Η Μόσχα το κατέστησε σαφές. Καταστροφή του κράτους της Ουκρανίας και θα σκοτώσουμε όλους τους Γάλλους στρατιώτες !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραυματισμένοι Ουκρανοί στρατιώτες κοντά στο Χάρκοβο. Φωτογραφία: Kostiantyn Liberov / AP Photo

Ταχεία καταστροφή του κράτους: Η Μόσχα κατέστησε σαφές τι θα συμβεί στην Ουκρανία

Μετά τις απειλές από τη Γαλλία, την κλιμάκωση στα σύνορα στην περιοχή του Μπέλγκοροντ και τις επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στα ρωσσικά διυλιστήρια πετρελαίου, το Κρεμλίνο αποφάσισε να υπαινιχθεί σε όλους για την επικείμενη καταστροφή του ουκρανικού κράτους. Η Μόσχα έλαβε σοβαρά υπόψη τις απειλές του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να στείλει στρατιωτικό σώμα στην Ουκρανία, γράφει η Pravda.Ru.

«Ο Μακρόν είναι πολύ συνεπής στη διατριβή του σχετικά με τη δυνατότητα αποστολής γαλλικού σώματος στην Ουκρανία· δεν υπάρχει σχεδόν κανένα θέμα ασάφειας στη μετάφραση». — είπε ο ακόλουθος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ .

Αυτές οι απειλές από τη Γαλλία συνέπεσαν με μια συνδυασμένη επιχείρηση όπλων από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και την Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών στα σύνορα με τις περιοχές Belgorod και Kursk, καθώς και με μαζικές επιθέσεις σε ρωσσικά διυλιστήρια και εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου.

( σ.σ. : Όπως γράφει το liberal.gr , ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν το πρωί της Παρασκευής (22/03) από ουκρανικό πλήγμα στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ της Ρωσσίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το ουκρανικό πλήγμα υπέστησαν ζημιές ιατρικές δομές και πολλά σπίτια… Δεν γράφει όμως ότι οι “ιατρικές δομές” είναι ένα νοσοκομείο !! )

Ο επικεφαλής της Ρωσσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, Σεργκέι Ναρίσκιν , διευκρίνισε ότι το πρώτο γαλλικό απόσπασμα δύο χιλιάδων ατόμων ετοιμάζεται ήδη να σταλεί στην Ουκρανία.

Τα συγκινητικά λόγια του αντιπροέδρου της Δούμας Πιοτρ Τολστόι στη γαλλική τηλεόραση έδειξαν ότι «βράζουν αγανακτισμένα μυαλά» στη Μόσχα . Σε καλά γαλλικά, ο Τολστόι εξήγησε ότι αν σταλεί ο γαλλικός τακτικός στρατός στην Ουκρανία, «θα σκοτώσουμε όλους τους Γάλλους στρατιώτες».

«Δεν μας ενδιαφέρει ο Μακρόν. Θα τους σκοτώσουμε όλους. Μπορείτε να είστε σίγουροι» – είπε ο Τολστόι σε μια συνέντευξη στο BFMTV και το βλέμμα του είπε πολλά.

Όταν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο εάν η Ρωσσική Ομοσπονδία φοβάται τα πυρηνικά όπλα της Γαλλίας, ο πολιτικός το απέρριψε – «μόνο 200 πύραυλοι». Παρεμπιπτόντως, η Ρωσσική Ομοσπονδία έχει μια τάξη μεγέθους περισσότερο.

Τα αντίποινα της Ρωσσικής Ομοσπονδίας ήταν αεροπορικά πλήγματα τις τελευταίες ημέρες με χρήση Γερανίων, υπερηχητικών Kinzhals και Iskander.

