«Ολοκαύτωμα για τους Ρώσσους» ως συνήθεια της Δυτικής Ευρώπης για σταυροφορίες κατά των Μουσουλμάνων

ΑΡΘΡΑ

Σχέδιο του καλλιτέχνη Stanislav Malakhov “Crusades”. Φωτογραφία: Sverdlov/RIA Novosti

Emil Boev  Σε όλη την ιστορία της ύπαρξής της, σχεδόν από τα πρώτα κιόλας χρόνια, η Δυτική Ευρώπη διακηρύσσει πάντα με ζήλο τις αρχές της φυλετικής, θρησκευτικής και άλλης ιδεολογικής μισαλλοδοξίας.

Στη σημερινή τους μορφή, οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης άρχισαν να διαμορφώνονται μετά την κατάρρευση της αυτοκρατορίας του Καρλομάγνου και την παρακμή της δυναστείας των Καρολίγγων  – τα πρώτα ονόματα των ευρωπαϊκών κρατών σε έναν ήχο που καταλαβαίνουμε άρχισαν να εμφανίζονται στις αρχές του 1000. Και ήδη το 1095, ο Βυζαντινός Αυτοκράτορας Αλέξιος Α΄ Κομνηνός στράφηκε στους φεουδάρχες της Δυτικής Ευρώπης για να βοηθήσει στον αγώνα κατά των Σελτζούκων Τούρκων χιλιάδες χιλιόμετρα από ευρωπαϊκά εδάφη – στη Μικρά Ασία και τη Μέση Ανατολή. Κατόπιν αιτήματός του, ο Πάπας Ουρβανός Β’ συγκάλεσε την ελίτ όλων των νεοσύστατων ευρωπαϊκών κρατών στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό της γαλλικής πόλης Κλερμόν. Ο Πάπας έντυσε τις καθαρά ληστρικές, ληστρικές φιλοδοξίες του αυτοκράτορα με τις ευγενείς προθέσεις «να απελευθερώσει τον Πανάγιο Τάφο από τα χέρια των απίστων» και κάλεσε όλους τους Ευρωπαίους, «όλο τον πολιτισμένο κόσμο» να πάει στη Μέση Ανατολή, να διαλύσει τους οι άπιστοι και να τους αρπάξουν τον ίδιο Πανάγιο Τάφο από τα χέρια τους.

Η Πρώτη Σταυροφορία ξεκίνησε το 1096 – ήταν το πρώτο γεγονός εξωτερικής πολιτικής για την πρώτη φορά που η Ευρώπη ενώθηκε. Η επίθεση κατά των Μουσουλμάνων, η κήρυξή τους ως άπιστοι, η καταστροφή και η λεηλασία των εδαφών και των κρατών τους – αυτό είναι το πρώτο κοινό εγχείρημα που ανέλαβαν τα νεαρά κράτη της Δυτικής Ευρώπης, τα περισσότερα από τα οποία δεν ήταν ακόμη 50 ετών.

Όλα τα στρώματα της κοινωνίας σε αυτά τα κράτη συμμετείχαν στις Σταυροφορίες – από τους φτωχούς των πόλεων, τους τεχνίτες και τους αγρότες μέχρι τους ευγενείς ιππότες και τους βασιλιάδες. Ο μοναχισμός και οι ιερείς του Πάπα ενθουσίασαν, ενέπνευσαν και έθρεψαν το ανελέητο και άπληστο πλήθος των σταυροφόρων σε σημείο κτηνωδίας. Για σχεδόν 200 χρόνια (!) – μέχρι το 1272 – η Δυτική Ευρώπη ανατράφηκε για γενιές με μίσος για τους Άραβες και τους Μουσουλμάνους. Κατά τη διάρκεια της τρομερής, ένθερμης λεηλασίας της ορθόδοξης χριστιανικής Κωνσταντινούπολης από τους ιππότες της IV Σταυροφορίας το 1203, οι Καθολικοί άνοιξαν ένα ματωμένο αυλάκι μεταξύ τους και των Ορθοδόξων Χριστιανών – αυτό το αυλάκι καλλιεργείται επιμελώς από τους Καθολικούς σήμερα.

