Οκτ 132014
 

ΛΑΛΑΣ

Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτ 2014

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΗΝ “ΡΗΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…… ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

  3 Σχόλια to “ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΙ Ο ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!!!”

 1. Τι θράσος! Τι αναίδεια! Εως να εχει το δικαίωμα το κάθε μηδενικό να αποφασίζει ποιος θα μιλήσει και τι να πει. Δηλαδή μας λένε ξεκάθαρα εδω ήρθαμε να σας πούμε και όχι να μας πείτε. Το δε υπόλοιπο ακροατήριο να παραμένει στις θέσεις του και να μην λαμβάνει μερος στην συζήτηση. Ούτε μια διαμαρτυρία. Κομπάρσοι! Εν ολίγοις, ο παράγοντας σαν να ήθελε να πει ποιος είσαι ρε Γιάννη που ήρθες να μας ξήλωσεις το ακροατήριο; Εμεις μια χαρά τους μαντρωσαμε.
  Τι να πει κάποιος. ! Μπράβο μας. Καλα να μας κάνουν λοιπόν. Γι αυτο οι “παράγοντες” συνεχίζουν να “παραγοντιζουν”.
  Το δε ποπολο σου λέει εμεις έχουμε να φάμε ακόμη. Τα παιδια που ζαλίζονται στα σχολεία δεν ειναι δικά μας ειναι του γείτονα. Αυτοί που αυτοκτονούν δεν ειναι δικοί μας. Σε τέτοιο σημείο μας έχουν παλαβωσει.
  Δεν ειναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες σε τέτοια περιστατικά του τύπου [πολεμηστε να δοξαστουμε]. Άρα γιατι να εξοργιζομαστε μονο με τους πολιτικούς. Τέτοιοι που είμαστε τέτοιοι κας κυβερνούν.

 2. πάνω απ όλα εκνευρίζομαι από το παθητικό κοινό.
  πόσες φορές ακόμα θα παρακολουθήσουμε συνελληνες με κενο ανάμεσα στα αυτιά τους, μόνο και μόνο συγκεντρωμένει σε ψεύτικες υποσχέσεις και θνησιγενείς ύχνει ελπίδας από προδότες.
  πως θα φέρουμε τους ψυχικούς αιχμαλωτους σε βαθιά περισυλλογή, για να ξεπεράσουν την ψυχική στάση σε επιπεδο αισθήσεις, καταφέρνοντας επιγνώσεις να βλεπουν τον πραγματι σκοπο του απεναντι καθεστώς, ξεσκεπάζοντας την ματαιολογια.

 3. ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!

...