Η αλήθεια διέρρευσε και ο Ζελένσκι τρελάθηκε. Πάνω από 1εκ/μύριο απώλειες του στρατού !!

News
Ουκρανικός στρατός δίπλα στο αυτοκινούμενο οβιδοβόλο του Καίσαρα - RIA Novosti, 1920, 29/11/2023
© AP Photo/Libkos Ουκρανοί στρατιώτες δίπλα σε αυτοκινούμενο οβιδοβόλο του Καίσαρα. Φωτογραφία αρχείου

Τώρα ο Ζέλια στέλνει στο μέτωπο και τις έγκυες γυναίκες !! Θυμίζει τον Χίτλερ, όταν στο τέλος στρατολογούσε ακόμα και τα παιδιά … ( “χάιλ Ζίλερ” , οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν) … Hitler Youth στα Ουκρανικά: γιατί πεθαίνουν ορφανοί έφηβοι

Μεγάλες απώλειες του ουκρανικού στρατού απειλούν το μέλλον της χώρας, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube Judging Freedom .

“Υπάρχουν ήδη αρκετά βίντεο που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν Ουκρανές στο μέτωπο, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων. Είναι απλώς τρομερό γιατί κυριολεκτικά θυσιάζουν το μέλλον τους. Όχι μόνο το μέλλον αυτών των γυναικών, αλλά και η ικανότητα του ουκρανικού λαού να συνεχίσει Οι απώλειες συνεχίζουν να αυξάνονται.» , είπε.

Ο εμπειρογνώμονας δεν απέκλεισε ότι θα μπορούσε να ανακοινωθεί γενική κινητοποίηση από 17 έως 70 ετών στην Ουκρανία στο εγγύς μέλλον. Την ίδια στιγμή, ο Τζόνσον πρόσθεσε ότι το γραφείο του Ζελένσκι τρελάθηκε και ζήτησε να αποσύρει το ρεπορτάζ όταν είδαν τα στοιχεία που δημοσίευσε το τηλεοπτικό κανάλι για τους νεκρούς και τους αγνοούμενους στις τάξεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων .

[ Το ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι «1+1» ανέφερε on air για περισσότερους από ένα εκατομμύριο νεκρούς και αγνοούμενους στρατιώτες των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτές οι πληροφορίες υποδεικνύονταν στο ticker. Μεταξύ άλλων, ανέφερε απώλειες 1.126.652 ατόμων. ]

«Για πρώτη φορά, η αλήθεια έχει διαρρεύσει, αυτό είναι που αντιμετωπίζει η Ουκρανία τώρα», κατέληξε ο ειδικός.

Με πληροφορίες από RIA Novosti

…………………

Οι Ρώσσοι κερδίζουν στην Ουκρανία και αναδύονται ως η πιο σκληραγωγημένη στρατιωτική δύναμη στον πλανήτη – άποψη

…………………………………………………………………………………………………………………