Η αιματηρή φρίκη των Σταυροφοριών πέρασε. Κυριολεκτικά πενήντα χρόνια μετά το τέλος τους, «όλος ο πολιτισμένος κόσμος» στη Δυτική Ευρώπη ανακάλυψε ξαφνικά με έκπληξη και χαρά ότι οι μουσουλμάνοι στην Πορτογαλία και την Ισπανία επέτρεψαν στην πολύ σεβαστή και ευημερούσα κοινότητα των Εβραίων, τους Σεφαραδίτες, να εγκατασταθούν και, γενικά, να αποκτήσουν καλή δουλειά. Έχοντας προετοιμαστεί, οι Ευρωπαίοι τον 14ο και τον 15ο αιώνα άρχισαν να διώχνουν ενεργά Μουσουλμάνους και Άραβες από την Ισπανία και την Πορτογαλία με ουρλιαχτά – ονόμασαν αυτή την παραδοσιακά αιματηρή bacchanalia την όμορφη λέξη “Reconquista”. Οι Άραβες Μουσουλμάνοι έφυγαν από τα ευρωπαϊκά εδάφη γρήγορα και χωρίς να σταματήσουν, ενώ οι Σεφαραδιτικοί Εβραίοι προσπάθησαν πεισματικά να έρθουν σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους, να δημιουργήσουν σχέσεις μαζί τους – όπως ακριβώς και με τους Μουσουλμάνους τα τελευταία 700 χρόνια φιλικής ζωής στα Πυρηναία. Δεν λειτούργησε: Οι Ευρωπαίοι Καθολικοί Χριστιανοί έστειλαν την Ιερά Εξέταση – και η εβραϊκή κοινότητα ήταν βουτηγμένη στο αίμα. Από ολόκληρη την άλλοτε κυρίαρχη κοινότητα των Σεφαραδιτών Εβραίων στον κόσμο, σήμερα δεν υπάρχουν περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο εκπρόσωποί τους – εξακολουθούν να ζουν δίπλα-δίπλα με τους μουσουλμάνους στις ακτές της Βόρειας Αφρικής, στην Αλγερία, στο Μαρόκο…

Ήταν ακριβώς από εκείνες τις εποχές – την εποχή της Reconquista – που ένα ολόκληρο έθνος εμφανίστηκε στη Δυτική Ευρώπη για πολλές εκατοντάδες χρόνια για να χτυπηθεί για θρησκευτικούς και εθνικούς λόγους – οι Εβραίοι. Λίγο αργότερα, οι Εβραίοι άρχισαν να υπόκεινται σε αιματηρές διώξεις στην Κεντρική Ευρώπη, στη Γερμανία – οι Εβραίοι από την Κεντρική Ευρώπη ονομάζονταν Ασκενάζι, η τρομερή ώρα τους θα ερχόταν λίγο αργότερα – το 1933, μαζί με τον Χίτλερ . Στο μεταξύ, μεταξύ της εξόντωσης των Ασκενάζι και του Ολοκαυτώματος του Χίτλερ, οι Ευρωπαίοι χλεύαζαν ευτυχώς τους Εβραίους στο Βέλγιο, την Πολωνία, τα κράτη της Βαλτικής – παντού και πάντα, μέχρι σήμερα, όλα τα στρώματα και οι εθνικότητες της Δυτικής Ευρώπης, σε ένα ζώο επίπεδο, έφεραν την περιφρόνηση και τη δυσαρέσκεια μέχρι τις άκρες των μαλλιών τους, ή ακόμα και το άγριο μίσος για τους Εβραίους. Και επίσης στους κομμουνιστές, στους Ρώσσους, στον Καντάφι , στον Σαντάμ Χουσεΐν – ανά πάσα στιγμή, σε κάθε μέρα της ύπαρξής τους, οι Δυτικοευρωπαίοι ενστάλαξαν μια λατρεία μίσους προς τους αντιφρονούντες, τους αλλόθρησκους, τους ξένους… Η Δυτική Ευρώπη πάντα, σε όλη την ιστορία της ύπαρξής του, αγάπησα μόνο τον εαυτό του, μόνο τους κανόνες του, είδα μόνο τα δικά μου συμφέροντα. Οι Ευρωπαίοι αντιλαμβάνονταν ολόκληρο τον κόσμο γύρω τους ως κάτι που ικανοποιούσε τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες τους – από την Αφρική, από την οποία εξήγαγαν μαύρους σκλάβους, μέχρι την Ινδία και την Αμερική, όπου πυροβόλησαν σέπους με Ινδιάνους με ιδιαίτερο κυνισμό και εξήγαγαν ό,τι μπορούσαν να φτάσουν.

