Κόλαφος για τους δασμούς του Trump !! Η Ινδία απαντά με συμμετοχή στις ασκήσεις Zapad 2025 Ρωσσίας – Λευκορωσσίας !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν και Ναρέντρα Μόντι. Φωτογραφία: Yuri Kadobnov / AP

Τα κατάφερε πάλι ο Trump με τους δασμούς του !! Όπως τα λέγαμε ➡ Ο Trump επαναφέρει τον Ψυχρό Πόλεμο !! Ο πλανήτης πάλι χωρίζεται σε 2 μπλοκ !! ΗΠΑ+ΕΕ+G7+ΝΑΤΟ με 100% δασμούς εναντίον Κίνας-Ινδίας-Ρωσσίας-BRICS-SCO-EAEU !!

Η Ινδία ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή συμμετέχοντας στις ρωσσο-λευκορωσσικές στρατιωτικές ασκήσεις Zapad (Δύση) -2025, σύμφωνα με τους ➡ Times.

Ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι έστειλε στρατεύματα για να συμμετάσχουν στις ασκήσεις Zapad 2025, οι οποίες προσομοιώνουν μια σύγκρουση με γειτονικές χώρες του ΝΑΤΟ, εν μέσω επιδείνωσης των σχέσεων μεταξύ Νέου Δελχί και Ουάσινγκτον, σημειώνει η εφημερίδα.

Το Ινδικό Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι 65 Ινδοί στρατιωτικοί, συμπεριλαμβανομένων μελών του φημισμένου Συντάγματος Κουμάον, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο πεδίο εκπαίδευσης Μουλίνο, το οποίο βρίσκεται περίπου 65 χλμ. δυτικά του Νίζνι Νόβγκοροντ, μακριά από τα σύνορα του ΝΑΤΟ.

Το Νέο Δελχί τόνισε ότι ο σκοπός της συμμετοχής στις ασκήσεις είναι η «ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας και του πνεύματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ Ινδίας και Ρωσσίας».

Σύμφωνα με τους Times, ο ινδικός στρατός θα συμμετάσχει σε κοινές εκπαιδεύσεις, τακτικές ασκήσεις και στην ανάπτυξη ειδικών μαχητικών δεξιοτήτων, γράφει η έκδοση «Strana».

………………………………………………………………………………………………………………………………..