Φράγμα Kakhovka. Από τον Οκτώβριο 2022 στο Σ.Α. του ΟΗΕ η Ρωσσία εξέφραζε έγγραφες ανησυχίες !!

News TOP STORIES ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
https://twitter.com/CrammGillian/status/1666229829354627074

Η Ρωσσία έχει ήδη εκφράσει τις ανησυχίες της για την καταστροφή της Ουκρανίας στο Φράγμα τον Οκτώβριο του 2022… (έγγραφο)

ΑΛΦΕΙΟΣ : Προς τον ηλίθιο Σολτς, τον σαλίγκαρο Μπορέλ, τα φερέφωνα των ΜΜΕ και όλους όσους υποστηρίζουν τους νεοναζί του Ζελένσκι, αποκαλύπτοντας τα κρυφά τους ναζιστικά κατάλοιπα και τις απόκρυφες ναζιστικές σκέψεις τους, για το μέλλον που θα ήθελαν να έχει ολόκληρη η Ευρώπη … 

Το Κίεβο σχεδίαζε να βλάψει τον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovka το 2022 και πραγματοποίησε δοκιμαστικά χτυπήματα

Ο ουκρανικός στρατός παραδέχτηκε πέρυσι ότι εξέταζε την επιλογή να καταστρέψουν το φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya και να προσπαθήσουν να το χτυπήσουν από το αμερικανικό MLRS HIMARS, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Washington Post .

Σε άρθρο με ημερομηνία 29 Δεκεμβρίου, η δημοσίευση αναφέρεται στον Υποστράτηγο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Andriy Kovalchuk , ο οποίος τότε διοικούσε την «ουκρανική αντεπίθεση» στην περιοχή της Χερσώνας .

«Οι Ουκρανοί, είπε, πραγματοποίησαν ακόμη και ένα δοκιμαστικό χτύπημα από μια εγκατάσταση HIMARS σε μια από τις κλειδαριές του φράγματος Novaya Kakhovka , κάνοντας τρεις τρύπες στο μέταλλο για να δουν αν τα νερά του Δνείπερου θα μπορούσαν να ανέβουν αρκετά ώστε να εμποδίσουν τις ρωσσικές διελεύσεις, αλλά να μην πλημμυρίσουν τα κοντινά χωριά», γράφει η Washington Post.

Στη συνέχεια, ο Kovalchuk είπε ότι η δοκιμή ήταν επιτυχής, αλλά πρόσθεσε ότι ένα τέτοιο βήμα παραμένει η έσχατη λύση.

………..

 

https://twitter.com/djuric_zlatko/status/1666204970088030225

Η Ρωσσία καλεί τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ να καταδικάσει την ανατίναξη του φράγματος του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya από το Κίεβο.

Η Μόσχα επιμένει να διαπιστωθούν όλες οι συνθήκες του συμβάντος. Αυτό ανακοίνωσε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσσικής Ομοσπονδίας στα Ηνωμένα Έθνη, Vasily Nebenzya, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του παγκόσμιου οργανισμού.

«Καλούμε τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ να δώσει μια αντικειμενική αξιολόγηση των τρομοκρατικών ενεργειών του καθεστώτος του Κιέβου και να τις καταδικάσει. Επιμένουμε να διαπιστωθούν όλες οι συνθήκες της βάρβαρης επίθεσης στον HPP Kakhovskaya. Είναι απαράδεκτο να επαναληφθεί η κατάσταση με την τραγωδία στο Bucha ή τον βομβαρδισμό των Nord Streams», είπε ο Nebenzya.

Ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσσίας στον ΟΗΕ πρόσθεσε ότι η Μόσχα καταγράφει την έναρξη εκστρατείας παραπληροφόρησης σχετικά με τα γεγονότα στον ΥΗΕ Kakhovskaya.

………

Αποκάλυψη EAdaily: Στο Πεντάγωνο, είχε γίνει προσομοίωση της έκρηξης του φράγματος Kakhovka !!

……….

Οι Ουκρανοί ναζί είχαν ναρκοθετήσει και το φράγμα Khadzhibey στην Οδησσό… έτοιμοι να το ανατινάξουν !!

………

Το κοινό των ανατινάξεων Ρώσσοι ή Ουκρανοί; Δεν θέλει και πολύ μυαλό….NTOKOΥΜΕΝΤΑ!

Φράγμα Kakhovka… Λένε, “Το γκρέμισαν οι Ρώσσοι” !! Δηλαδή ρε ηλίθιοι, η Κριμαία θα μείνει χωρίς νερό από τους Ρώσσους ;;

………………………………………………………………………………………