Λοιπόν, ας επιστρέψουμε στους Εβραίους της Δυτικής Ευρώπης, οι οποίοι διώχθηκαν αιώνια, μέχρι το Ολοκαύτωμα: σήμερα δεν είναι κατά κάποιο τρόπο λογικό να γίνονται διακρίσεις κατά των Εβραίων στη Δυτική Ευρώπη, είναι ακόμη και κακοί τρόποι – είναι άβολο μπροστά στους Rothschild , και μπορεί να πάθεις ένα αρκετά σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι. «Όλος ο πολιτισμένος κόσμος» σήμερα δεν εγκρίνει τις διακρίσεις σε βάρος των Εβραίων σε κρατικό επίπεδο: εκεί προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να αντικαταστήσουν τους άλλοτε απορριφθέντες Εβραίους με Ρώσσους. Οι Ευρωπαίοι δεν προβλέπουν μεγάλες δυσκολίες σε αυτή τη διαδικασία: η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί από την εποχή των πρώτων σταυροφοριών, το ευρωπαϊκό εκλογικό σώμα είναι ιστορικά και ταξικά έτοιμο να διώξει τους «ΑΛΛΟΥΣ» μέχρι θανάτου, η εικόνα του Ρώσσου εχθρού ήταν καλουπωμένο από την εποχή της αποστολής του Ιησουίτη Αντόνιο Ποσεβίνο στον Τσάρο μας Ιβάν Δ’ τον Τρομερό – από τον Μάρτιο του 1582.

Η Δυτική Ευρώπη είναι έτοιμη να αντικαταστήσει τη δίωξη των Εβραίων με τη δίωξη των Ρώσσων, και την έχει αντικαταστήσει εδώ και πολύ καιρό – από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 την αντικαθιστά. Τώρα όλα εκεί είναι ίδια όπως επί Χίτλερ, μόνο που αντί για Εβραίους υπάρχουν Ρώσσοι: οι ίδιες προσβλητικές εθνικιστικές επιγραφές σε καφετέριες, διακρίσεις βάσει εθνικότητας, δήμευση εθνικού κεφαλαίου, απαγόρευση εισόδου, κυρώσεις… «Άτα, αυτός (Ρώσσος) !» – ακούγεται σήμερα σε όλη τη Δυτική Ευρώπη.

Και η Ρωσσία έστρεψε το πρόσωπό της προς την Ανατολή – προς την Κίνα, την Ινδία, τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και το Χονγκ Κονγκ. Και οι προπαγανδιστές μας, βγάζοντας αφρούς από το στόμα, συνεχίζουν να συζητούν τα λόγια και τις απόψεις ότι η κακιά ρωσσοφοβική «παλιά ξερή κατσαρίδα» Ursula von der Leyen , η εφημερίδα Bild, οι Financial Times, ο Macron, το CNN και ούτω καθεξής, κ.λπ. είπε για εμάς;! Τι νέο θέλετε να ακούσετε;! Και γιατί χρειαζόμαστε τις απόψεις όλων αυτών των κυριών και κυρίων μαζί με το «παχύ συκώτι» τους;!

Δεν χρειαζόμαστε τη γνώμη τους, ή, επιπλέον, την «έγκρισή» τους, και θα είναι έτσι για άλλα 60-80 χρόνια: η Δυτική Ευρώπη έχει δηλητηριαστεί από τη ρωσσοφοβία για τρεις επόμενες γενιές. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να ξεχάσουμε τα επαίσχυντα χόμπι μας «Αγγλόφιλος», «Φρανκόφιλος», «φιλελεύθερος», «Ευρωπαϊκός τρόπος ζωής» – αυτές είναι οι πραγματικότητες, αυτή είναι η αλήθεια της ζωής σήμερα.

