Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις τον Πούτιν να μιλάει !! Οι δυτικοί ηγέτες είναι πολύ ανεπαρκείς !!

ΑΡΘΡΑ ΜΜΕ
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον. Στιγμιότυπο βίντεο

Noctis Draven [ Τελείωσα τη συνέντευξη Τάκερ/Πούτιν και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν κουράζομαι ποτέ να ακούω τον Πούτιν να μιλάει. Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις έναν ηγέτη που προφανώς παίρνει τις αποφάσεις του να μπορεί να μιλήσει και να τις εξηγήσει. Στη Δύση δεν θα δείτε ποτέ έναν πρόεδρο ή οποιονδήποτε ηγέτη για αυτό το θέμα να δίνει συνέντευξη για πάνω από δύο ώρες και να εξακολουθεί να μιλάει περισσότερο.

Οι δυτικοί ηγέτες είναι συνήθως πολύ ανεπαρκείς και δεν γνωρίζουν αρκετά για την περιοχή τους για να μιλήσουν για πολύ, να διαβάσουν από σενάρια ή αν φαίνονται ικανοί συνήθως λένε ψέματα, οπότε κρατούν τις ερωτήσεις και τις συνεντεύξεις σύντομες επίτηδες, οπότε αυτό ήταν αναζωογονητικό.

Συνοψίζοντας, ο Πούτιν αποκάλυψε ότι έχει μια πολύ εγκυκλοπαίδεια σαν γνώση της ιστορίας της Ανατολικής Ευρώπης, ενώ εξήγησε ότι τεχνικά η Ουκρανία δεν είναι καν κυρίαρχη χώρα, αλλά περισσότερο επιτρέπεται να υπάρχει ανεξάρτητα από τη Ρωσσία και την Πολωνία. Αυτό εξηγεί φυσικά γιατί οι Ουκρανοί και οι Ρώσσοι μοιράζονται όχι μόνο μια γλώσσα αλλά πολλά περισσότερα.

Ήταν ένα μακρόσυρτο μάθημα ιστορίας αλλά σημαντικό για το δυτικό κοινό να το δει, ώστε να καταλάβει ότι η Ρωσσία δεν εισβάλλει στην Ουκρανία αλλά αντίθετα εμποδίζει το ΝΑΤΟ να επεκταθεί στα σύνορά του και να ξεριζώσει τον ναζισμό που καλλιεργούνταν και καλλιεργούνταν από τη Δύση, έτσι ώστε η Δύση θα μπορούσε να το στρέψει εναντίον της Ρωσσίας μέσω πολέμων αντιπροσώπων.

Ο Πούτιν εξήγησε επίσης γιατί ο ναζισμός που αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ουκρανικής κουλτούρας είναι μια απειλή για τη Ρωσσία και όχι απλώς ένα σύστημα πεποιθήσεων που θέλει να ελέγξει η Ρωσσία. Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι πάνω από 30 εκατομμύρια Ρώσσοι έχασαν τη ζωή τους πολεμώντας για να νικήσουν τους Ναζί, επομένως φυσικά το να επιτραπεί η ναζιστική κουλτούρα και κοινωνία να ξεφυτρώσει κυριολεκτικά δίπλα είναι επικίνδυνο και ευαίσθητο για τους Ρώσσους. Συνδυάστε το με το γεγονός ότι οι ΗΠΑ και η Δύση είναι πολύ χαρούμενες που θα πάρουν τους Ναζί στην Ουκρανία και επισημάνετε αυτή την οργή και την οργή στη Ρωσσία και έχετε έναν ακόμη λόγο για το SMO.

Τελικά ο Πούτιν απηχούσε αυτό που οι περισσότεροι από εμάς ήδη γνωρίζουμε, ότι η Ουκρανία ήταν μια χαρά και ειρηνική από μόνη της για πολλά χρόνια μέχρι το πραξικόπημα του 2014 που υποκίνησε η CIA και η συλλογική Δύση για να εγκαταστήσουν την ουκρανική ηγεσία που θα έπαιζε καλύτερα μπάλα με τα δυτικά συμφέροντα. Δυστυχώς αυτή η νέα ηγεσία θα ήταν το νεοναζιστικό καθεστώς που γνωρίζουμε σήμερα εναντίον του οποίου μάχεται η Ρωσσία.

