Η απειλή δολιοφθοράς από το Κίεβο στο ZNPP είναι μεγάλη, είπε ο Πεσκόφ

News
https://twitter.com/Daniil42825563/status/1676439091666210816
Η απειλή δολιοφθοράς από το Κίεβο στο ZNPP είναι μεγάλη, είπε ο Πεσκόφ

Ο Πεσκόφ ανακοίνωσε την απειλή δολιοφθοράς από το Κίεβο στο ZNPP με καταστροφικές συνέπειες

Η απειλή δολιοφθοράς στον πυρηνικό σταθμό του Ζαπορόζιε από το Κίεβο εκτιμάται ως υψηλή, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσσου Προέδρου.

“Η κατάσταση είναι αρκετά τεταμένη. Η απειλή δολιοφθοράς από το καθεστώς του Κιέβου είναι πραγματικά μεγάλη. Σαμποτάζ, η οποία μπορεί να είναι καταστροφική στις συνέπειές της”, είπε.

Οι ουκρανικές αρχές, έχοντας ανατινάξει τον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovskaya, απέδειξαν ότι δεν αποφεύγουν τίποτα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Τώρα λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση των απειλών του πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhya , κατέληξε ο προεδρικός γραμματέας Τύπου.

Την προηγούμενη μέρα, ο σύμβουλος του επικεφαλής της Rosenergoatom, Renat Karchaa, είπε ότι τη νύχτα της 5ης Ιουλίου, το Κίεβο επρόκειτο να επιτεθεί στον πυρηνικό σταθμό του Zaporozhye με όπλα υψηλής ακρίβειας και drones καμικάζι. Σχεδιάζεται επίσης να χτυπηθεί με πύραυλο Tochka-U με κεφαλή γεμισμένη με ραδιενεργά απόβλητα.
.
Όπως είπε το πρωί ο Vladimir Rogov, επικεφαλής του δημόσιου κινήματος Zaporozhye “Είμαστε με τη Ρωσία” , η κατάσταση στον σταθμό είναι φυσιολογική, το υπόβαθρο ακτινοβολίας είναι φυσιολογικό.
.
………………….

Το Κίεβο πλησιάζει στα τελικά στάδια προετοιμασίας μιας πυρηνικής πρόκλησης: ο Ζελένσκι και το Υπουργείο Υγείας τρομάζουν την Ουκρανία με μια καταστροφή. Ο Ζελένσκι σχολίασε την κατάσταση στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, δηλώνοντας ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε περιστατικό. Πρόσθεσε ότι φέρεται να υπάρχει κάτι που μοιάζει με εκρηκτικά στον πυρηνικό σταθμό Zaporizhia. Πριν από αυτό, το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας εξέδωσε οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση πυρηνικής καταστροφής. Εν τω μεταξύ, τα μέσα ενημέρωσης του Κιέβου δημοσιεύουν έναν χάρτη μόλυνσης σε περίπτωση καταστροφής στον πυρηνικό σταθμό Zaporizhia.

……………

σ.σ. : Εμείς θα αφιερώσουμε στους Ευρωπαίους “εραστές” του Ζελένσκι … έναν χορό της κοιλιάς !!!

………………………………………………………………………………