Οι Γερμανοί τρέμουν τις συνέπειες της διαρροής !! Οι ηττημένοι του Β’ ΠΠ τιμωρούνται αυστηρά ακόμα κι αν συζητούν για επιθετικά πολεμικά σενάρια !!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους εκδίδει δήλωση μετά τη διαρροή γερμανικής στρατιωτικής συνομιλίας. 3 Μαρτίου 2024 - RIA Novosti, 1920, 03/03/2024
© AFP 2024 / TOBIAS SCHWARZ Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους εκδίδει δήλωση μετά τη διαρροή γερμανικής στρατιωτικής συνομιλίας. 3 Μαρτίου 2024
Τρομοκρατημένος, όπως και ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, από την «διαρροή» συνομιλίας του γερμανικού στρατού, ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου:
.
«Είναι σαφές ότι οι περισσότερες πληροφορίες που εκφράστηκαν σε αυτή τη συνομιλία είχαν δημοσιοποιηθεί προηγουμένως σε δημόσιες συζητήσεις. Ωστόσο, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για το άλλο μέρος των πληροφοριών»

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο Γερμανός υπουργός Άμυνας πρόσθεσε ότι στην ηχογράφηση, ανώτεροι αξιωματικοί ➡ συζήτησαν «διάφορα σενάρια» γεγονότων, όχι σχέδια. Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνομιλία τους δεν σημαίνει πράσινο φως για τη μεταφορά των πυραύλων κρουζ Taurus στην Ουκρανία.

 ➡ Τα («διάφορα σενάρια» γεγονότων, όχι σχέδια) , είναι “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε” !! Αυτά που συζητούσαν είναι καθαρά σχέδια προετοιμασίας επιθετικών πολεμικών ενεργειών από μέρους της Γερμανίας, κατά της Ρωσσίας !!

Τόνισε επίσης ότι δεν ήθελε να κάνει εικασίες για αποφάσεις του υπουργείου κατά του στρατιωτικού προσωπικού μετά από αυτό το περιστατικό.

Γιατί όμως είναι τρομοκρατημένοι ;;

Διότι, μετά την ήττα της Γερμανίας στον Β’ ΠΠ, τους έχει επιβληθεί και είναι γραμμένο στο υποτιθέμενο “σύνταγμα” τους, ότι απαγορεύεται ακόμα και σαν σκέψη οποιαδήποτε αναφορά σε πολεμικές ενέργειες, ειδικά οι επιθετικές κατά άλλου κράτους !! Μάλιστα έχει επιβληθεί στη Γερμανία να φυλακίζει οποιονδήποτε Γερμανό σκέφτεται, συζητά και πόσο μάλλον να κινείται επιθετικά, με λόγο ή με πράξεις, κατά άλλου κράτους !!
.
Διαβάστε TO ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Θεμελιώδης Νόμος) ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΔΩ

[ Άρθρο 26

(1) Ενέργειες που είναι κατάλληλες και γίνονται με σκοπό τη διατάραξη της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, ιδίως για την προετοιμασία της διεξαγωγής επιθετικού πολέμου, είναι αντισυνταγματικές. Είναι να τιμωρηθούν.

(2) Τα όπλα που προορίζονται για πόλεμο μπορούν να κατασκευαστούν, να μεταφερθούν και να τεθούν σε κυκλοφορία μόνο με την έγκριση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης. Οι λεπτομέρειες διέπονται από ομοσπονδιακό νόμο. ]

Μάλιστα όταν έγινε η ένωση των δύο Γερμανιών, με την «Συνθήκη- Δύο- συν- Τέσσερις» , τους επεβλήθη, διότι είναι ηττημένοι κατά κράτος στον Β’ ΠΠ, γι’ αυτό και είχαν διχοτομηθεί σε Ανατολική και Δυτική Γερμανία και υπέγραψαν το παρακάτω :

Οι κυβερνήσεις της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και της Γερμανικής Δημοκρατικής Δημοκρατίας επιβεβαιώνουν την αποφασιστικότητα τους ότι μόνο η ειρήνη θα πηγάζει από το γερμανικό έδαφος. Σύμφωνα με το σύνταγμα της ενωμένης Γερμανίας, πράξεις που τείνουν και αναλαμβάνονται με σκοπό να διαταράξουν τις ειρηνικές σχέσεις μεταξύ των εθνών, ιδίως για να προετοιμαστούν για επιθετικό πόλεμο, είναι αντισυνταγματικές και αξιόποινες πράξεις. Οι κυβερνήσεις της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας δηλώνουν ότι η ενωμένη Γερμανία δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα από τα όπλα της παρά μόνο σύμφωνα με το καταστατικό της και τον καταστατικό χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Έτσι λοιπόν, οι Γερμανοί δεν έχουν κυρίαρχο κράτος, παρά μια ομοσπονδία αποστρατικοποιημένων κρατιδίων και κακώς τους έχει επιτραπεί να συντηρούν στρατό, έστω και για την άμυνά τους !! Θα έπρεπε κανονικά, να έχουν μόνο οπλισμένη αστυνομία για την εσωτερική ασφαλή διαβίωση των πολιτών τους, αφού οι νικητές του Β’ ΠΠ τους έχουν εγγυηθεί τα σύνορά τους !!

Πούτιν: Η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος. Οι ΗΠΑ παραμένουν ως στρατός κατοχής από τον Β’ Π.Π.

……………………………………………………………………………………………………