Βρετανικό drone Banshee Jet-80 αναχαιτίστηκε γύρω από τη Μαριούπολη !! (βίντεο)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Από την αποκρυπτογράφηση της αποστολής πτήσης του βρετανικού UAV, διαπιστώθηκε ότι στόχευε σε μια μεγάλη εγκατάσταση πολιτικής υποδομής στη Μαριούπολη !!

Η FSB ανακοίνωσε την αναχαίτιση ενός βρετανικού drone Banshee Jet-80 στην DPR

Ένα βρετανικό αεροσκάφος καμικάζι jet «Banshee Jet-80» αναχαιτίστηκε στο DPR, ανέφερε η Ρωσσική Διεύθυνση FSB για την περιοχή.
.
«Η Ρωσσική Διεύθυνση FSB για το DPR, μαζί με μονάδες του γραφείου του στρατιωτικού διοικητή και της Ρωσσικής Εθνοφρουράς, αναχαίτισε ένα βρετανικό αεροσκάφος καμικάζι Banshee Jet-80 στην περιοχή Novoazovsky της δημοκρατίας», ανέφερε το δελτίο τύπου του τμήματος.
.
Μετά από ελεγχόμενη προσγείωση του drone, ειδικοί σε εκρηκτικά εξουδετέρωσαν την κεφαλή με τη μορφή 7 κιλών εκρηκτικών και κατέστρεψαν το γέμισμα επί τόπου.
Όπως αποδείχθηκε, το UAV έπρεπε να χτυπήσει ένα από τα αντικείμενα στη Μαριούπολη , πετώντας γύρω από την πόλη από τον κόλπο Taganrog.
.
«Ως αποτέλεσμα της αποκρυπτογράφησης της αποστολής πτήσης του βρετανικού UAV, διαπιστώθηκε ότι στόχευε σε μια μεγάλη εγκατάσταση πολιτικής υποδομής στη Μαριούπολη και έπρεπε να κάνει κύκλο πάνω από την περιοχή Novoazovsky και να χτυπήσει την εγκατάσταση από τον κόλπο Taganrog», σημείωσε η Ρωσσική Διεύθυνση FSB για το DPR.
.
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Το βρετανικό τζετ καμικάζι drone «Banshee Jet-80» είναι εξοπλισμένο με διπλούς κινητήρες αεριοστροβίλου βάρους 40 κιλών, που του επιτρέπουν να φτάσει ταχύτητες έως και 200 ​​μέτρα ανά δευτερόλεπτο και η συνολική παραμονή στον αέρα μπορεί να φτάσει έως και τα 45 λεπτά.
.
Νωρίτερα, δυτικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν για τις προθέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να προμηθεύσει μη επανδρωμένα εναέρια συστήματα στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων νέων αεροσκαφών κρούσης μεγάλης εμβέλειας με βεληνεκές άνω των 200 χιλιομέτρων.

………………………………………………………………………………………………………………….