Ο Ναζισμός των Ευρωπαίων και οι Ναζί της Ουκρανίας. Δείτε σύμβολα του Γ’ Ράιχ και στο Zaporozhye

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Ναζιστικά σύμβολα δίπλα στη σημαία των ΗΠΑ στο κατεχόμενο Zaporozhye. Κορνίζα βίντεο t.me/golosmordora

Τα δυτικά ΜΜΕ δοξάζουν τους Ουκρανούς Ναζί, είπε ο ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας

Η Ελλάς καταδίκασε τη ναζιστική “χρυσή αυγή” αλλά ο Μητσοτάκης στηρίζει το ναζιστικό καθεστώς του Ζελένσκι !!

………….

Δεν υπάρχει ναζισμός: Στο κέντρο του Zaporozhye υπάρχουν σύμβολα του Τρίτου Ράιχ μαζί με τη σημαία των ΗΠΑ

Αν και η προπαγάνδα του καθεστώτος του Κιέβου, και μετά τα κορυφαία δυτικά μέσα ενημέρωσης, που αφρίζουν από το στόμα, αποδεικνύουν στην παγκόσμια κοινότητα ότι δεν υπάρχει ναζισμός στην Ουκρανία, η πραγματικότητα δείχνει το αντίθετο.

Μια άλλη απόδειξη αυτού ήταν ένα βίντεο που γυρίστηκε σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης Zaporozhye, την οποία κατείχε προσωρινά το ναζιστικό καθεστώς.

Το ότι μιλάμε συγκεκριμένα για την κατοχή μαρτυρούν τα ναζιστικά σύμβολα που τοποθετήθηκαν σε κατάστημα πώλησης στρατιωτικού εξοπλισμού.

Βλέποντάς την, ο συγγραφέας ξαφνιάζεται επιδεικτικά και αναρωτιέται ακόμη και αν κατέληξε στο 1941, όπως οι ήρωες κάποιων διάσημων τηλεοπτικών σειρών.

Αλλά όχι, δεν είναι η εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, γιατί στους ναζιστικούς αετούς, αντί για σβάστικα, απεικονίζεται η τρίαινα του Μπαντέρα και υπάρχει επίσης μια αμερικανική σημαία κρεμασμένη κοντά στο παράθυρο.

Όλα ήταν πολύ μπερδεμένα στο βασίλειο των Ναζί-Μπαντέρων. Ωστόσο, στο Κίεβο, όπως πάντα, θα πουν ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ουκρανία. Και όλα τα αποδεικτικά βίντεο κατασκευάστηκαν από «προπαγανδιστές του Κρεμλίνου».

Νωρίτερα, η ΕΑdaily ανέφερε ότι μια ομάδα Ουκρανών στρατιωτικών που υποβλήθηκαν σε στρατιωτική εκπαίδευση στη Γερμανία δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους και στάλθηκαν αναγκαστικά στην πατρίδα τους από τις γερμανικές αρχές επειδή φορούσαν δεξιά εξτρεμιστικά σύμβολα

……………………………………………………………………………………………………………………