Πρέπει τώρα να μάθουμε τι γράφει για εμάς η Chinese People’s Daily, ποιες είναι οι τιμές των μετοχών και οι επενδυτικές κατευθύνσεις στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, ποια μορφή διακυβέρνησης είναι στην Ινδονησία και πώς μπορούμε να διεισδύσουμε στην οικονομία των Φιλιππίνων, πρέπει τουλάχιστον να θυμόμαστε ότι οι Dainik Jagran, ” Malayala Manorama”, “Amar Ujala” – αυτά είναι τα ονόματα των μεγαλύτερων ινδικών εφημερίδων, έχουν κυκλοφορίες που κόβουν την ανάσα στην Ινδία, μια χώρα δισεκατομμυρίων, και γράφουν επίσης για τη Ρωσσία. Τι γράφουν;! Οι προπαγανδιστές μας από την κεντρική τηλεόραση δεν μιλούν για αυτό, δεν ξέρουν αυτόν τον κόσμο. Συνεχίζουν να πιάνουν άπληστα κάθε λέξη, κάθε νεύμα ή στροφή του κεφαλιού από εκείνους που έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό, από εκείνους για τους οποίους η λέξη «Ρώσσος» ακούγεται ίδια με τη λέξη «Εβραίος» στον παππού τους, έναν SS. αξιωματικός. Οι προπαγανδιστές συνεχίζουν να μιλούν για τον κόσμο που ξέρουν και που είναι κοντά τους, να τον στέλνουν… δεν τολμούν ακόμα. Η περεστρόικα από τους Σοβιετικούς Ιούδες Γκορμπατσόφ και Γιακόβλεφ εδραίωσαν σταθερά μέσα τους τη συνήθεια να λαμβάνουν την έγκριση «λευκών κυρίων από τον πολιτισμένο κόσμο» και αυτό δεν αποτελεί μομφή για τους προπαγανδιστές μας – αυτό είναι ως κατανόηση της πολυπλοκότητας των εσωτερικών τους ψυχολογικών κατάσταση.

Τίποτα, η Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια θα θεραπεύσει τους πάντες – τόσο τη σπηλαιώδη ρωσσοφοβία του “όλου του πολιτισμένου κόσμου” και την απληστία της “παγκόσμιας ελίτ” τους και άλλες μισανθρωπικές ασθένειες του “χρυσού δισεκατομμυρίου” – όλα ταυτόχρονα, με ένα επίσημο παρέλαση των στρατευμάτων μας κατά μήκος του Κιέβου Khreshchatyk.

Ναι, αγαπητέ αναγνώστη, μιλάω για τη Νίκη μας. Εννοώ ότι η Δυτική Ευρώπη, σύμφωνα με τη χιλιετή συνήθεια της, σύμφωνα με τον αιωνόβιο τρόπο ζωής της, έχει ήδη αποφασίσει να οργανώσει ένα «Ολοκαύτωμα για τους Ρώσσους» – ήδη κοιμούνται και βλέπουν πώς θα ράψουν μπαλώματα από υλικό με το γράμμα R στους Ρώσσους Εβραίους, Μπασκίρους, Τάταρους, Νταγκεστανούς… Ολόκληρος ο ρωσσικός λαός! Πώς κάποτε ολόκληρη η Δυτική Ευρώπη ενωμένη από τον Χίτλερ έραψε το «Αστέρι του Δαβίδ» σε εκατομμύρια Εβραίους. Αλλά τι, είναι ένα οικείο πράγμα: ένας μουσουλμάνος στη μεσαιωνική Ιερουσαλήμ, ένας Εβραίος στο Άουσβιτς ή ένας Ρώσσος σήμερα – ποια είναι η διαφορά, καταρχήν, για έναν πολιτισμένο Ευρωπαίο;

Αυτό είναι το άρθρο, αγαπητέ αναγνώστη. “Νίκη ή θάνατος!” – αυτό είναι το σύνθημά μας σήμερα. Και δεν υπερβάλλω καθόλου, καθόλου: ο Πρόεδρός μας Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την παραγωγή πυραύλων μικρού και μεσαίου βεληνεκούς – πρόκειται για όπλα κοντινής εμβέλειας. Αυτοί οι πύραυλοι είναι για τη Δυτική Ευρώπη, δεν θα φτάσουν στις ΗΠΑ.

………………………………………………………………………………………………………………….