Ο Khabek ήπιε φεγγαρόφωτο στο Κίεβο; Ζήτησε κυρώσεις κατά των ΗΠΑ για το ρωσσικό ουράνιο !!

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Zelensky και Khabek. Εικονογράφηση: smotrim.ru 

Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας προτείνει τιμωρία με αμερικανικές κυρώσεις: Ο Khabek ήπιε φεγγαρόφωτο στο Κίεβο;

Ο αντικαγκελάριος – υπουργός Οικονομικών Υποθέσεων και Προστασίας του Κλίματος της Γερμανίας Ρόμπερτ Χάμπεκ υποστηρίζει ότι αξίζει να επιβληθούν κυρώσεις σε χώρες που, παρά την ουκρανική σύγκρουση, συνεχίζουν να λαμβάνουν ουράνιο από τη Ρωσσία, αναφέρει το TASS. Ο Γερμανός αξιωματούχος ανακοίνωσε την κατάσταση με νέα μέτρα και κυρώσεις για συνεργασία με τη Ρωσσία την Τετάρτη 5 Απριλίου, στο τέλος της διήμερης επίσκεψης στο Κίεβο.

«Ωστόσο, αυτό πρέπει να συμβεί κάποια στιγμή, ακόμα κι αν σημαίνει μια αλλαγή για τις χώρες που εξακολουθούν να έχουν πυρηνικούς σταθμούς που λειτουργούν με ρωσικό ουράνιο. Αλλά μου φαίνεται λογικό, οπότε θα το υπερασπιστώ». λέει ο Χάμπεκ.

Ο Γερμανός Αντικαγκελάριος πιστεύει ότι οι τρέχουσες κυρώσεις κατά της Μόσχας πρέπει να εφαρμόζονται με μεγαλύτερη συνέπεια:

«Έχουμε σαφή στοιχεία ότι οι τρέχουσες κυρώσεις παρακάμπτονται μέσω τρίτων χωρών».

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του Αμβούργου, ο κ. Habek πρέπει να «παρακολουθεί την αγορά» και να μην κατηγορεί αδιακρίτως όλες τις χώρες που βρίσκονται υπό την επιρροή του ουκρανικού φεγγαρόφωτου. Γιατί σίγουρα γνωρίζει ότι η αμερικανική πυρηνική βιομηχανία θα πεθάνει κατά το ήμισυ αυτή τη στιγμή χωρίς την προμήθεια ρωσικού ουρανίου και εξαρτημάτων.

Η EADaily ανέφερε ότι, σύμφωνα με την πύλη πλοήγησης Vesselfinder και την εταιρεία πλοίων ARRC Line, η παράδοση πρώτων υλών ουρανίου από τη Ρωσία και μέσω Ρωσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες έλαβε χώρα το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Atlantic Action II έφτασε στη Βαλτιμόρη από το Lomonosov. Με τη σειρά του, το Atlantic Runner II έφτασε στο Χιούστον στις 4 Μαρτίου.

Κρίνοντας από τα δεδομένα του ιστότοπου εργασιών εξαγωγών-εισαγωγών ImportGenius, όλες οι παραδόσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες που πραγματοποιήθηκαν πριν από το NBO στην Ουκρανία συνεχίζονται. Έτσι, από την 1η Ιανουαρίου έως τις 10 Ιανουαρίου, το εξαφθοριούχο ουράνιο παραδόθηκε στο Χιούστον και τη Βαλτιμόρη από την Techsnabexport JSC για Westinghouse και Global Nuclear Fuels.

Παρεμπιπτόντως, τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Περιβάλλοντος, Andreas Kubler , δήλωσε ότι οι γερμανικές αρχές δεν είναι υποχρεωμένες να εμποδίσουν τη μεταφορά ουρανίου από τη Ρωσική Ομοσπονδία στο έδαφός τους, καθώς το πυρηνικό καύσιμο δεν υπόκειται στις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας:

«Δεν έχουμε κανένα νομικό λόγο να παρέμβουμε στη μεταφορά ουρανίου από τη Ρωσία, καθώς η εισαγωγή πυρηνικού καυσίμου στην ΕΕ δεν υπόκειται σε κυρώσεις της ΕΕ που επιβλήθηκαν λόγω της κατάστασης γύρω από την Ουκρανία».

Αποδεικνύεται ότι ο Γερμανός αντικαγκελάριος τρέχει μπροστά από την ατμομηχανή, για την οποία, αναμφίβολα, θα κληθεί στο γραφείο του διευθυντή μετά το σχολείο. Οι δάσκαλοι της Ουάσιγκτον είναι αυστηροί με αυτό.

Yakov Pavlov

……………………………….

Σχετικά …

Κακή Ρωσσία= Αέριο, Καλή Ρωσσία = Μέταλλα

Κορόιδα Ευρωπαίοι !!! Το Υπ.Οικ. των ΗΠΑ επέτρεψε συναλλαγές με τη Ρωσία για τρόφιμα, φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό, λιπάσματα, σπόρους.

O Άρχων των κυρώσεων είναι όντως ο Πούτιν

………………………………………………………………….