Γερμανία. Ο Χάμπεκ το ‘σκασε, τον Σολτς είπαν «Κλέφτη κι απατεώνα» κι ο υπ.Γεωργίας ΔΕΝ ήπιε μπύρα !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Sahra Wagenknecht: Αυτός ο σηματοδότης (σ.σ. η σύμπραξη των τριών κομμάτων της Γερμανίας λόγω χρωμάτων των κομμάτων) δεν είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ΕΙΝΑΙ η έκτακτη ανάγκη.

σ.σ. : Σκούρα τα πράγματα για τον Σολτς και την παρέα του !!  😆 Ο σηματοδότης δεν έχει ρεύμα και τα φανάρια είναι σβηστά !! 😀  Οι αντιδράσεις των Γερμανών αγροτών θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 – 01 – 2024, προς το παρόν !!

Έτσι όπως έχουν πάρει την κατηφόρα, ο Σολτς και η παρέα του, φαίνεται ότι είναι λίγες οι ημέρες τους και ίσως στο μέλλον τους δούμε… να ζητιανεύουν στα φανάρια !! 🙂 😀 :mrgreen:

 ➡ Οι αγανακτισμένοι αγρότες στην Γερμανία θέλησαν χθές να μιλήσουν για τα νέα μέτρα λιτότητας στον αντικαγκελάριο Χάμπεκ, αλλά ο αντικαγκελάριος το έσκασε !! Έφυγε με την …όπισθεν, όπου φύγει- φύγει (Φωτογραφία+βίντεο) με το πλοίο…

 ➡ Ο επικεφαλής της γερμανικής ζυθοποιίας Aalener Löwenbräu, Albrecht Barth, αρνήθηκε στον Υπουργό Γεωργίας Cem Ozdemir να επισκεφθεί τον πολιτικό για «πολιτικούς» λόγους. !!
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω τη γεωργία και μετά να προσκαλέσω ένα άτομο που δημιουργεί εμπόδια στην ανάπτυξη της γεωργίας». – είπε ο Μπαρτ.

 ➡ «Εξαφανιστείτε», «Φύγε από εδώ», «Κλέφτης και απατεώνας», «Προδότης» – και αυτές είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις και τα “κοσμητικά επίθετα” που απευθύνονται στον Scholz !!

…..

Έρχονται δύσκολες μέρες, λέει ο Σολτς, προφήτης πλέον και υδραυλικός…

………………………………………………………………………………………………………..