Δείτε τραπεζογραμμάτιο των 100 brix !! Αντίο στο δολάριο !! Το ενιαίο νόμισμα BRICS έχει ήδη «τυπωθεί» !!

BRICS ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

100 μπριξ. Εικονογράφηση: www.irna.ir

ΑΛΦΕΙΟΣ : Στις 24 Αυγούστου σας παρουσιάσαμε το Brics-Token , όπου στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι,

Το BRICS Experimental Tokens είναι ένα πολυμερές εργαλείο ανάπτυξης, σχεδιασμένο και υλοποιημένο για αναδυόμενες αγορές, αυτό το Token θα επικεντρωθεί στις ανάγκες των αναπτυσσόμενων χωρών και των χρηστών, θα σέβεται τις εθνικές ιδιαιτερότητες και θα αντιπροσωπεύει καλύτερα τις ιδέες των χρηστών του. Δημιουργήθηκε για πειραματισμό συναλλαγών με αντάλλαγμα τη δημιουργία του ταμείου BRICS αξίας 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τώρα εμφανίστηκε και ένα τραπεζογραμμάτιο BRICS … !!

…………………………………….

Ενιαίο νόμισμα: τραπεζογραμμάτιο 100 brix τυπωμένο στη Ρωσσία

Το ενιαίο νόμισμα BRICS έχει ήδη «τυπωθεί». Ο Ρώσσος πρέσβης στη Νότια Αφρική Ilya Rogachev παρουσίασε ένα συμβολικό χαρτονόμισμα των 100 brix στον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Mahsh Said al-Khameli.

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο Irna, ο Ρογκάτσεφ παρέδωσε το χαρτονόμισμα στον συνάδελφό του σε συνάντηση στην Πρετόρια με αφορμή την ένταξη του κράτους της Μέσης Ανατολής στην ένωση.

Στη μία πλευρά του τραπεζογραμματίου απεικονίζονται οι σημαίες των πέντε χωρών BRICS, στην άλλη τα σύμβολα των χωρών που πρέπει να περιλαμβάνονται στο μπλοκ. Σημειώνεται επίσης ότι το χαρτονόμισμα τυπώθηκε στη Ρωσσία.

Το νομοσχέδιο έχει μόνο συμβολική αξία, αλλά δίνει έμφαση στα σχέδια των χωρών BRICS να ενισχύσουν τους οικονομικούς δεσμούς και να αναπτύξουν μια κοινή νομισματική ζώνη. Το νόμισμα BRICS αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για τη διεξαγωγή εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των χωρών μελών χωρίς την ανάγκη μετατροπής σε άλλα νομίσματα.

Όπως είπε ο Σεργκέι Ρεσέτνιακ , ειδικός στο Ινστιτούτο του Βορείου Καυκάσου, ένα παράρτημα της RANEPA , στην EADaily , το ενιαίο νόμισμα BRICS μπορεί να είναι ψηφιακό . Υπάρχει η υποψία, είπε ο ειδικός, ότι δεν θα δούμε αυτό που παρατηρήσαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση όταν εισήχθη το ευρώ, με την πλήρη έκδοσή του με τη μορφή τραπεζογραμματίων και κερμάτων.

«Η Κίνα και η Ρωσσία διαθέτουν ήδη εργαλεία εργασίας στον τομέα των ψηφιακών νομισμάτων. Επομένως, με υψηλό βαθμό πιθανότητας, το ενιαίο νόμισμα BRICS θα είναι ακριβώς ψηφιακό με δυνατότητα δωρεάν ανταλλαγής για τα νομίσματα των χωρών BRICS. Αυτό το βήμα θα βοηθήσει στην προστασία του ενιαίου νομίσματος από παρέμβαση, όπως συνέβη με το ευρώ, όταν η ευρωπαϊκή οικονομία δέχτηκε επίθεση από τους Αμερικανούς, γεγονός που οδήγησε σε αποδυνάμωση του ευρώ. Εφόσον για την πλήρη αποδυνάμωση του ενιαίου νομίσματος, θα είναι απαραίτητο να χτυπηθούν ταυτόχρονα όλα τα νομίσματα (και, στην πραγματικότητα, οι οικονομίες) όλων των χωρών BRICS. Ταυτόχρονα, αυτό θα αυξήσει τη σταθερότητα των ίδιων των νομισμάτων BRICS, καθώς θα γίνουν μέσο ανταλλαγής για το ενιαίο νόμισμα BRICS και η ζήτηση για τις οικονομικές ευκαιρίες των χωρών της ένωσης θα προσελκύσει το ενδιαφέρον για την απόκτηση τέτοιο νόμισμα από τρίτες χώρες», προβλέπει ο ειδικός.

…………………………………………………………………………………………………….