Ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση στη Ρωσσία !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρωσςσικές προεδρικές εκλογές. Φωτογραφία: Mikhail Klimentyev / RIA Novosti

Το VTsIOM έχει ήδη μοιράσει τα ποσοστά – ακόμη και ο Ζιρινόφσκι είναι στη λίστα

Το VTsIOM διεξήγαγε μια έρευνα σχετικά με το θέμα του προσδιορισμού του πολιτικού της χρονιάς κατά τη γνώμη των Ρώσσων, όπου μπορούσαν να ονομάσουν τρία ονόματα. Το αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον – αναφέρουν αναλυτές στα ρωσσικά μέσα ενημέρωσης και τα κανάλια TG σήμερα, 21 Δεκεμβρίου.

“ΣΕ. Πούτιν, 55%· M. Mishustin, 21%; Σ. Λαβρόφ, 16%; S. Shoigu, 4%; V. Zhirinovsky, 2%; D. Medvedev, 2%; V. Volodin, 2%; S. Sobyanin, 2%. Το 32% δυσκολεύτηκε να απαντήσει, μόνο το 1% είπε ότι «δεν υπάρχει» – αποτελέσματα έρευνας.

Μερικά ενδιαφέροντα σημεία: σημειώστε ότι η λίστα δεν περιλαμβάνει τον σημερινό ηγέτη του LDPR, Slutsky, αλλά υπάρχει ο Zhirinovsky. Το LDPR είναι ένα μοναδικό κόμμα από άποψη κατασκευής και τοποθέτησης, και χωρίς πρώην ηγέτη θα συνεχίσει να σβήνει, και με το πέρασμα του χρόνου ο Slutsky δεν βρήκε τη θέση του, δεν μπόρεσε να τοποθετηθεί.

Είναι ενδιαφέρον ότι δεν υπάρχουν άλλοι αρχηγοί κομμάτων εκτός από τον Μεντβέντεφ, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα τη στάση των Ρώσων απέναντι σε «εξωφρενικές» δηλώσεις, οι οποίες ξεχύνονται συνεχώς, ώστε μερικές φορές φαίνεται ότι πρώτα μιλούν και μετά σκέφτονται τι είπαν.

Μάλιστα, η λίστα των ηγετών περιλαμβάνει μόνο πολιτικούς με αληθινές πράξεις και τον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, του οποίου οι προφητείες γίνονται πραγματικότητα σχεδόν στο λεπτό.

Γενικά, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του VTsIOM μπορούν να εκφραστούν σε ένα όμορφο προεκλογικό σύνθημα – “Πιστέψτε μόνο στις πράξεις!”

Πηγή

…………………………………………………………………………………………………………..