ΟΙ ROTHSCHILD’S ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΕΛΛΑΔΑ

liberation RothcildΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Αρτέμης Σώρρας: Μου έκανε εντύπωση από την δικαστική επιμελήτρια, την συμπολεμίστρια, την κυρία Μαρίνα…είναι εδώ η κυρία Μαρίνα; Έλα λίγο σε παρακαλώ γιατί είσαι ένας μάρτυρας. 
Πήγε να καταθέσει το εξώδικο στον Τσίπρα στην αξιωματική αντιπολίτευση, να του πει του ανθρώπου, 100 δισεκατομμύρια κατατέθηκαν κύριε Τσίπρα τι θα κάνετε; Ξέρετε τι της είπε η Γενική Γραμματεία του Τσίπρα; Θέλει αυτός ο άνθρωπος ο Χαζαράκος να διοικήσει την Ελλάδα τη δικιά μου! Κάτι πρόβλημα υπάρχει κύριοι! Μαρίνα, πες μας σε παρακαλώ τι σου είπαν στην αντιπολίτευση τι σου είπαν που θέλει να διοικήσει την Ελλάδα.

Μαρίνα Λάτση: Ρώτησα τη γραμματέα του, ενώ προσπαθούσα 4 ώρες να βρώ κάποιον αρμόδιο για να δώσω το έγγραφο με την προσφορά του μεγάλου συνέλληνα και κανένας δεν ήταν αρμόδιος. Μόλις έβλεπαν το έγγραφο ήταν σαν να τους είχα απλώσει μπροστά τους ένα καλάθι φίδια. Βρέθηκε λοιπόν κάποια και μου λέει -Να το παραλάβω- της το αφήνω, ζήτησα όμως να μου δώσουν μία υπογραφή, να μου βάλουν μία σφραγίδα να ξέρω ότι το πήρε κάποιος υπεύθυνος. Εκείνη μου είπε δεν έχω. Έφυγα λοιπόν με τον συνάδελφό μου και όταν βγήκαμε απέξω λέω ρε συ πού το αφήσαμε το χαρτί αυτό; Θα φτάσει ποτέ η προσφορά του Σώρρα στα χέρια τους; κάνουμε το τετράγωνο και γυρνάμε πίσω να πάρουμε το έγγραφο και της λέω κορίτσι μου δώσε μου το αυτό εδώ. Αυτή μου λέει το διάβασα. Καί; τι έχεις να μου πείς; Δεν μπορούμε, λέει αυτή, να τα πάρουμε τα χρήματα, είναι η γνωστή ιστορία του Σώρρα με τα 600 δις. Της λέω αυτά δεν είναι τα 600. Μου λέει, το διάβασα. Και γιατί δεν τα παίρνετε λέω, τι έχεις ακούσει; Μα, λέει, τον κρατάνε από παντού τον κύριο Τσίπρα, πώς μπορεί να το πάρει; Καί μου κάνει με το χέρι της “από τον λαιμό τον έχουν πιάσει”. 
Από εκεί και πέρα καταλάβατε ότι όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε κάποιοι τους έχουν πιάσει από το λαιμό. Καιρός λοιπόν συνέλληνες να τους πιάσουμε εμείς από το λαιμό! Έχουμε τα όπλα, έχουμε την ψυχή, έχουμε τον Έλληνα δίπλα μας! Δεν μας ενδιαφέρουν τα λεφτά, όμως αυτή τη στιγμή τα μόνα όπλα που έχουνε στα χέρια μας είναι εκείνα που χρησιμοποιούν εκείνοι για μας! Θα τα πάρουμε μόνο αν απελευθερωθούμε, δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο! ]

ΑΛΕΚΟ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΛΕΓΕ…ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΑΖΑΡΟΣ;ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΡΕ “ΣΚΑΠΑΝΕΑ”…!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ! ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΕΛΛΗΝΑ… 

…………………………………………………

Angelo Irakleides: ΒΡΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΣΑΥΡΕΣ,… ΕΡΠΕΤΆ!!!! ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ROTHCHILD;;;; 
ΤΣΙΠΡΑΣ…. ΑΧΕΛ ΣΙΠΡΑ.!!!

…………………………………………………

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ… ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ-ΒΩΒΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-MOSSAD ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ… Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος.

ΠΛΑΣΤΑ ΦΕΚ και Κ.Ι.Σ.

ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ 500 ΤΡΙΣ $…ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ END..

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αφήστε μια απάντηση