Δόλια σχέδια των ΗΠΑ με τα F-16 από νατοϊκά Α/Δ !! Θέλουν να παρασύρουν την Ευρώπη σε πόλεμο με τη Ρωσσία !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαχητικά F-16 κατά τη διάρκεια ασκήσεων του ΝΑΤΟ στην Πολωνία - RIA Novosti, 1920, 13/12/2023
σ.σ. : Γράφαμε προχθές εδώ … ότι τα γεράκια των ΗΠΑ προετοιμάζουν τον κόσμο σπέρνοντας αντιρωσσική τρομοκρατία, με πρώτο τον Μπάιντεν που είπε ότι, αν δεν εγκριθεί η βοήθεια προς την Ουκρανία, θα νικήσει η Ρωσσία και μετά θα επιτεθεί στην Ευρώπη !!
Όπως και ο Γερουσιαστής Mitt Romney [ …Εάν ο Πούτιν πιστεύει ότι μπορεί να εισβάλει στον γείτονά του ατιμώρητος, δεν θα σταματήσει με την Ουκρανία. Ο Πούτιν θα εισβάλει σε ένα έθνος του ΝΑΤΟ που θα σύρει τα στρατεύματά μας σε πόλεμο με τη Ρωσσία… ]
.
Διότι το πρόβλημα των αμερικανικών γερακιών δεν είναι αυτή καθεαυτή η Ουκρανία, αλλά ο διακαής πόθος τους να καταστρέψουν τη Ρωσσία και την Ευρώπη.
.
Δεδομένου ότι η Ρωσσία έχει προειδοποιήσει επανειλημμένως για τις συνέπειες, αυτό το εκμεταλλεύονται τα γεράκια σχεδιάζοντας δόλια να παρασύρουν στη σύγκρουση νατοϊκές χώρες, έτσι ώστε να αντιδράσει η Ρωσσία, για να την κατηγορήσουν ότι επιτέθηκε στην Ευρώπη !!
.
Να θυμηθείτε, ότι έτσι θα ειπωθούν διαστρεβλωμένα τα γεγονότα, αν, ω! μη γένοιτο, συμβούν !!
………………………………….
Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσσίας: η απογείωση F-16 των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από τις βάσεις των χωρών του ΝΑΤΟ θα εξισωθεί με συμμετοχή στη σύγκρουση
.
Η Μόσχα θα εξετάσει την πιθανή χρήση μαχητικών F-16 από αεροπορικές βάσεις στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Σλοβακία ως συμμετοχή της στη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσσικής αντιπροσωπείας στις διαπραγματεύσεις στη Βιέννη για τη στρατιωτική ασφάλεια και τον έλεγχο των εξοπλισμών, Κονσταντίν Γκαβρίλοφ. , μιλώντας στην 1065η συνεδρίαση της ολομέλειας του Φόρουμ του ΟΑΣΕ για τη Συνεργασία στον τομέα της Ασφάλειας.

«Προειδοποιούμε έντονα ότι η χρήση αυτών των μαχητικών από το έδαφος αυτών των χωρών μελών του ΝΑΤΟ θα θεωρηθεί από τη Μόσχα ως συμμετοχή τους στη σύγκρουση στην Ουκρανία και θα αναγκάσει τη Ρωσσία να λάβει αντίποινα», είπε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RIA Novosti, ο διπλωμάτης σημείωσε, ότι άρχισαν να εμφανίζονται απόψεις ότι σε συνθήκες σημαντικής καταστροφής αεροδρομίων στη μετασοβιετική δημοκρατία, τα F-16 που μεταφέρθηκαν στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα μπορούσαν να απογειωθούν από αεροπορικές βάσεις στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Σλοβακία.
.
Ο Γκαβρίλοφ επεσήμανε ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι δορυφόροί τους» συνεχίζουν να δημιουργούν απειλές για την ασφάλεια στα δυτικά σύνορα της Ρωσσίας.
.
Πρόσθεσε ότι ο επιθετικός χαρακτήρας της δυτικής πολιτικής δεν κρύβεται πλέον πίσω από διατυπώσεις για τον αποκλειστικά αμυντικό προσανατολισμό των στρατιωτικών δογμάτων.
«Οι εθνικές δογματικές κατευθυντήριες γραμμές και οι κατευθυντήριες γραμμές του συνασπισμού των κρατών του ΝΑΤΟ εδραιώνουν αξιώσεις για παγκόσμια και περιφερειακή κυριαρχία, την οποία σχεδιάζουν να επιτύχουν χρησιμοποιώντας στρατιωτική δύναμη», εξήγησε ο Gavrilov.
.
Μέχρι σήμερα, η Ολλανδία και η Δανία , μεταξύ των δυτικών χωρών, έχουν συμφωνήσει να μεταφέρουν τα F-16 στην Ουκρανία . Συγκεκριμένα, το Άμστερνταμ αναμένει να στείλει τα πρώτα μαχητικά στο Κίεβο το 2024.

…………………………………………………………………………………………………………..