Οκτ 142014
 

10289871_1489350484612848_309928634416553471_nΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 
Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΥΡΙΟΙ
ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ END.
ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ END ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ,

ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΣΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ.

Η Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ……………………………….
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

  2 Σχόλια to “Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”

 1. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ……… ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΙΣΧΥΡΟ.
  (ΤΗΝ ΙΔΕΑ… ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ… ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..) ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΙ …ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ… ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΩΡΡΑ, ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΕΙ ΕΝD, 4E ,5E KAI 15E ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ.. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ‘ΛΥΤΡΩΤΗΣ’ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ.
  . ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ,ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ.
  ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΙ ΑΝΑΡΩΤΩΜΕΘΑ ‘ΣΩΡΡΑΣ , ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ , Α Β’ ????? ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ???? ΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ…!!!!! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.
  ,

 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ!!!ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!! Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ Τ Ω Ρ Α !!!!!!!!!!!!

...