Ούτε ο Σόλτς ούτε οι Αρμένιοι απάντησαν χθες στον Ερντογάν. Η δική μας απάντηση.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντικό μέρος των χθεσινών δηλώσεων του Τούρκου προέδρου ήταν αφιερωμένες στις εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στη Γάζα και, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα …για αρχάριους, αναρωτήθηκε αν “θα μείνουμε εμείς με τα χέρια σταυρωμένα”, την ώρα που πλήττονται χώροι λατρείας και νοσοκομεία. “Δεν υπάρχουν στην Τορά οι βομβαρδισμοί νοσοκομείων και οι δολοφονίες παιδιών. Δεν μπορείτε να κάνετε αυτά τα πράγματα. Πώς σκοτώνουν αυτά τα παιδιά εδώ;” τόνισε.

“Εμείς δεν έχουμε κανένα χρέος στο Ισραήλ. Αυτοί που χρωστούν δεν μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα. Δεν κουβαλάμε το βάρος του Ολοκαυτώματος. Ο σεβασμός μας για τον άνθρωπο είναι διαφορετικός. Είμαι ένας ηγέτης που πήρε πρώτα θέση για τον αντισημιτισμό στην πρωθυπουργία μου. Δεν χρωστάμε σε κανέναν εξαιτίας αυτού” δήλωσε παρουσία του Γερμανού καγκελάριου ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

Η δική μας απάντηση.

Σαφώς κουβαλάει η Τουρκία το μεγαλύτερο  βάρος του Ολοκαυτώματος αλλά

Ποιος θυμάται σήμερα την σφαγή (γενοκτονία) των Αρμενίων (από Τούρκους); A. Hitler, 22 Αυγούστου 1939 για τους Εβραίους*

Η Τορά είναι γεμάτη από δολοφονίες παιδιών Γάζα, Βαβυλώνα κ.λ.π.

*Η απάντηση του Χίτλερ συνοψίστηκε στη φράση «ποιος θυμάται τους Αρμένιους;». Οι λέξεις αυτές ήταν και παραμένουν την επιβεβαίωση ότι το έγκλημα των Νεότουρκων και των Κεμαλικών εναντίον των Αρμενίων, των Ελλήνων και των άλλων λαών επειδή δεν τιμωρήθηκε, μπορεί να επαναληφθεί.

Κανείς δεν πρέπει να σιωπά για τη νέα εθνοκάθαρση όχι μόνο των Παλαιστινίων αλλά και του Αρμενικού λαού στο Αρτσάχ!

Στείλτε τον Ερντογάν στη Γέεννα του Πυρός λοιπόν…