε την λάσπη των ΜΜΕ και του καθεστώτος από πάνω σας, εμείς που γίναμε, νομικοί οικονομολόγοι, συνταγματολόγοι, ιστορικοί, ρήτορες, νταλικέρηδες δρομείς, ηλεκτρολόγοι, δημοσιογράφοι, θεατές και ομιλητές, πικετοφόροι με ήλιο και βροχή, για την Πατρίδα μας και Μόνο για αυτήν.
Και δεν μας δεν μας είπατε Πατριώτες όντες και οι δυο, τι θα γίνει με την απελευθέρωση της Πατρίδας, αλλά μεταφέρατε τα δικά σας προβλήματα, στο διαδίκτυο, λες και δεν είχατε άλλες επιλογές, και με τον τρόπο αυτό, ΔΙΧΆΣΑΤΕ ΚΑΙ μας δώσατε και πάλι ως βορρά στα ΜΜΕ και στο καθεστώς, στους φίλους και στους γνωστούς, στους συναδέλφους, στους συγχωριανούς, που είναι όλοι αυτοί εναντίον των οποίων αγωνιστήκαμε για την αλήθεια, την τιμή και την υπόληψη σας, που την θεωρήσαμε και δική μας, ξεπλένοντας την λάσπη που σας έριχναν.
Τώρα με δική σας υπαιτιότητα χάνουμε την δική μας τιμή και υπόληψη , όταν καλούμεθα και πάλι να ξεπλύνουμε την ίδια λάσπη ,για την οποία παλεύουμε επί δυο σχεδόν χρόνια και τώρα έχουμε να ξεπλύνουμε και την λάσπη που ρίχνετε ο ένας στον άλλον. Αλήθεια για αυτή την λάσπη τι θα απαντήσουμε?.
Κύριοι Δεν μας ενδιαφέρει η απαρτία που χρειάζεται ο καθένας σας, για να αποδημήσει τον άλλον. Έχετε οι ίδιοι αποδομηθεί από εμάς ,όσους, παλεύουμε για Ελλάδα.
Να θυμάστε τούτο δεν πάτε πουθενά με την απαρτία, αλλά με τον λαό που σας έφερε ως εδώ, στον οποίο δεν δώσατε καμία εξήγηση για τους λόγους που διαχωρίζεστε, και που σίγουρα δεν είναι η απαρτία και οι αποφάσεις του Δ.Σ. και πόσα ξοδέψατε, αλλά, άλλα βαθύτερα για τα οποία ποτέ δεν θα απαντήσετε ποτε.

Να σας πως όλα στο φως?? Θα μου πείτε όσα επιτρέπονται για την ασφάλεια μας. Κάτι τέτοιο είπε και η Μπενακη στον Παπουλια… Ε δεν με καλύπτετε ούτε έμενα ούτε κανέναν σκεπτόμενο Έλληνα μη αυλικό.
Για να πολεμήσω θα πρέπει να ξέρω ποιος είναι δίπλα μου (Εκ του συνίστημι αν θυμάστε……… Και σεις δεν ήσαστε δίπλα μου, γιατί δημιουργήσατε τρία στρατόπεδα α) του Σωρρα β) Του Λαμπρακη και γ) Των ελεύθερων ενεργών μη κομματικοποιουμένων πολιτών. Οπότε αν είμαι δίπλα με τον έναν δεν είμαι εκ των πραγμάτων με τον άλλον. Που είναι λοιπόν η συνοχή και η ένωση που ευαγγελιζόσαστε τόσο καιρό??
Τελειώνω με μια φράση του Σωρρα ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΗΤΕ. Και τον ρωτάω με ποιον?
ΥΓ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ ME THN ΑΛΗΘΕΙΑ KAI OXI ME TO ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ … ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΜΗ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ Δ.Σ. ΑΠΑΡΤΙΕΣ ΜΕΛΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΙΑ Μ.Κ.Ο. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ;; ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ……

……………………………………………………………………

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ Α.Δ.Ε.Ι. ;;

Αφήστε μια απάντηση