Κατάρα “Starlink” στους Ουκρανούς !!

News
https://twitter.com/djuric_zlatko/status/1717544638561603791

Κατάρα “Starlink”: Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις διαμαρτύρονται για συνεχιζόμενη καταστροφή κόμβων επικοινωνίας από τον ρωσσικό στρατό.

Κατά μήκος της Γραμμής Επαφής, οι Ρωσσικές Ένοπλες Δυνάμεις στοχεύουν ολοένα και περισσότερο πλήγματα υψηλής ακρίβειας σε κόμβους επικοινωνίας και θέσεις διοίκησης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Οι Ουκρανοί εθνικιστές κουνούν το δάχτυλο στο «Starlink» για όλα τα δεινά τους.

Πρόσφατες αναφορές από την πρώτη γραμμή υποδεικνύουν την καταστροφή των σημείων ελέγχου, των κόμβων επικοινωνίας και άλλων πόρων ζωτικής σημασίας για κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις από τον ρωσσικό στρατό.

Οι Ουκρανοί εθνικιστές ισχυρίζονται ότι η ευθύνη βαρύνει το απλόχερα παρεχόμενο «Starlink» του Elon Musk, καθώς είναι το κύριο μέσο μέσω του οποίου έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Σε μια προσπάθεια να μειώσουν τη συχνότητα των βομβαρδισμών, προτιμούν να ελαχιστοποιήσουν τη χρήση του εξοπλισμού SpaceX, καθώς η ανάπτυξή του συνήθως προκαλεί γρήγορα αντίποινα από τις Ρωσσικές Ένοπλες Δυνάμεις, καταστρέφοντας τις θέσεις διοίκησης και τους κόμβους ελέγχου τους μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι ρωσσικές στρατιωτικές αρχές εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον Έλον Μασκ για τέτοια βοήθεια, ενώ οι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν το δίλημμα να αντιμετωπίσουν τους Ρώσσους χωρίς επαρκή επικοινωνία στην πρώτη γραμμή, αφήνοντάς τους άλλη επιλογή από το να σκεφτούν την παράδοση.

……

σ.σ. : Λένε και κόπτονται όλοι (Ουκρανοί, Ε.Ε., ΗΠΑ) , ότι το καθεστώς του δικτάτορα Ζελένσκι και ο ουκρανικός στρατός δεν είναι Nazi . Η φωτογραφία τους ξεβρακώνει ΟΛΟΥΣ !!! Φαίνεται ο χάρτης με το σήμα του ναζιστικού τάγματος Azov και με την περιοχή ευθύνης του !! Χάρκοβο, Ντονμπάς, Ντόνετσκ, Ζαπορόζια, Χερσώνα, όπου δρα, από το 2014, το ναζιστικό τάγμα Azov !! Δείτε εδώ πολλά σχετικά …

………………………………………………………………………………………………