Η έκθεση 2.000 σελίδων της Ρωσσίας σχετικά με την προέλευση του COVID-19 πυροδοτεί θεωρίες συνωμοσίας !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ
Η Ρωσσία έχει κάνει δημόσιες καταγγελίες που υποδηλώνουν ότι η Big Pharma και ορισμένα άτομα στο Deep State των ΗΠΑ ενορχήστρωσαν την πανδημία Covid-19 με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία. Έχουν κατονομάσει πρόσωπα όπως η Χίλαρι Κλίντον, ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζο Μπάιντεν και ο Τζορτζ Σόρος ως συν-συνωμότες.
.
Η ρωσσική πρεσβεία στις Ηνωμένες Πολιτείες εξέδωσε μια δήλωση υποστηρίζοντας ότι η Ρωσσία αναζητά δικαιοσύνη για τη δημιουργία του ιού, κατηγορώντας τη Δύση ότι κρύβει την προέλευσή του και καταστέλλει επιστημονικές και δημοσιογραφικές έρευνες. Η Ρωσσία έχει υποβάλει εκτενή στοιχεία στον ΟΗΕ, που αποτελούνται από περισσότερες από 2.000 σελίδες εκθέσεων που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς της τους τελευταίους 18 μήνες… Διαβάστε περισσότερα
……………
Νωρίτερα, το ρωσσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι τα στρατιωτικά βιολογικά έργα του Πενταγώνου που λειτουργούν σε όλο τον κόσμο του επιτρέπουν να αποκτήσει πρόσβαση σε πιθανούς παράγοντες βιολογικών όπλων. Ο Igor Kirillov, επικεφαλής των Στρατευμάτων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Προστασίας (RCBZ) των Ρωσσικών Ενόπλων Δυνάμεων , δήλωσε ότι το ρωσσικό υπουργείο Άμυνας έχει πληροφορίες για περισσότερους από 100 Ουκρανούς συμμετέχοντες σε βιολογικά προγράμματα διπλής χρήσης των ΗΠΑ. Σημείωσε ότι δεν διαψεύστηκε ούτε ένα γεγονός της αμερικανικής βιολογικής έρευνας διπλής χρήσης, που ανακοινώθηκε από το ρωσσικό υπουργείο Άμυνας. Ο Κιρίλοφ πρόσθεσε ότι το Κίεβο συνεχίζει να συνεργάζεται με το Πεντάγωνο για τα πιο επικίνδυνα παθογόνα για τον άνθρωπο, όπως ο άνθρακας, η ευλογιά, η πανώλη, ο Έμπολα, συνολικά σχεδόν 50 είδη βακτηρίων και ιών.

………………………………………………………………………………………..