Το Αρτεμίσιο (Αρτεμόφσκ-Μπαχμούτ) έπεσε !! Η σημαία της Ρωσσίας υψώθηκε πάνω από τη διοίκηση της πόλης !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Πριγκόζιν ανακοίνωσε την ύψωση της ρωσσικής σημαίας πάνω από τη διοίκηση του Αρτεμισίου (Αρτέμοβσκ)

ΜΟΣΧΑ, 3 Απριλίου – RIA Novosti. Μια ρωσσική σημαία υψώθηκε πάνω από τη διοίκηση του Αρτέμοβσκ στη ΛΔΔ με την επιγραφή “Καλή μνήμη στον Βλάντλεν Τατάρσκι”, είπε ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν, ιδρυτής του ομίλου Βάγκνερ .

“Στις 2 Απριλίου 2023, στις 23:00, υψώσαμε τη ρωσική σημαία με την επιγραφή “Καλή μνήμη στον Vladlen Tatarsky” και τη σημαία του PMC Wagner στη διοίκηση της πόλης του Artemovsk. De facto (Νομικά) , το Artemovsk καταλήφθηκε”, είπε. .

Την ίδια στιγμή, ο Πριγκόζιν σημείωσε ότι «ο εχθρός εξακολουθεί να είναι συγκεντρωμένος στις δυτικές συνοικίες της πόλης».
.
Το σχόλιο δημοσιεύτηκε στο κανάλι Telegram από την υπηρεσία Τύπου του επιχειρηματία.
Την Κυριακή στην Αγία Πετρούπολη , σε ένα καφέ στο ανάχωμα Universitetskaya, μια έκρηξη βρόντηξε, ο πολεμικός ανταποκριτής Vladlen Tatarsky (πραγματικό όνομα Maxim Fomin) σκοτώθηκε. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Υγείας, άλλοι 32 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Πηγή του RIA Novosti ανέφερε ότι τον εκρηκτικό μηχανισμό έφερε, κατά πάσα πιθανότητα, ένας από τους επισκέπτες της βραδιάς, στο κουτί υπήρχε ένα ειδώλιο – δώρο στον Τατάρσκι. Σχηματίστηκε δικογραφία με το άρθρο για φόνο με γενικά επικίνδυνο τρόπο.
Το Artemovsk βρίσκεται βόρεια της μεγάλης πόλης Gorlovka . Είναι ένας σημαντικός κόμβος μεταφορών για τον εφοδιασμό της ουκρανικής ομάδας στρατευμάτων στο Donbass . Σφοδρές μάχες διεξάγονται έξω από την πόλη για περισσότερο από έξι μήνες. Ο ανεφοδιασμός της εχθρικής ομάδας στο Αρτέμοβσκ, που βρίσκεται σε επιχειρησιακή περικύκλωση, περνάει από την πόλη Chasov Yar.

…………………………………………………………………………………………………………..