Η Β. κορέα δείχνει τα όπλα της !! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φιλοξένησε τον Σόιγκου σε έκθεση

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιπροσωπείες από τη Ρωσσία και την Κίνα λαμβάνουν μέρος στους εορτασμούς που είναι αφιερωμένοι στην 70ή επέτειο από το τέλος των εχθροπραξιών στον πόλεμο της Κορέας.

( * σ.σ. Προσέξτε τον τίτλο ! Δεν μιλάει για νίκη της μιας πλευράς έναντι της άλλης, στον εμφύλιο πόλεμο που προκλήθηκε μεταξύ τους !

“…η εμφάνιση των drones ταιριάζει τόσο πολύ με τα drones Global Hawk της Πολεμικής Αεροπορίας της Νότιας Κορέας που «αν αρχίσουν να πετούν ταυτόχρονα στον εναέριο χώρο πάνω από την Κορεατική Χερσόνησο, μπορεί να μπερδευτούν» , διότι ακόμη και οι αριθμοί στο πλάι των drones μοιάζουν με αυτούς που εφαρμόζει στα UAV τους η Πολεμική Αεροπορία της Νότιας Κορέας” , γράφει το δημοσίευμα !! 

Από το τέλος των εχθροπραξιών στον πόλεμο της Κορέας και μετά από ένα μεγάλο διάστημα “ψυχρού πολέμου” , οι συζητήσεις μεταξύ της Νότιας και της Βόρειας είναι συχνές, για να λύσουν τις διαφορές τους !! Κι αν, κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλάξουν άρδην τα πράγματα κι εκεί που είναι χωρισμένοι … ενωθούν ;; … Θα γίνει υπερδύναμη η ενωμένη Κορέα !!! )

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, φιλοξένησε τον Σεργκέι Σόιγκου σε έκθεση νέων όπλων της Βόρειας Κορέας !!

https://t.me/rian_ru/210209

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα πιο πρόσφατα όπλα της ΛΔΚ, συμπεριλαμβανομένων καμουφλαρισμένων ICBM με αριθμούς μονάδων μάχης και τους κινητούς εκτοξευτές τους, τανκς και τεθωρακισμένα οχήματα !!

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε σε δύο δείγματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Τα πανό έχουν φωτογραφίες τους εν πτήσει. Αυτό σημαίνει ότι η ΛΔΚ όχι μόνο έχει ήδη αναπτύξει αυτά τα drones, αλλά και τα έχει δοκιμάσει !!

Σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο Yonhap, το ένα από τα drones μοιάζει με ανάλογο του αμερικανικού αναγνωριστικού drone RQ-4 Global Hawk και το άλλο μοιάζει με το αμερικανικό UAV χτυπήματος και αναγνώρισης MQ-9 Reaper της General Atomics.

Αναφέρεται ότι η εμφάνιση του πρώτου ταιριάζει τόσο πολύ με τα drones Global Hawk της Πολεμικής Αεροπορίας της Νότιας Κορέας που «αν αρχίσουν να πετούν ταυτόχρονα στον εναέριο χώρο πάνω από την Κορεατική Χερσόνησο, μπορεί να μπερδευτούν» , διότι ακόμη και οι αριθμοί στο πλάι των drones μοιάζουν με αυτούς που εφαρμόζει στα UAV τους η Πολεμική Αεροπορία της Νότιας Κορέας !!

Σύμφωνα με το πρακτορείο, υπάρχουν υποδείξεις ότι η ΛΔΚ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πληροφορίες που αποκτήθηκαν μέσω επιθέσεων χάκερ για να δημιουργήσει drones.

Πηγή

…………………………………………………………………………………………………