Από το 2014, το 2016 και μετά, η νέα ουκρανική ηγεσία θα αρχίσει να τιμωρεί και να εκκαθαρίζει τους Ρώσσους που ζουν στην Ουκρανία με βίαια και θανατηφόρα μέσα. Αυτό εξηγήθηκε επίσης σε βάθος από τον Πούτιν στον Τάκερ μαζί με τις πολλές υποσχέσεις που έδωσαν η Δύση και οι διάφοροι ηγέτες της στον Πούτιν και τη Ρωσσία ότι ΔΕΝ θα επέκτειναν περαιτέρω το ΝΑΤΟ στη Ρωσσία.

σ.σ. : Εδώ η ψεύτικη υπόσχεση του ΝΑΤΟ, ότι δεν θα επεκταθεί προς τα ανατολικά, ούτε μία ίντσα !! https://alfeiospotamos.gr/2024/01/21/

Ωστόσο, η άλλοτε ειρηνική Ουκρανία είχε τώρα αρχίσει να προετοιμάζεται να δεχθεί βάσεις του ΝΑΤΟ και ήδη λάμβανε εκπαίδευση. Αυτό που συνέβαινε ήταν ότι η Δύση έφτιαχνε έναν στρατό, έναν στρατό του ΝΑΤΟ. Μεταξύ της εκπαίδευσης, του οπλισμού και της καλλιέργειας της ναζιστικής ιδεολογίας θα είχαν όλα όσα χρειάζονταν για να εξαπολύσουν την επίθεσή τους στη Ρωσσία 🇷🇺

Μια τελευταία προσπάθεια για την ειρήνη έγινε με την περιβόητη ειρηνευτική συμφωνία που είχαν συμφωνήσει και οι δύο πλευρές. Ωστόσο, ο Μπόρις Τζόνσον ήρθε στο Κίεβο και έπεισε τον Ζελένσκι να σκίσει τη συμφωνία και να σταθεί ενάντια στη Ρωσσία.

Έτσι, μεταξύ των κραυγών για βοήθεια από τους Ρώσσους που δολοφονήθηκαν από την UAF και την πραγματικότητα του ΝΑΤΟ, αλλά μια πέτρα από τα ρωσικά σύνορα, η Ρωσσία ήξερε ότι χρειαζόταν δράση και το SMO άρχισε και συνεχίζεται.

Ο Πούτιν μίλησε επίσης σε βάθος για την οικονομία, για τα BRICS και τις ορθόδοξες χριστιανικές πεποιθήσεις. Ο Τάκερ προσπάθησε να μιλήσει στον Πούτιν και για τον φυλακισμένο Αμερικανό ρεπόρτερ και ο Πούτιν συμφώνησε να θέλει να βρει μια λύση για αυτό.

Ήταν μια τόσο αναγκαία συνέντευξη που θα επέτρεπε επιτέλους στους δυτικούς και τους Αμερικανούς να ακούσουν τον Πούτιν με τα δικά του λόγια χωρίς να λογοκριθεί και να φιλτραριστεί από τα κατέχοντα και ελεγχόμενα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Δεν νομίζω ότι αυτή η συνέντευξη θα αλλάξει την πορεία που έχει ήδη χαράξει ή θα αλλάξει τα επόμενα γεγονότα, αλλά τουλάχιστον επιτρέπει στους ανθρώπους να ακούσουν και τις δύο πλευρές ενός πολύ περίπλοκου ζητήματος. Συνολικά, θα συνιστούσα στους ανθρώπους να το παρακολουθήσουν. ]

(σ.σ. : Παρακολουθείστε την συνέντευξη εδώ … Αν δεν ανοίξετε τον ήχο σας βγάζει υπότιτλους στα αγγλικά. Μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 102,5 εκατομμύρια θεάσεις !! )

…………………………………………………………………………………………………………