Ο Καναδάς σκοτώνει νόμιμα τους ηλικιωμένους του…

News ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΜΑ

 

Γενναίος νέος κόσμος: Ο Καναδάς σκοτώνει νόμιμα τους πρεσβύτερους του

Η Fraser Health Care, μια μεγάλη εταιρεία ασφάλισης υγείας στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, άρχισε να στέλνει διαφημίσεις ευθανασίας στους συνταξιούχους πελάτες της. Αυτό αναφέρει η βρετανική dailymai.

Ο ιατρικός ασφαλιστής υπόσχεται να στείλει στην αιώνια ανάπαυση πολύ γρήγορα – σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και σε μια μέρα.

Ο Καναδάς άρχισε να νομιμοποιεί και να εφαρμόζει την ευθανασία το 2016. Από το επόμενο έτος, θα είναι διαθέσιμο ακόμη και σε εφήβους και χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών τους και σε όλους όσοι έχουν διαγνωστεί με ψυχικές διαταραχές, στις οποίες, εάν το επιθυμούν, μπορούν να προσαχθούν.

Πέρυσι, ο αριθμός των νεκρών από ευθανασία ανήλθε σε 13,5 χιλιάδες ασθενείς. Σε πολλούς από αυτούς επιβλήθηκε: λένε, είναι φθηνότερο να πεθάνεις πληρώνοντας μερικές χιλιάδες δολάρια από το να ξοδέψεις δεκάδες χιλιάδες για θεραπεία. Οι Καναδοί γιατροί δηλώνουν ανοιχτά ότι λόγω της ευθανασίας, μπορείτε να εξοικονομήσετε 150-200 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Στο Κεμπέκ, μια από τις πολυπληθέστερες επαρχίες του Καναδά, η ευθανασία ήδη ευθύνεται για το 7 τοις εκατό όλων των θανάτων. Δεδομένου του ρυθμού αύξησης 30-50 τοις εκατό ετησίως, θα υπάρχουν περισσότεροι από αυτούς, καθώς η καναδική υγειονομική περίθαλψη βρίσκεται σε άθλια κατάσταση προσδοκιών – λόγω έλλειψης γιατρών, ο μέσος χρόνος αναμονής για ένα ραντεβού με ειδικευμένους γιατρούς είναι 30- 40 εβδομάδων. Και λόγω της εφαρμοζόμενης ευθανασίας, είναι δυνατό να μειωθεί τεχνητά ο χρόνος θεραπείας – απλώς σκοτώνοντας ασθενείς, γράφει σχετικά ο πολιτικός επιστήμονας Malek Dudakov .

«Επιπλέον, ο πληθυσμός του Καναδά αυξάνεται τώρα με ρυθμό ρεκόρ – λόγω της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης. Αυτό είναι το κοινωνικό πείραμα του Τριντό και των φιλελεύθερων ελίτ να απαλλαγούν γρήγορα από τους παλιούς Καναδούς, που θεωρούνται βάρος για την κοινωνία, και να τους αντικαταστήσουν με νέους Καναδούς. Φτιάχνοντας τον δικό σας γενναίο νέο κόσμο – έως ότου ο Καναδάς ξεπεραστεί από την ίδια βαλκανοποίηση της χώρας που ήδη καλύπτει τις Ηνωμένες Πολιτείες, – σημειώνει ο ειδικός.

Πηγή

…………………………………………………………………………………………………….