Οι Tsarskie Wolves (Λύκοι του Τσάρου) παρέλαβαν τον Storm Shadow για “ξεκοίλιασμα” !!

News

Ο επικεφαλής του Επιστημονικού και Τεχνικού Κέντρου Tsarskie Wolves (Λύκοι του Τσάρου) , ο πρώην γενικός διευθυντής της Roskosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν, ανακοίνωσε σήμερα, 6 Ιουλίου, στο τηλεγραφικό του κανάλι ότι παραλήφθηκε ο πρώτος βρετανο-γαλλικός πύραυλος Storm Shadow (“Storm Shadow”) που καταρρίφθηκε έξω από ρωσσικά μαχητικά από την γκρίζα ζώνη της γραμμής μάχης επαφής και παραδόθηκε σε μία από τις αμυντικές επιχειρήσεις της Ρωσσικής Ομοσπονδίας.

Η μεταφορά του Storm Shadow κράτησε δύο μέρες.

Οι ειδικοί της ρωσσικής αμυντικής επιχείρησης θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσουν τους αλγόριθμους του συστήματος ελέγχου πυραύλων και να μεταφέρουν πληροφορίες σε εμπειρογνώμονες αεράμυνας.

«Ελπίζω ότι ο «τρυπανισμός» του συστήματος ελέγχου αυτού του πυραύλου θα επιτρέψει στους ειδικούς του ρωσικού στρατιωτικού και βιομηχανικού συγκροτήματος να βρουν γρήγορα ένα αντίδοτο για την αεράμυνα μας και να ειρηνεύσουν τη βρετανογαλλική καταιγίδα». σημείωσε ο Ρογκόζιν.

“Καλό κυνήγι και ένα εξαιρετικό τρόπαιο στους λύκους του Τσάρου”, συνόψισε.

Στις 4 Ιουλίου, ρωσικές και ξένες στρατιωτικές-τεχνικές πύλες πλημμύρισαν με φωτογραφίες μεγάλων στοιχείων του πλαισίου και του γεμίσματος του βρετανικού stealth τακτικού πυραύλου κρουαζιέρας Storm Shadow που αναχαιτίστηκε από ρωσικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους στην επιχειρησιακή κατεύθυνση Μπερντιάνσκ. Κρίνοντας από την ελάχιστη ζημιά στην άτρακτο και μια συστροφή στο κεντρικό τμήμα του κύτους, το Storm Shadow αναχαιτίστηκε είτε από το ελαφρύ στάδιο μάχης υψηλής ταχύτητας του αντιαεροπορικού πυραύλου 57E6 του αντιαεροπορικού πυραύλου Pantsir-S1 / SM και σύστημα πυροβόλων όπλων, ή από το πολλά υποσχόμενο 9M338K (RZV-MD) SAM του στρατιωτικού συστήματος αεράμυνας Tor -M2U.

Πηγή

………….

………………………………………………………………………………