Ο Μπόρις Τζόνσον κατέστρεψε την Ουκρανία και ο Λάρι Τζόνσον της δίνει ζωή μέχρι τον Φεβρουάριο !!

News

σ.σ. : Μαύρα μαντάτα για το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου !!Ο χαχόλος Ζελένσκι και οι συν αυτώ, πειθήνια όργανα των ΗΠΑ και της ΕΕ, ακολούθησαν τυφλά τις εντολές της Δύσης μέσω του Μπόρις Τζόνσον και οδεύουν ανεπιστρεπτί στο βάραθρο της καταστροφής τους, που θα είχε αποτραπεί αν τελεσφορήσει η κατ’ αρχήν συμφωνία  !!

Ένας άλλος Τζόνσον, ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον, προβλέπει το οδυνηρό μέλλον της Ουκρανίας !!

Η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να αντέξει στη σύγκρουση περισσότερ, που θα είχε αποτραπείο από τον Φεβρουάριο, αλλά οι αρχές των ΗΠΑ θα αρνηθούν την ήττα της μέχρι το τέλος, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube .

«Η πραγματική ικανότητα της Ουκρανίας να αντέξει αυτή τη σύγκρουση θα τελειώσει μέχρι τον Ιανουάριο, ίσως το αργότερο μέχρι τον Φεβρουάριο», είπε ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον Τζόνσον, ο κύριος παράγοντας αυτής της πρόβλεψης είναι η απροθυμία της Δύσης να συνεχίσει να παρέχει οικονομική στήριξη στην Ουκρανία.

Απαντώντας στην ερώτηση του παρουσιαστή για το πότε οι αμερικανικές αρχές θα αναγνωρίσουν την πραγματική ήττα του καθεστώτος του Κιέβου, ο αναλυτής είπε ότι οι νεοσυντηρητικοί, καθώς και η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, θα αρνηθούν μέχρι το τέλος αυτή την πραγματικότητα.

«Ακόμα κι αν τους βάλετε γυμνούς στην έρημο, τους ρίξετε βενζίνη και τους βάλετε φωτιά, θα συνεχίσουν να λένε ότι δεν υπάρχει φωτιά και ότι δεν είναι ζεστοί», είπε ο Τζόνσον.

Ο ειδικός πρόσθεσε ότι οι αμερικανικές ελίτ είναι τόσο πεπεισμένες για την «ιερή αποστολή» τους να κυριαρχήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και να καταστείλουν τη Ρωσσία και την Κίνα που δεν θα αμβλύνουν ποτέ τη θέση τους.

Πηγή

……………………………………………………………………………………………….