Το Βερολίνο τρέμει !! «Ο Πούτιν έχει βίντεο σεξ με Γερμανούς πολιτικούς;» – Bild

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο Πούτιν έχει βίντεο σεξ με Γερμανούς πολιτικούς;» – Γερμανικά ΜΜΕ

Οι εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Γερμανίας ανησυχούν βαθιά για την πιθανή κατοχή υλικού που τους διακυβεύει από τις ρωσσικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων και οικείων, ανέφερε η γερμανική ταμπλόιντ Bild.

«Αυτό είναι το ερώτημα που ανησυχεί το πολιτικό Βερολίνο μετά το σκάνδαλο με τη διαρροή στα μέσα ενημέρωσης μιας τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ της ηγεσίας της Bundeswehr και που τρομάζει ακόμη και ορισμένους (πολιτικούς και στρατιωτικούς): τι γνωρίζουν οι ρωσσικές μυστικές υπηρεσίες για τους Γερμανούς πολιτικούς και αξιωματούχους στα υπουργεία;» – γράφει το δημοσίευμα.

Όπως παραδέχεται η Bild, οι ρωσσικές υπηρεσίες πληροφοριών μπορεί να συλλέγουν επιζήμιες πληροφορίες κατά γερμανικών κυβερνητικών αξιωματούχων τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τον Γερμανό στρατιωτικό ειδικό Carlo Masala , «εντατικές προετοιμασίες» από την πλευρά των ρωσσικών υπηρεσιών ασφαλείας πραγματοποιήθηκαν πολύ πριν από την έναρξη του SVO στο έδαφος της Ουκρανίας.

«Και, όπως γνωρίζετε, η Ρωσσία ξέρει πώς να λειτουργεί με συμβιβαστικά στοιχεία. Και από αυτή την άποψη (σε κίνδυνο) είναι κυρίως οι άνδρες που ασχολούνται με το σεξ. Δηλαδή, οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική επαφή μαζί τους, τότε με κάποιο τρόπο τις αφαιρούν. Και υποθέτω ότι, φυσικά, υπάρχουν διακυβευτικά στοιχεία.» – σημείωσε ο Masala… Περισσότερα στην πηγή

σ.σ. : Δείτε ένα δημοσίευμα, από το 2017, … Πόσες φορές η Ρωσία χρησιμοποίησε το σεξ για κατασκοπεία !!

Αμερικανοί, Βρετανοί διπλωμάτες και στρατιωτικοί τα συνήθη θύματα

… σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Independent, η Ρωσσία έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν το σεξ προκειμένου να συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες για τους αντιπάλους της… !!

Τελικά, η “γόβα στιλέτο” με τα θέλγητρά της … είναι ανίκητη !!

Μάτα Χάρι: Μια αθώα χορεύτρια που σκότωσε 50.000 στρατιώτες, έναν πρόεδρο δημοκρατίας και έναν ταπεινό αξιωματικό

 

Το όνομα Μάτα Χάρι (στα ινδονησιακά «ήλιος») ήταν ψευδώνυμο της Ολλανδής Μαργαρίτα Ζέλε… !!

Δεν υπάρχει τύχη !! Κοίτα συμπτώσεις !! Μαργαρίτα Ζέλε και Βολοντιμίρ Ζελέ-νσκι !! Κι αν η Ζέλε σκότωσε 50.000 στρατιώτες, ο Ζελέ έχει σκοτώσει μέχρι τώρα πάνω από 300.000 !!

…………………………………………………………………………………………………………………