Καναδάς. Ο Nazi lover πρόεδρος της Βουλής ζήτησε “συγνώμη” για τον Ουκρανό Nazi των Waffen SS που πολέμησε κατά των Ρώσσων !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Μόλις χθες, λέγαμε ( εδώ και στα συνημμένα ) … [ Άλλη μια επιβεβαίωση, ότι οι αγγλοσάξονες υπέθαλψαν, στήριξαν και στηρίζουν τον ναζισμό, που υποδηλώνει ότι και οι ίδιοι είναι ναζιστές !! … ]

Ο Anthony Michael Gerard Rota είναι Καναδός πολιτικός και λάτρης των Ναζί που είναι ο 37ος και σημερινός πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων του Καναδά από το 2019, γράφει η Wikipedia !!

[ … Κατά τη διάρκεια και μετά τον Ψυχρό Πόλεμο , οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της CIA , υποστήριξαν κρυφά το OUN wikipedia ]

Πλήρης επαλήθευση των όσων λέμε !! Με το μίσος που έχουν εναντίον των Ρώσσων, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να στηρίξουν και να συνεργαστούν με όποιον νάναι, ό,τι νάναι, αρκεί να είναι εχθρός των Ρώσσων !!

[ … Ο πρόεδρος της Καναδικής Βουλής Άντονι Ρότα ζήτησε συγγνώμη την Κυριακή για την τιμή ενός άνδρα που πολέμησε σε μονάδα των Ναζί κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

https://twitter.com/DD_Geopolitics/status/1705891995393384598

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Ρότα είπε ότι ο Γιάροσλαβ Χούνκα ήταν «ένας Ουκρανός ήρωας, ένας Καναδός ήρωας και τον ευχαριστούμε για όλες τις υπηρεσίες του».

Οι συγκεντρωμένοι στη Βουλή απάντησαν με χειροκροτήματα και επευφημίες.

“Στη συνέχεια έμαθα περισσότερες πληροφορίες που με κάνουν να μετανιώνω για την απόφασή μου να [τιμώ τον Hunka]. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι κανείς, συμπεριλαμβανομένων των συναδέλφων βουλευτών και της αντιπροσωπείας της Ουκρανίας, δεν γνώριζε την πρόθεσή μου ή τις παρατηρήσεις μου πριν τους παρέδωσε», είπε ο Ρότα Περισσότερα ]

….

Οι άνθρωποι χειροκροτούν και χαμογελούν κοιτάζοντας προς τα πάνω.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy και ο πρωθυπουργός Justin Trudeau αναγνωρίζουν τον Yaroslav Hunka (δεν απεικονίζεται). Ο πρόεδρος της Βουλής Άντονι Ρότα ζητά τώρα συγγνώμη για την τιμή του άνδρα, ο οποίος πολέμησε με μια ναζιστική μονάδα στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, λέγοντας ότι κανείς άλλος δεν γνώριζε τις προθέσεις του να αναγνωρίσει τον άνδρα. (Patrick Doyle/The Canadian Press)

Για γέλια και για κλάματα !! [ Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Ρότα είπε ότι ο Γιάροσλαβ Χούνκα ήταν «ένας Ουκρανός ήρωας, ένας Καναδός ήρωας και τον ευχαριστούμε για όλες τις υπηρεσίες του». ] !!

Δηλαδή, αν δεν αντιδρούσαν οι εβραϊκές κοινότητες, δεν θα ανάγκαζαν τον Ρότα να ξεφτιλιστεί ψευδόμενος ότι δεν τον γνώριζε και έμαθε μετά ποιός ήταν ο Χούνκα !! 😆 

………………………………………………………………………………………………………..