«Ουκρανικό μέτωπο»: Ανοιξαν οι πύλες του Άδη; (βίντεο)

TOP VIDEOS

Καλεσμένος του Δημήτρη Λιάτσου, ο Γιώργος Ρωμανός, συγγραφέας, αναλυτής, ιστορικός ερευνητής. Εσχάτως κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο, «Ο αλύτρωτος», όπου, όπως είπε, εξηγούνται πολλά για το πως μπήκε η Ελλάδα στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο – την έβαλαν οι σύμμαχοι – για την περίοδο του εθνικού διχασμού, για τον Βενιζέλο και την επιθετική, αποικιοκρατική εκστρατεία του εναντίον της Μεσημβρινής Ρωσσίας (έτσι λεγόταν η Ουκρανία), και πως φτάσαμε στην καταστροφή της Σμύρνης.

Οπως ανέφερε, ο ίδιος είναι μελετητής των αρχείων του Ντεμίντοφ, πρίγκηπα, τότε πρέσβη της Ρωσσίας στην Αθήνα, ο οποίος άφησε λεπτομερέστατο αρχείο για το τι έκαναν οι αγγλο-γάλλοι σε βάρος των Ελλήνων.

Η εκπομπή του «Ιδεοχώρου» εστιάζει στις στρατιωτικές εξελίξεις στο «ουκρανικό μέτωπο», δεδομένου ότι σύντομα κλείνουν δύο χρόνια πολέμου.

…….

Η «Αντεπίθεση» έχει γίνει μια αποτελεσματική διαφήμιση για τα ρωσσικά όπλα

Εκτόξευση κατευθυνόμενου πυραύλου από ελικόπτερο Ka-52 - RIA Novosti, 1920, 16/01/2024

Ο κατευθυνόμενος πύραυλος Vikhr-1 βρήκε για πρώτη φορά ξένο αγοραστή

Η αμυντική εταιρεία Kalashnikov ανακοίνωσε ένα μεγάλο συμβόλαιο εξαγωγής για το συγκρότημα Vikhr, το οποίο ήταν άμεση συνέπεια της επιτυχούς χρήσης του κατά τη διάρκεια της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας. Σχετικά με το πώς η αποτυχημένη «αντεπίθεση» των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έφερε αυτούς τους κατευθυνόμενους από αεροσκάφος πυραύλους στη διεθνή αγορά αναφέρεται στο υλικό του RIA Novosti.

……………………………………………………………………………………………………….