Γιατί είναι εκνευρισμένος ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ;; (vid)

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Δεν είχαν περάσει πολλές ημέρες από την 9η Μαΐου 1945, που ο Τσώρτσιλ πρότεινε την … ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!! Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά και σύμφωνα με τα σημερινά γεγονότα, δεν ήταν η τελευταία !!

Το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε το 1949 … (πρώτος γραμματέας εκλέχτηκε ο Άγγλος λόρδος Ισμέι (Ismay) το 1952, ο οποίος και τότε είχε παρατηρήσει σκωπτικά ότι «ο σκοπός του ΝΑΤΟ είναι να κρατά τους Αμερικανούς μέσα (στην Ευρώπη) , τους Ρώσσους έξω και τους Γερμανούς κάτω».)

Το Σύμφωνο της Βαρσοβίας ιδρύθηκε το 1955, μετά το ΝΑΤΟ, ως αμυντικό σχήμα. [ …Κύρια αφορμή του συμφώνου αυτού, όπως υποστήριξε η Σοβιετική Ένωση, θεωρώντας πιθανή απειλή από τη συμμαχία του NATO, ήταν η προ πενθημέρου της ίδρυσης, ένταξη της «επαναστρατιωτικοποιημένης» Δυτικής Γερμανίας στο NATO στις 9 Μαΐου του ίδιου έτους (1955), δια της επικύρωσης των Συνθηκών Ειρήνης του Παρισιού… ]

Το Σύμφωνο της Βαρσοβίας διαλύθηκε, αλλά το ΝΑΤΟ έμεινε, διότι το πρόβλημα τους δεν ήταν η ΕΣΣΔ, αλλά οι Ρώσσοι

Στο παρακάτω βίντεο, τα λόγια και οι νευρικές κινήσεις του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, βεβαιώνουν δύο πράγματα. Πρώτον ότι το ΝΑΤΟ είναι αυτό που, στο έδαφος της Ουκρανίας, πολεμά κατά της Ρωσσίας και δεύτερον ότι για άλλη μια φορά οι αγγλοσάξονες έχουν ηττηθεί !! Τούτη τη φορά οι Ρώσσοι δεν την πάτησαν όπως με τον Χίτλερ που έφτασε έξω από τη Μόσχα !!

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, εμφανώς εκνευρισμένος με ασυνήθιστα συχνές χειρονομίες, εξηγεί ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν να οικοδομήσουν μια εξαιρετικά ισχυρή άμυνα κλιμακίου με μεγάλο αριθμό αντιαρματικών εμποδίων και ναρκοπεδίων.

…………………………………………………………………………………………..