Βαρβιτσιώτης παραιτούμενος: (Η πλοιοκτήτρια εταιρεία, αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της) Κρότο που έκανε ο τενεκές !!

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
https://twitter.com/Christo34335862/status/1699397947631575045 / πιο άθλια δήλωση από αυτήν, δεν θα μπορούσε να κάνει κανένας υπουργός, αυτής της εγωκεντρικής και αλαζονικής απάνθρωπης κυβέρνησης!

11 Σεπτεμβρίου 2023 … Βαρβιτσιώτης παραιτούμενος: “Σε καμία περίπτωση δεν ξέπλυνα τις ευθύνες που έχει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, τις οποίες ακόμα αρνείται να αναλάβει.

Κοινωνία ώρα μηδέν … (vid) Τον πέταξαν σαν σκυλί στη θάλασσα. Τον δολοφόνησαν και τα ΜΜΕ δολοφόνησαν την αλήθεια, ότι “πήδηξε κι έπεσε”

ΑΛΦΕΙΟΣ : Ένας εκ των “αρίστων” τενεκέδων της τενεκεδένιας κυβέρνησης του 41% του Cούλσιου Μητσοτάκη έπεσε από τα ψηλά του κολωνακιώτικου υψώματος, κάνοντας κρότο !!

Ένας αναλώσιμος, τρύπιος τενεκές, των “εταιρειών” που λυμαίνονται την Ιερή Ελλάς, πετάχτηκε ως σκουπίδι, για να σωθεί η εικόνα του 41% Cούλσιου και να καλμάρουν λίγο οι όποιες αντιδράσεις !!

Και μόνο ότι το γράφει ο ίδιος, για “τις ευθύνες που έχει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, τις οποίες ακόμα αρνείται να αναλάβει.” , επιβεβαιώνει την θλιβερή πραγματικότητα …

…………………………………………………………………………………………………