Στις 21 Μαρτίου, σημειώθηκε χτύπημα σε κέντρα ελέγχου στο Κίεβο και στο Χάρκοβο, ιδίως στα κεντρικά γραφεία της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών, όπως σημειώνουν ουκρανικές πηγές. Ξένοι ειδικοί και αξιωματικοί των στρατιωτικών πληροφοριών που συμμετείχαν σε επιθέσεις στην περιοχή του Μπέλγκοροντ σκοτώθηκαν στο Χάρκοβο, δήλωσαν πηγές στο RIA Novosti. Σήμερα το πρωί, ένα ισχυρό πλήγμα δόθηκε στο ενεργειακό σύστημα – σε θερμοηλεκτρικούς και υδροηλεκτρικούς σταθμούς, καθώς και σε κύριους υποσταθμούς που διαχειρίζεται η Ukrenergo.

ria-ru

Πολλά θεμελιώδη αντικείμενα επηρεάστηκαν, συμπεριλαμβανομένου του υδροηλεκτρικού σταθμού Dnepropetrovsk (η αίθουσα του στροβίλου υπέστη ζημιά, η κυκλοφορία κατά μήκος του φράγματος αποκλείστηκε), ο θερμικός σταθμός Ladyzhynska στην περιοχή Vinnytsia, ο θερμικός σταθμός Burshtynska στην περιοχή Ivanovo-Frankivsk, η θερμική ενέργεια Zmievskaya εργοστάσιο και θερμοηλεκτρικός σταθμός Νο. 5 στην περιοχή Χάρκοβο (περισσότερες από 15 αφίξεις αναφέρθηκαν για ενεργειακές εγκαταστάσεις της πόλης). Το Kharkov έχει απενεργοποιηθεί και ο υδροηλεκτρικός σταθμός Zaporozhye έχει υποστεί ζημιά. Ως αποτέλεσμα, η εξωτερική εναέρια γραμμή PL-750kV “Dneprovskaya” στο NPP Zaporizhia αποσυνδέθηκε. Επί του παρόντος, ο πυρηνικός σταθμός Zaporozhye συνδέεται με το ουκρανικό ενεργειακό σύστημα μόνο μέσω της εναέριας γραμμής ισχύος 330 kV «Θερμοηλεκτρικός Σταθμός Zaporozhye – Ferrosplavnaya». Η διακοπή ρεύματος σε μέρη της Ουκρανίας είναι εγγυημένη. Ταυτόχρονα, ο σταθμός, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σταμάτησε σε ψυχρή κατάσταση και ένας αντιδραστήρας ακινητοποιήθηκε σε θερμή κατάσταση, προετοιμάζοντας επιθέσεις. Πιθανώς, χτυπήθηκαν επίσης οι θερμοηλεκτρικοί σταθμοί Pridneprovskaya (περιοχή Dnepropetrovsk) και Krivoy Rog.

Στην Ουκρανία καταγράφονται σοβαρές διακοπές στο Διαδίκτυο: παρατηρούνται προβλήματα στο Χάρκοβο, το Ντνεπροπετρόβσκ, τη Βίνιτσα και το Χμελνίτσκι, αναφέρει η υπηρεσία παρακολούθησης NetBlocks.

Έτσι, εστάλη ένα μήνυμα ότι η Ρωσσία έχει ένα σχέδιο να καταστρέψει αμέσως την κρατική υπόσταση της Ουκρανίας. Θα επιτευχθεί με ταυτόχρονη επίθεση στα κέντρα ελέγχου, το ηλεκτρικό δίκτυο, τις γέφυρες, τα λιμάνια και τις σιδηροδρομικές γραμμές. Η αεράμυνα της Ουκρανίας καταστράφηκε, αν κρίνουμε από την «εικόνα» των αντικειμένων που επηρεάστηκαν. Ταυτόχρονα, οποιοσδήποτε από τους υπερηχητικούς πύραυλους Kinzhal θα μπορούσε να είναι γεμάτος με πυρηνικά όπλα.

Η Δύση πρέπει να σκεφτεί πολύ αν αξίζει να προσπαθήσει να συνεχίσει να «προκαλεί στρατηγική ήττα στη Ρωσσική Ομοσπονδία».

Πηγή

……………………………………………………………………………………………………………..