Ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Πριγκόζιν στο Κρεμλίνο στις 29 Ιουνίου 2023

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν - RIA Novosti, 1920, 07/10/2023

Στις 29 Ιουνίου, ο Πούτιν είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του PMC “Wagner” Prigozhin και μαχητές της ομάδας στο Κρεμλίνο

ΜΟΣΧΑ, 10 Ιουλίου – RIA Novosti. Ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, πέντε ημέρες μετά την απόπειρα εξέγερσης, συναντήθηκε στο Κρεμλίνο με την ηγεσία του PMC Wagner, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ο γραμματέας Τύπου του αρχηγού του κράτους.
.
“Πράγματι, ο πρόεδρος είχε μια τέτοια συνάντηση. Κάλεσε 35 άτομα σε αυτήν. Όλοι οι διοικητές των αποσπασμάτων και η διοίκηση της εταιρείας. Συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Prigozhin. Αυτή η συνάντηση έγινε στο Κρεμλίνο στις 29 Ιουνίου. Διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες », είπε στους δημοσιογράφους.
.
Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, ο Πούτιν στην εκδήλωση «εκτίμησε τις ενέργειες της εταιρείας στο μέτωπο κατά τη διάρκεια του NMD και έδωσε επίσης την αξιολόγησή του για τα γεγονότα της 24ης Ιουνίου, άκουσε τις εξηγήσεις των διοικητών και τους πρόσφερε περαιτέρω επιλογές για απασχόληση. ”
.
«Τόνισαν ότι είναι ένθερμοι υποστηρικτές και στρατιώτες του αρχηγού του κράτους και του ανώτατου αρχιστράτηγου», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
.
Όταν ρωτήθηκε εάν στη συνάντηση ήταν παρόντες εκπρόσωποι του υπουργείου Άμυνας, ο Πεσκόφ απάντησε ότι «δεν είχε τίποτα άλλο να πει για αυτή τη συνάντηση»…

…………………………………………………………………………………………………